Eşimle kavga ettik tavsiyeye ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes eğlenmiş ama ben ciddi yorum yapıcam. Eşiniz size saygı duymuyor ve sürekli aşağılıyor, bu kadın için de erkek için de kabul edilebilir bir durum değil. Bunun belli bir sebebi var mı yoksa hep mi böyleydi? Oturup konuşmaya çalışın, çift terapisi alın. Olmadı boşanın. Hep kadınlara mı boşan diyeceğiz. Şahsen eşimden bu davranışları görsem yanında 5 dk durasım gelmez. Böyle evlilik yürür mü? Hem o çocuğun psikolojisine yazık. Bu kadar kavga gürültü, hafif deseniz de şiddet karşısında geleceğin potansiyel suçlusu. Çocuğunuz için iyi geçinmeye bakın, yoksa yolları ayırın.

Birde siz tamamen rolleri değiştirmesimiz. Feminen tarafınız çok baskın ve ne yazık ki bu da eşinizde öfkeye neden olmuş ve siniz bile farkında olmadan tamamen bilinç altında biriktirdiği öfkeyi size yansıtıyor. Bir an önce feminen tarafınızı baskılayın. Ancak bu şekilde eşiniz sakin birine döner

Cevap da yazmiyo. Sozlukculer bizi mi trolluyo acaba
Yok abla troll değil ciddiyim ama yazım şeklinden kaynaklı size dalga geçme gibi gelsdi sanırım. Şiddet dediğiniz basit şekilde vurma ama ben vurma olarak karşılık vermem tabi ki gücüm daha fazla sadece tutarım vururken. Ayrıca şimdiye kadar çok sinirlensem de eşime hiç vurmadım çünkü kadına şiddete karşıyım. Sadece eşyalara zarar veriyorum.

Eşim benim özel günleri unutmamdan falan da çok şikayet eder. Feminen taraf derken evde işlere falan yardım etmemek mi? Nasıl yani işte onu anlayamadım.

Aynen abi bir an önce kendine eril enerji edinsin, ben bile bi çıldırdım az önce. Sonra efendi erkek p*ç erkek muhabbeti yapıyolar. Kadınlar eril enerjiye çekiliyor işte, napalım. Ben evde ayaklarında panduf, üstünde hırka ile dolaşan adam istemem mesela, tipi muhallebiye benzeyen adamı ne edeyim?

Bunu bir kadın yazsaydı burada boşan yorumları dolu urdu.Aynısını sana diyim boşan boşan.

Keşke çocuk yapmasaydınız gardaş, böyle sorunlu ilişkisi olup, çocuk yapanlara bunu söylüyorum.Adet yerini bulsun.

Buyuk ihtimalle is yaparken tekrar tekrar ayni seyi sordugunuz icin sinirleniyor. Cocugun ayri deterjani gibi. Ancak bu esinizin size kotu muamele gostermesini hakli cikarmaz. Cift terapisinin mesleginize olumsuz yansiyacagini sanmıyorum. Ya terapi gorun ya bosanin. Boyle evlilik yürümez

Eşim benim özel günleri unutmamdan falan da çok şikayet eder. Feminen taraf derken evde işlere falan yardım etmemek mi? Nasıl yani işte onu anlayamadım.
Yok öyle bi şey değil. Biraz çıkın erkek arkadaşlarınızla takılın, aktivite yapın, az erkek içine karışın, testosteron gelsin bi damarlarınıza.

Evet dışardan bakınca öyle duruyor ama çocuğa çok iyi davranıyor arada sinirlense de çocuğa davranış olarak ikimiz de iyiyiz
Sizin anne ve babalığınız ömür boyu baki ama karı-koca ilişkiniz zedelenmiş. Karınız belli ki hayatından memnuniyetsiz. Gelip gidip size çatıyor. Ama siz hala doğru bir muhakeme yapamıyorsunuz.
Hiçbirimizin kolay hayatı yok. Bizde de 2 küçük bebek var. Gün boyu koro halinde ağlıyorlar. Ama eşimle hırsımızı birbirimizinden çıkarmıyoruz.
Su probleminiz var ise katlanacak. Kayınvalide ile yaşıyorsa katlanacak. Ama aranızda sevgi olduğu müddetçe. Benim annem ve babam ilk evlendiklerinde gecekonduda yaşamışlar. El ele verip bir hayatı sırtlamışlar. Hayat arkadaşlığı böyle bir şeydir.
Karınla ilişkiniz düzelmeyecekse Sen boşan abicim. Çocuğunuzun böyle mutsuz bir ailede büyümesinden iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…