- 13 Kasım 2019
- 6.282
- 13.206
-
- Konu Sahibi Mavilibiri
Konu daha kötü bir yere gidiyor şu an. Aynı şehirde eşimin dostumun olmadığını bildiği halde beni sokaklarda bunca saat tek başıma bırakan, üstüne engeli basan adama ne derim bilemiyorum. Para var mı üzerinizde? Aramayacağından eminseniz otele gidin bari. Yarın hala aramıyorsa eşyalarınızı toplayıp gidersiniz annenize. Küfür etmesinden daha fazla sinir bozucu bu olay. Küçücük şey nerelere geldi.Aileme de gidemem üstelik. Onlar Adana'da. Ben İstanbul'dayim. Tekim burda da. Teyzemgil vs var ama görüşmüyoruz pek.
Neyse aramış öyle yada böyleŞöyle ki aradı. Meşgule atıp wp dan ? Attım. Sonra tekrar aradı. Dedi ki nerdesin. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Ben de dışardayim işte dedim. O da yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmiyorum dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. O da kapattı ve beni wp ve instadan engelledi
Olmaz tabii, birkaç saat sonra hava kararacak, sokaklarda hırlısı hırsızı, iti kopuğu her türlü insan var, eşi de toy galiba whatsapptan instadan engellemeler tripler:) Allah saklasın başına bir şey gelse anne babasının da bir şeyden haberleri yok yüreklerini iner insanların.Bende yazdım hiç bir şey yoksa otogar da kalsa yani en azından orda polis falan oluyor
Yada ariyacak eşi ararsa cevap vericek böyle olmaz yani
Sizin yaşınızda evlenmiş bir hemcinsinizin tavsiyesi kabul edin, her kavga ettiğinizde fevri davranmayın ama kavganın sonu birbirinizi evden kovmaya kadar geliyorsa, ki ben eşinizin o lafları evden git anlamında söylediğini sanmıyorum, galiba o da sizin yaşınızda lafın nereye gittiğini fark etmeyen toy bir delikanlı, odadan git anlamında söylemiş olabilir, her neyse kapıyı vurup gittiğinizde tam gidin, her kavgada gidiyorum deyip gider birkaç saat sonra geri dönerseniz bu gidip gelmelerin hükmü kalmaz, aranızdaki saygıyı da yitirirsiniz, saygı kalmayınca sevginin de hükmü olmaz.Evet zaten birkaç saate dönmezse mecbur gideceğim. Bakacağım belki konuşmak ister. Sonrasında duruma göre ailemin yanına gidebilirim dediğiniz gibi. Bakalım
Hayır. Normalde eşim gözümün içine bakardı. Beni 6 sene bekledi sırf onu seveyim diye. 4 sene de sevgiliydik. Bir buçuk senedir de evliyiz. Son bir senede bu adama bir şeyler oldu.
Otele gitmesi sorun olur eve gidip eşyaları toplaması daha iyi olur boşanma vs bir durum olursa iftira atabilir.Konu daha kötü bir yere gidiyor şu an. Aynı şehirde eşimin dostumun olmadığını bildiği halde beni sokaklarda bunca saat tek başıma bırakan, üstüne engeli basan adama ne derim bilemiyorum. Para var mı üzerinizde? Aramayacağından eminseniz otele gidin bari. Yarın hala aramıyorsa eşyalarınızı toplayıp gidersiniz annenize. Küfür etmesinden daha fazla sinir bozucu bu olay. Küçücük şey nerelere geldi.
Olmaz tabii, birkaç saat sonra hava kararacak, sokaklarda hırlısı hırsızı, iti kopuğu her türlü insan var, eşi de toy galiba whatsapptan instadan engellemeler tripler:) Allah saklasın başına bir şey gelse anne babasının da bir şeyden haberleri yok yüreklerini iner insanların.
Sizin yaşınızda evlenmiş bir hemcinsinizin tavsiyesi kabul edin, her kavga ettiğinizde fevri davranmayın ama kavganın sonu birbirinizi evden kovmaya kadar geliyorsa, ki ben eşinizin o lafları evden git anlamında söylediğini sanmıyorum, galiba o da sizin yaşınızda lafın nereye gittiğini fark etmeyen toy bir delikanlı, odadan git anlamında söylememiş olabilir, her neyse kapıyı vurup gittiğinizde tam gidin, her kavgada gidiyorum deyip gider birkaç saat sonra geri dönerseniz bu gidip gelmelerin hükmü kalmaz, aranızdaki saygıyı da yitirirsiniz, saygı kalmayınca sevginin de hükmü olmaz.
Siz evinize dönün, sinirlenmiştim sakinleşmek için gittim deyin, sonra ikinizde sakinleştiğinizde evden kovar gibi söylenen sözlerin sizi kırdığını, özlediğiniz için ilgi beklediğinizi vs anlatın, o da siz de birbirinize küfürlü konuşmayın, kavgalarınızın bile bir saygınlığı olsun, daha çok gençsiniz yeni de evlisiniz arada ekten püften sebeplerle tartışmalar çıkabilir ama kavgaları büyütmeden ikiniz de çirkinleşmeden konuşarak çözüm yoluna gidin.
Hayır neye kızıyorsunuz anlamıyorum. Siz beni tanımıyor niyetini bilmiyor olabilirsiniz ama ben kendimi biliyorum. Sitede böyle bir kural var mı onu da bilmiyorum. Boş boş sinirlenmeyinBuranın kurallarını bilmiyorum numara bırakılıyor mu acaba
Eşi kaç yaşında bilmiyorum ama Mavilibiri 23 yaşındaymış, çok toy cahil olduğumuz yaşlar, evlilik de yeni olunca evcilik gibi oluyor bu yaşlarda :)) aynı yaşta evlendiğimden biliyorum az çokOysa ki ortada bir şey yok Mune
Esi Neymiş oyun oynarken eşine yakinlasmak istemis oda git demiş o demiş konu sahibi demiş sonun da küfürler
Yanı derler ya fındık kabuğunu doldurmayacak şey diye
Eşi Aramış gel demiş gelmen demiş çocuk gibi oynama ben bana ne banane der gibi
Yine olan kadına
Eşini arasın konuşsunlar neyse ona göre yol alsınlar
Aynen dediginiz gibi ALLAH korusun başına iş gelse bir dünya mesele
Anlat anlata bilirsen
Eşi kaç yaşında bilmiyorum ama Mavilibiri 23 yaşındaymış, çok toy cahil olduğumuz yaşlar, evlilik de yeni olunca evcilik gibi oluyor bu yaşlarda :)) aynı yaşta evlendiğimden biliyorum az çok
Nazlanmalar tripleşmeler oluyor fakat gerçekten gidecekseniz evden çıkıp gitmeniz lazım, ben gideyim eşim peşimden gelir diyerek yaparsanız olmaz çocuk oyuncağına dönüyor sonra, he ikisi de kızgındır kavgayı da uzatmak istemiyor sakinleşmek istiyorlardır o zaman bir tanesi hava almaya çıksın dolaşsın sakinleşince geri dönsün.
Barışırlar MssPARE, tam toyluk yapılan deli çağları şu an :) biraz trip biraz naz az biraz küslük sonrası ikisi de yelkenleri suya indirir de işte birbirleriyle nasıl konuşmaları gerektiğini öğrenmeleri lazım :)Dönecek mecbur paşa paşa bana barışacaklar gibi geliyor Mune
Keşke barışsınlar bir daha yasanmasin Mavibire ders olsun öyle hadi eyvallah derse böyle arada kalır
Tartışma olur ama genelde erkekler gider hava alıp gelirler hanı kadını dinlemeyim sakinleşip geleyim diyeburda öfke var öfkeyle kalkan da zararla oturuyor iste
Onca küfür bide yüz yüze bakma var ağızdan çıkana dikkat etmek gerekiyor malesef dediginiz gibi cahil yaşlar deneyimsizlik
Keskin sirke küpüne zarar diye bir söz var aynen öyle
Asla geri dönme yoksa ömür boyu seni ezerŞöyle ki aradı. Meşgule atıp wp dan ? Attım. Sonra tekrar aradı. Dedi ki nerdesin. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Ben de dışardayim işte dedim. O da yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmiyorum dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. O da kapattı ve beni wp ve instadan engelledi