- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyleyim işine geliyorsa gelmiyorsa s.. git dedi mesela.
'bende taşak var bana bişi olmaz' dedi.
Evden çıkınca sinirin geçmemiş galiba diye mesaj attım. Efendi olcakmışım o ne derse o olcakmış eski günler bitmiş bundan sonra ben ebemin şeyini tersten görcekmişim annesine babasına saygıda kusur etmicekmişim.
Sabahları işe giderken öper beni öyle gider bu sefer öpmedi
hep böyle oluyor sonradan pişman oluyor içini biliyorum
Anlaşılıyor ki birçok insanın sevgiden anladığı şey "sahiplenmek" dedikleri, insana o mal gibi, eşya gibi davranılma durumu. Sevginin bir incelik, nezaket, şefkat, empati, sarıp sarmalama, incitme korkusu barındırması gerektiğinin farkında bile değiller. Seviyorum zannedenlerin çoğunun yaşadığı şey de kendilerine güvenleri olmadığı için birine duydukları bağımlılık durumu. Özünde iyi biri lafından da gına geldi. Bu da kadınların kendilerini kandırma, teselli etme biçimi. Özünde iyi insan bu kadar sapıtamaz, psikopat gibi davranamaz. Hiç özünde iyi insan görmedik sanki.Bu bdv'de ne kadar çok kendini ezdirmek isteyen kadın var hayret, iyi o değerli eşlerinizi tepenize bindirin o zaman.
Bir de bu aralar şu "ama seviyorum, seviyor " sözü iyice meşhur oldu burada.
Bir kadın olarak böyle bir hayatı kendinize layık gördüğünüz için hepinize sinir oluyorum
Öyle mi? Yazık etmiş kendisine.Konu sahibi eşine karşılıklı verse o an neler olur kim bilir, korkusundan susuyor ve iyi birşey sanıyor bunu.
Kendinden başka bir Allah'ın kuluna edebilir mi acaba o küfürleri?
Sevgiliykende aynıymış, ağzı leş, terbiyesiz adamla koca diye evlenirse olacağı bu.
Baya iyi bir çiftsiniz.
Pandemi sebebiyle 1 hafta evde 1 hafta işte çalışırken de arkadaşlarla eğlenceler, hasta ziyaretleri oradan çıkalım ailelerle iç içe olalım halleri bana o kadar garip geldi ki kavganıza odaklanamadım.
Deliresim geldi inanın okurken...
Bir kadın özünde iyidir diyorsa eşi için anlayalım ki aslında beş para etmez. Tamamiyle kendi kendini kandırmak için söylenmiş bir söz çünkü.Anlaşılıyor ki birçok insanın sevgiden anladığı şey "sahiplenmek" dedikleri, insana o mal gibi, eşya davranılma durumu. Sevginin bir incelik, nezaket, şefkat, empati, sarıp sarmalama, incitme korkusu barındırması gerektiğinin farkında bile değiller. Seviyorum zannedenlerin çoğunun yaşadığı şey de kendilerine güvenleri olmadığı için birine duydukları bağımlılık durumu. Özünde iyi biri lafından da gına geldi. Bu da kadınların kendilerini kandırma, teselli etme biçimi. Özünde iyi insan bu kadar sapıtamaz, psikopat gibi davranamaz. Hiç özünde iyi insan görmedik sanki.
Üstelik bu herif ailesini de sevmezmiş. Evlendikten sonra taş..klı olmak aklına gelmiş, ailesine yapışmış her erkek gibi.diz boyu hakaretin üstüne öpmedi demeniz ve içini biliyorum demenizi anlamlandıramadım. Kendinize hakaret eden ağza alınmayacak laflar eden saygı duymayan bir adamdan öpücük beklemek ve yaptığı terbiyesizliğin üstünü 'içini biliyorum' diye kapatmaya çalışmanız bana çok üzücü geldi.
umarım önce siz kendinize saygı duyarsınız sonra o çok sevdiğiniz içini biliyorum dediğiniz adam size saygı duymayı öğrenir.
Ya kusura bakmayın da "ben erkeğim bende t*şak var" nedir yaa gülmekten konuya odaklanamadım. Sinirim bozuldu bir organdan dolayı kendini böyle görmesine
Bazi yorumlar dost aci soyler mantiginda cok sert ama cok da dogru oluyor. Bu yorum da aynen oyle olmus. Aci ama gercek..Bu ilişki 9 sene gittiyse sizin midenizin genişliğinden gitmiş.