eşimle kavga ettik

Eşi isten geldiğinde evde olacaksa hiçbir tepki yeterli olmaz ki konu sahibinde tepki verecek potansiyel yok, olsa sartelim attı deyip uyumaya gitmezdi.
Bende şalterler attı hiç biş idemedim demiş. Aslında bu cümlenin tercümesi bu: " kulaklarımı tıkadım daha fazla hakaret işitmemek için"
Ama kocişini seviyor. Ondan bebek yapmak için günleri sayıyor. Ne diyelim ki bu kadına?
Ve eminim ki sevgiliyken de böyle saygısızdı bu adam.

12 yıllık evliyim. Bu lafları duysam bu sabah eline boşanma dilekçesi giderdi. Asla bu saygısızlığı kaldıramam. Ve eşimde tartışsak bile sınırı bilir.
Bu kadar olayı hafife almayın. Buna izin vermeyin. Kendinizde suç aramayın. Akşam cevap verseydiniz olay şiddete gidecekti gibi duruyor. Sizin için çok üzüldüm.
Hatalı olduğunu anlaması lazım.

Evden çıkınca sinirin geçmemiş galiba diye mesaj attım.
Diyeceksiniz ki ne duruyorsun bu adamla 1,5 yıllık evlilik toplamında 9 yıllık birlikteliğim var sinirli oldğunda hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum her zaman böyle anlar yaşamıyoruz baya iyi bi çiftiz nadiren böyle sinirlerine hakim olamadığı zamanalr oluyor

O kadar hakareti yutup mesaj mı attınız bir de? Tek derdiniz adamın sinirinin geçip geçmemesi, işe giderken öpmemesi mi yani?

Hiç de iyi bir çift değilsiniz. Hakaretin, şiddetin, aldatmanın nadireni olmaz. Normal zamanda kimse birbirine "naber lan pez...k aşkım" demiyor zaten. Böyle bir dünya yok.
Eşinizin bu hakaretleri sinirliyken ediyor olması sizi iyi bir çift de yapmıyor, normal bir çift de...

'bende taşak var bana bişi olmaz' dedi.

Şu cümleyi kuran adamın sağlıklı bir kadın-erkek algısı olmadığına, bir şekilde "dur" demediğiniz sürece sınırının olmayacağına, olayın her türlü şiddete varacağına da emin olabilirsiniz.
Böyle adamların yaptıklarını normalleştirmeyin artık. Canınızın hiç mi kıymeti yok?

Konu sahibi eşine karşılıklı verse o an neler olur kim bilir, korkusundan susuyor ve iyi birşey sanıyor bunu.
Kendinden başka bir Allah'ın kuluna edebilir mi acaba o küfürleri?
Sevgiliykende aynıymış, ağzı leş, terbiyesiz adamla koca diye evlenirse olacağı bu.

Kadınlar şu kısım üzerine düşünseler her şeyi çözecekler aslında.
Bu adam sinirli de bir sana mı sinirli? Patronuna da mı "sktir git pe...k" diyor? Trafikte gerilince camı açıp "ebeninkini tersten göstereceğim" mi diyor insanlara? Sokakta, markette, orada, burada hiç mi sinirlenmiyor?
Bir sana küfür ediyor işte. Çünkü bir tek sen veriyorsun o haddi, bir sana yetiyor gücü.
İnsanın şöyle bir insana nasıl saygısı kalır da gelsin öpsün diye bekler aklım almıyor.

Son düzenleme:
Peze.vkmi gülmekten öldüm ya ama sinirden gülüyorum yani bu nasıl bir laftır yutabildin? Üstüne sen geri aramışsın falan? Madem dik duramıycaksın trip atma bu lafları işitme bu mükemmel adamdan.

İnsan karısına neden peze..nk der di mi bana da çok garip geldi 😐 Peze.nk senin sülalen derdim heralde oturup dayağı da yerdim muhtemelen, konusahibi iyki cevap vermiyor bari yoksa öldürür bu adam onu, sonra da oturup başında ağlar çünkü özünde iyi bir insan 😏 Ayrılmayacaksan ne yapıyorsan onu yap bari , bu ayı da başkasının canını yakmasın..

Bu hakaretleri neden kendinize reva görüyorsunuz?
Şalterlerim attı deyince cevap verdiniz sandım. Gidip yatınca şalter atmaz atsa da kimse anlamaz
Sormayın, konu sahibinin 'şalteri atmış',
çok güldüm.
Şaka gibi bir bakış açısı.
Yok arkadaşım, insanın kendisine saygısı olacak.
İnsan kendine değer verip, saygı duymazsa, elin hanzosu gelir, beğendiği küfürleri sıralar, yerin dibine sokar sokar çıkarır.

Paşazade çok önemliymiş gibi testisleri ile övünüyor, bu kadar sığ, bu kadar basit bir adam.
İki değil dört t.ş.ğı olsa ne yazar?
Edep yok, insanlık yok, saygı yok...
Hoş bizim kadınlarımızın bir kısmında da bazı şeyler yok ki bunları adamdan sayıp hayatlarına alıyorlar,
kocam diye yanlarında taşıyorlar.
Çok sinir bozucu bir konu, sussam iyi olacak.

Kadınlar şu kısım üzerine düşünseler her şeyi çözecekler aslında.
Bu adam sinirli de bir sana mı sinirli? Patronuna da mı "sktir git pe...k" diyor? Trafikte gerilince camı açıp "ebeninkini tersten göstereceğim" mi diyor insanlara? Sokakta, markette, orada, burada hiç mi sinirlenmiyor?
Bir sana küfür ediyor işte. Çünkü bir tek sen veriyorsun o haddi, bir sana yetiyor gücü.
İnsanın şöyle bir insana nasıl saygısı kalır da gelsin öpsün diye bekler aklım almıyor.
Gelsin öpsün diye beklemiş ama bakmış ki siniri geçmemiş beyzadenin yine sesini çıkarmamış, aslında çıkarmamış değil çıkaramamıs çünkü cevap verse daha kötü şeyler olur. Daha önce tecrübe etmiştir bunu aklınca eşini idare ediyor. Kendisine neyi reva gördüğünün farkında değil herhalde.

Bilmiyorum düşünüyorum saygısızlık mı yaptım diye belki telefon elimde pıt pıt oynamamam gerekiyordu
Diyelim ki bunu saygısızlık olarak addetti, cevabı, karşılığı size p...v..k deyip,
miktir etmesi mi olmalı?
Arkasından racon kesip 'bundan sonra şöyle olacak, böyle davranacaksın' deyip sizi tehdit etmesi normal mi?
Adam sizi nasıl sindirmişse halâ kabahati kendinizde arıyorsunuz.
Devam edin böyle, ne de olsa özünde iyi bir adam, sadece sinirliyken böyle konuşuyormuş, bununla teselli olun.

Sormayın, konu sahibinin 'şalteri atmış',
çok güldüm.
Şaka gibi bir bakış açısı.
Yok arkadaşım, insanın kendisine saygısı olacak.
İnsan kendine değer verip, saygı duymazsa, elin hanzosu gelir, beğendiği küfürleri sıralar, yerin dibine sokar sokar çıkarır.

Paşazade çok önemliymiş gibi testisleri ile övünüyor, bu kadar sığ, bu kadar basit bir adam.
İki değil dört t.ş.ğı olsa ne yazar?
Edep yok, insanlık yok, saygı yok...
Hoş bizim kadınlarımızın bir kısmında da bazı şeyler yok ki bunları adamdan sayıp hayatlarına alıyorlar,
kocam diye yanlarında taşıyorlar.
Çok sinir bozucu bir konu, sussam iyi olacak.
He ya! Sanırsınız çalıştı, tırmaladı, alın teriyle çıkardı o t.şakları. Nasıl bir övünç kaynağıysa. Valla aklıma hakim olmakta zorlanıyorum, böyle beş para etmez heriflere bu tahammül neden? Yalnızlıktan mı korkuluyor? Yalnızlık şu herife katlanmanın yanında ödüldür ya.

Kızlar günaydın.. Diyeceksiniz ki karga b.kunu yemeden ne işin var bdv de.. Pandemi sebebiyle 1 hafta evden 1 hafta ofise giderek çalışıyorum evdeyken mesaim 9da başlıyor normalde mesainin başlamasının son dakikasına kadar uyurum ama şuan gözümü kırpmıyorum oturdum bilgisayar başına. Sinirlerim acayip tavan yaptı.

Dün eşim arkadaşlarıyla iş çıkışı organizasyon yapmışlar eğlenmeye gittiler alkolsuz bi ortama neyse bende annemlere gittim. Bir akrabamıza geçmiş olsun ziyaretine gidecekler bende ayıp olmasın bende gideyim diye düşündüm. Eşim akşam 10 gibi annemlerden beni aldı. Eve giderken kayınvalidemlere uğramak istedi tamam dedim gece saat 11e geliyor kayınvalidemlere gidiyoruz. Ters çıksam bozulcak en iyismi gidelim dedim neyse orda oturduk ettik falan. Ben genelde kaynanamların sidik yarışı ve karşısındakini eziklemeye çalışma muhabbetlerini pek sevmediğim için ve babam anjiyo oldu sadece telefonda geçmiş olsun diyip geçiştirdikleri için son 1 haftadır falan (1 hafta da 2-3kez gittik) soğuk duruyordum duruyormuşum hatta biraz mesafeliydim ama tamamen soğuk durduğumun farkında değilim tabi. Çok güzel bi iş fırsatı yakaladım iş başlangıcı yaptım ağızlarının ucuyla hayırlı olsun deidler eşimin kardeşi hele hiç ne hayırlı olsun ne de bişi dedi babamın anjiyo olmasına bile bi geçmiş olsun demedi. Önemli mi ? Benim için önemli sonuçta tuz ekmek olmuş iki aile... Eminim ki kendileri aynı durumda olsaydı ve benim ailem onların yaptığı gibi yapsaydı benim ailemden kötüsü olmazdı..

Neyse tatil muhabbeti çıktı bayramda bi yerlere gitmekten bahsettik. Kayınpeder dedemin yazlığına gitmemizi söyledi . Benim dedemin yazlığını ne diye düşünüyorsun bilmiyorum ben mi çok hassas olmaya başladım ama her hareketleri yarış ve ezikleme olduğu için ve düşünce yapısında kız evlatlar her zaman geri plandadır gibi sığ bi düşünce olduğu için hep benim ailemin mirasının bana kalmayacağını falan söyler bu muhabbetlerden yıldığım için dedemin yazlık konusunda alındım neyse yine ses etmedim. Ters herhangi birşey konuşmadım sadece soru sorarlarsa cevap verdim.

Eve geldik eşim ailesine saygısızlık yaptığımı duruduğumuz 1 buçuk saatlik süre boyunca sürekli telefon elimden düşmediğini muhabbete katılmadığımı soğuk davrandığımı ve saygısızlık yaptığımı söyledi tabi bunları sakin bi şekilde söylemedi. Sinirlenince gözü dönüyor beynine kan gitmiyor. Sende benim ailemin yannda böylesin nasıl oluyormuş gör diye cevap verdim. İyice dellendi ben muhabbete katılıyorum herkesle konuşuyorum sen kimseyle konuşmuyorsun aileme saygısızlık yapıyorsun aile saygılı olacaksın daha neler neler.. Balkondaydık sus diyrum susmuyo yok 'bende t...k var bana bişi olmaz' dedi. Bende şalterler attı hiç biş idemedim kalktım yatmaya gidecektim 'hadi şimdi s.. git p......k' dedi. Yine bişi demedim yattım. Sabahları işe giderken öper beni öyle gider bu sefer öpmedi bende uyandığımı farkettirmedim sinirinin geçmediğini anladım ses etmedim. Evden çıkınca sinirin geçmemiş galiba diye mesaj attım. Efendi olcakmışım o ne derse o olcakmış eski günler bitmiş bundan sonra ben e..... şeyini tersten görcekmişim annesine babasına saygıda kusur etmicekmişim. Bi sürü hakaret ve tehditkar konuşmalara girdi. Diyeceksiniz ki ne duruyorsun bu adamla 1,5 yıllık evlilik toplamında 9 yıllık birlikteliğim var sinirli oldğunda hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum her zaman böyle anlar yaşamıyoruz baya iyi bi çiftiz nadiren böyle sinirlerine hakim olamadığı zamanalr oluyor ama benim bu laflar çok ağrıma gitti kızlar. Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela. Öyle biri olmadığını biliyorum öyle biri olsa 9 yılı devirmezdik mesela.

Bilmiyorum düşünüyorum saygısızlık mı yaptım diye belki telefon elimde pıt pıt oynamamam gerekiyordu ama ailesinin yaptıkalrı da benim onlarla arama mesafe koymamı sağladı elimden gelen bişi yok ki. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim bugün 4 gibi işten gelecek nasıl bi tavır almalıyım.

Nolur kusura bakmayın çok uzun oldu farkındayım ama detaylarıyla anlatmam gerekiyordu kafanızda olayın oturması için. Karışık olduysa şuanki kafa bulanıklığıyla yazıyorum affola.
Ben böyleyim demiş adam. Kabul edersen. Sen de kabul ediyorsan kal etmiyorsan uzaklaş. Kalınca da şikayet etme ama. Adam söylüyor ben böyleyim!!!!

X