Eşimle kavga ettim ne yapcami bilmiyorum.

Elim kolum bağlı napiym elimden bişey gelmiyor 😭bidaha yaparsa affetmem işinden ederim polis zaten direk atarlar yada pis bir yere tahin olur
Boşanmaktan korkmayın. İki çocuk 500+500 ve kendin için de 500 alırsın 1500 nafaka(en az) ailenin yanında aç kalmazsın çalışırsın da. İnsan gibi yaşamak senin de hakkın. Belki biraz fakir ama insan onuruyla yaşamak.....

O zaman pişmanlığını yaşat ona iliklerine kadar
Boşanmaktan korkmayın. İki çocuk 500+500 ve kendin için de 500 alırsın 1500 nafaka(en az) ailenin yanında aç kalmazsın çalışırsın da. İnsan gibi yaşamak senin de hakkın. Belki biraz fakir ama insan onuruyla yaşamak.....
Ben ayrılırsamda annemlerde yaşamam evimde durur eşimde atarım kapiya

Dayak yediginiz icin annenize gittiniz, ailenizde sizi dayak yediğiniz adamla bas basa birakip pazarami gitti?
aynen bir de dön evine diyorlar. manzara içler acısı, evlendi attık başımızdan dedikleri kız eve iki cocukla geliyor bir de, isterler mi. evlat değil mal sanki. yazık bu ülkeye verilen emeklere

Her tokat yiyen bosanmali mi peki.hic bir şeyin mi hatri yok.yıkmak mi kolay tamir etmek mi.
Biz neden tamir ediyoruz ..bizde insanız biz sinirlenince elimize tavayı alıp kafasına mi indiriyoruz ? Ben mesela bazen şeytan durter en ufak şeye öyle bir sinirlenirim ki kendimi tutmasam hayvan gibi şeyler yaparım belki misal şiddet ...ama ben insanım merhamet duygum var ..mesela çocuğum büyük ama altına kaçırıyor bazen oyun oynamaktan oluyor vs...çok sinirleniyorum ama hemen insanı yanım devreye giriyor o zaten üzgün ve yavrum sağlıklı olsun yeter çöpe atarsın en fazla kıyafetleri kalp kırmaya değmez diyor insanı duygularım...ve kızıma sarılıyorum üzülme sadece biraz daha dikkatli olmaya çalış sen sagliklisin ya gerisi boş diyorum öpüyorum anlatabildim mi...ama sinirlerine hakim olamayıp sen nasıl çocuksun bilmem ne deyip bende saydirabilirim yahut totosuna şaplak atabilirim ...hangisi daha insani olur..koca adamda merhamet yoksa sabretmek niye ..yazık değil mi geçen omure ..ohh diyorum varya iyiki şu andaki eşimle evlenmisim, her serde hayır var iyiki bana şiddet göstermiş iyiki düzelmemis o insan kılıklı yoksa nasıl yaşayacaktim bu adamı..onu yasayamadan ölüp gidecektim Allah korusun.... boşanmak da güzel bir şeydir hayat kurtarır :)

Burda biri derdini açıyorsa olaya çözüm bulmak içindir.hemen bosan diyenlerde de şiddete meyil var bence.ben insan psikolojisinden çok iyi anlarım. Adam eşini çok seviyodur ama iletisim yönü çok zayıftır bu eksiğini de bu şekilde şiddet ile kapatmaya çalışır.yani konuşma kabiliyetim yok bağırır çağırırim o zaman . En basit yöntem.sizin yapacağınız ben dilini kullanıp bu olaydan ne kadar yara aldığınizi ona hissettirmek.tavrinizi net bi sekilde belli etmek.zaman her şeyin ilacıdir.duzelir mi düzelmez mi onu siz bizden daha iyi biliyorsunuz
İnsan psikolojisinden çok iyi anlayan biri olarak, şiddete uğrayan kadınlara eşleriyle nasıl konuşmalarını önerirdiniz?
Lütfen rica ediyorum şu en basit yöntem diye belirttiğiniz ben dili hakkında bir cümle de olsa yazar mısınız?

40 yasinda koskoca kadinsinjz neredeyse benim yasimin iki katina yakin evlilikten anladginiz bu mu gercekten. Para ,dayak, alkol almak istemesi, para, esya, para

Burda biri derdini açıyorsa olaya çözüm bulmak içindir.hemen bosan diyenlerde de şiddete meyil var bence.ben insan psikolojisinden çok iyi anlarım. Adam eşini çok seviyodur ama iletisim yönü çok zayıftır bu eksiğini de bu şekilde şiddet ile kapatmaya çalışır.yani konuşma kabiliyetim yok bağırır çağırırim o zaman . En basit yöntem.sizin yapacağınız ben dilini kullanıp bu olaydan ne kadar yara aldığınizi ona hissettirmek.tavrinizi net bi sekilde belli etmek.zaman her şeyin ilacıdir.duzelir mi düzelmez mi onu siz bizden daha iyi biliyorsunuz
Aynen baci sevdiginden dövüyor.
Burdakilerden kiskanip sidddete meyilli oldugundan ayril diyor. Siddete cok meyilliler çünkü ama karisina agiz burun dalan adam siddete meyilli degil iletişim yönü cok zayif.
Karşılıklı otururken sunlari soylesen ayni cümle icinde yarilirdim :KK70: :KK70:

Biz neden tamir ediyoruz ..bizde insanız biz sinirlenince elimize tavayı alıp kafasına mi indiriyoruz ? Ben mesela bazen şeytan durter en ufak şeye öyle bir sinirlenirim ki kendimi tutmasam hayvan gibi şeyler yaparım belki misal şiddet ...ama ben insanım merhamet duygum var ..mesela çocuğum büyük ama altına kaçırıyor bazen oyun oynamaktan oluyor vs...çok sinirleniyorum ama hemen insanı yanım devreye giriyor o zaten üzgün ve yavrum sağlıklı olsun yeter çöpe atarsın en fazla kıyafetleri kalp kırmaya değmez diyor insanı duygularım...ve kızıma sarılıyorum üzülme sadece biraz daha dikkatli olmaya çalış sen sagliklisin ya gerisi boş diyorum öpüyorum anlatabildim mi...ama sinirlerine hakim olamayıp sen nasıl çocuksun bilmem ne deyip bende saydirabilirim yahut totosuna şaplak atabilirim ...hangisi daha insani olur..koca adamda merhamet yoksa sabretmek niye ..yazık değil mi geçen omure ..ohh diyorum varya iyiki şu andaki eşimle evlenmisim, her serde hayır var iyiki bana şiddet göstermiş iyiki düzelmemis o insan kılıklı yoksa nasıl yaşayacaktim bu adamı..onu yasayamadan ölüp gidecektim Allah korusun.... boşanmak da güzel bir şeydir hayat kurtarır :)

benım kızında öyle kaçırma huyu vardı dr götürdüm çocuk genel cerrahına iyi geldi
oralarda varsa bir götür cnm geçmiş olsun

H Hadiordn babanız annenize/size şiddet uygular mıydı ...ya da şöyle sorayım hoşlanmayacağı birşey yaptığınızda babanızın eli sizin /annenizin yüzüne çarpar mıydı?

Bu yüzden de şiddete maruz kaldığınızı onlarla paylaşsanız ,maske takmasanız da aile üyelerinizin arkanızda durmayacaklarını düşünüyorsunuz :KK43: Bu yüzden boşanmak için adım atacak güçte hissetmiyor anlık çözüm yaratmaya çalışıyorsunuz.Ama biliyor musunuz çocuklarınız da şiddet olan bir evde büyüdüklerinde kendileri de şiddete maruz kaldıklarında aynı sizin gibi hissedecekler😔

Eşimle çocuklar sabah kahvaltı yapiyorduk herzamanki suratsizligi, çocuklarla eglenerek yemek yıyorduk. birden kavga çikardi sen çok degiştin diye bende neyım degişti dedim. bişey diyemedi tekrarladı degiştin. diye ben neyım degişti niye huzursuzluk yapiyosun derken agzima vurdu dudagim yarildi sonra önceden de yıne yapmişti yemin etmiştim annemlere giderim diye annemlere geldim çocukları alip sonra bişey olmamış gibi buraya annemlere geldi birşey olmamiş gibi konuştu sonra annemle babam pazara gittı oda geldi eve gidelim dedi bende hayır sürekli dayak yiyen. olmak istemiyorum sen aliştin vurmaya dedim kabul etmedi vurduğunu elim degdi diyor herzaman oldugu gibi annemlere gelme sebebim onun vurması pişman olursun bidaha yapmasın ama bu kadar vurmaya Alişan bir adam nasil unutur napsam sizce😥😥 yazim hatam oldu ise kusura bakmayın

Dalga mı geçiyorsunuz?? Bir de insan psikolojisinden çok iyi anlarım demişsiniz enteresan..

Her tokat yiyen bosanmali mi peki.hic bir şeyin mi hatri yok.yıkmak mi kolay tamir etmek mi.
Evet her tokat yiyen boşanmalı. O tek tokatla kalmaz çünkü, iki tokat olur, üç tekme olur, adam öldürmeye kadar gider. Hiç mi onurunuz yok anlamıyorum ki? Kutsal olan evlilik değildir, insanlık gururudur. Şiddetin olduğu yerde çocuk da sağlıklı yetiştirilmez. Alışmışsınız döver de sever de kocamdır onursuzluğuna, zehir zıkkım bir hayata sabretmeyi bir şey sanıyorsunuz.

X