- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.744
-
- Konu Sahibi Mavilibiri
Gri olunca direkt banlanma olarak düşündüm, iptal yazısını sonradan fark ettim.üyelik iptali yapmış
ay oyuna mi geldik acaba
yalanıydı bu yaşananlar
eski konuları var yalan değildi heralde ama piremses sendromu sanırımüyelik iptali yapmış
ay oyuna mi geldik acaba
yalanıydı bu yaşananlar
Aslında hata : Konu açıldıktan sonra sürekli destek beklenmesi..üyelik iptali yapmış
ay oyuna mi geldik acaba
kardeş gidecek yeri olmayan artistlenip evden çıkmayacak o zamanyetişin aaa dostlar sanırsam oyuna geldik
bilemiyorum evini terk etti dışarda da kaldı yazık derken burayı da terk etti acaba nereler de kaldı
ALLAH im oyun mu oynan di iyi niyetlerimizle mi oynan di ay ne oldu
balizammmm
Kendileri pışpışlasın işte sanki ellerine vuruyoruz Allah Allah . Evine gitmiştir konu sahibi barışmıştır bile eşiyle. Daha küçükler , toylar öğrenirler.Kavgaya gerek yokbir de her üyeyi pışpışlamamız gerektiğini düşünenler türedi
arkadaş herkes başka insan, başka düşünüyor yani istediğimizi söylemeyeceksek herkes küsüp gidecekse işimiz iş
herkes kendine göre kendi düşünce yapısına göre yorum yapıyor
şunu kocam yapsa hadi güle güle derim pışpışlamam yani konu sahibini neden pışpışlayacağım
Gri olunca direkt banlanma olarak düşündüm, iptal yazısını sonradan fark ettim.
İnşallah yalandır, en azından konudaki sorunu yaşayan biri olmamış olur. Ama ben nedense konunun gerçek olduğunu düşünüyorum..
Inşallah gerçektir konueski konuları var yalan değildi heralde ama piremses sendromu sanırım
Aramış kadın gelmiyorum deyince de engellemiş . Akşam vakti karısına birşey olur diye korkmamış bile. Biz bile kadın için endişelendikYaniliyorsunuz. Esi aramis zaten konu sahibini.
Ay hepimiz yaptik ben otogara git dedim orda polis var kalabalik olur sabah ilk otobusle git ailenin yanına dedimkardeş gidecek yeri olmayan artistlenip evden çıkmayacak o zaman
bu devirde insan sokakta kalmaz yahu ne korktunuz
otele gider öğretmenevine gider
olmadı hastaneye karakol bahçesine gider oturur
kötü yola düşecek gibi yorumlar yapmışsınız arabesk filminde değiliz
Elbette. Ben de böyle düşünüyorum fakat burada esas olan üslup. Söylenecek her şey nezaketle söylenebilir. Kimse pohpohlanma ya da haklı görülme istemiyor(hep bunu isteyenler de var tabii o ayrı). Gelin görün ki konu sahibine biraz daha anlayışlı, biraz daha nazik olmasını söyleyenlerin üslubu yerlerde. Bu samimiyetsizlik ve ciddiyetsizlik hoş değil. Şaka da yapılabilir yeri gelince fakat bunun bile dozunu bilmiyor kimse.Aslında hata : Konu açıldıktan sonra sürekli destek beklenmesi..
Yani insanların farklı görüşlere tahammülü yok.
Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani bir araya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.
Ancak burası sadece destek bekleyip,moral duzeltilmesini sağlayacak bir platform değil.
Kim,ne okuduysa,bu okuduğu üzerinde nasıl bir iz biraktiysa ona göre yazıyor.
Bence yeni üyelerin yahut konu açanların bunu idrak etmesi gerek..
Bence şu an barışma seksi yapılıyor..Kendileri pışpışlasın işte sanki ellerine vuruyoruz Allah Allah . Evine gitmiştir konu sahibi barışmıştır bile eşiyle. Daha küçükler , toylar öğrenirler.Kavgaya gerek yok
Bence eve çoktan gitti...Şimdi ne yapıyorsunuz merak ettim
Kullanılıp çöpe atılmış selpak gibi hissediyorsunuz kendinizi şu an di mi?Bence şu an barışma seksi yapılıyor..
Konu sahibi sizi unuttu bile..
Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.Aslında hata : Konu açıldıktan sonra sürekli destek beklenmesi..
Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani biraraya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.
Ancak burası sadece destek bekleyip,moral duzeltilmesini sağlayacak bir platform değil.
Kendileri pışpışlasın işte sanki ellerine vuruyoruz Allah Allah . Evine gitmiştir konu sahibi barışmıştır bile eşiyle. Daha küçükler , toylar öğrenirler.Kavgaya gerek yok
Inşallah gerçektir konu
Ama her ne olursa olsun en azından son durumla ilgili açıklama yapıp gitse daha iyi olurdu en azından kimsenin kafasında soru kalmazdı
Benim ki birazda espri ama dediğim gibi gerçek gibi bir dünya yorum yazdım insan tuhaf oluyor
Ama gerçek hayat da böyle değilmidir..Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.
Ben her zaman bunu diyorum farklı insanlar kültürler var tabiki farkli yorumlar olabilir sadece üslup önemli tarz önemli konuya bomba atmanın da kimseye faydası yokAslında hata : Konu açıldıktan sonra sürekli destek beklenmesi..
Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani biraraya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.