Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Mavilibiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
384
274
25
Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha

Ben sizi hatalı buldum.Oyun oynayacağını benimle ilgilensene çok itici bir cümle..Bunun yerine hayatım kahve yapıyorum gel beraber içip sohbet edelim deseniz daha güzel olurdu.Gidip gelip uzatmişsıniz mevzuyu.Ki bence uzatılacak bisey yok..Benim eşim yapsa şu tavırları benimde cinlerim tepeme çıkar yani..

Ya oyun oynarken veya bisey izlerken biri gelip bana hadi birak benle ilgilen dese ay bi dur derim galiba ya.bir de erkekler bizim gibi ilgi alaka manyagi olmadigindan onlara garip geliyo bu durum bence. Gereksiz yukselmissiniz.siz kapiyi carpip odadan cikmissinz aynisini o yapinca kabul etmemissiniz..cozulebilir kucuk meseleleri bu kadar buyutmeyin evliliginiz yipranir..otele gitmeyin bence .yok mu hic baska akraba veya arkadasiniz onlarda kalsaniz? Aksama.kadar daha etrafta dolanmaya devam edin belki arar ne bileyim..

Durduk yere kavga çıkarmisınız
O nasil küfürler öyle
Barışsanız yüz yüze nasıl bakıcaksınız

Ayrıca evden niye gidiyorsun o gitsin
Ne yapican paşa paşa o eve dönüceksin çünkü siz alışmışsınız birbirinize girip tekrar barismaya

Çok gereksiz bi kavga olmuş

2 hafta cinsellik yaşamadınız diye bu kadar kopmamışsınızdır herhalde
O kısmı uzun uzun anlattığınız için onu sebep görüyorsunuz gibi bir varsayım yaptım
Bir de oyun oynayan insan bellidir diye düşünüyorum
2 haftada başlamamıştır oynamaya
Yani adamın huyu suyu bellidir herhalde evlenmeden
Daha çok kavga edesiniz gelmiş sanırım

Bütün mesajlarinizi okudum. Sorun tam olarak şu aslında ; zaten bu adam sabah 9 akşam 6 çalışıp, 6 buçukta yemek yeyip tekrar bilgisayar başına geçen ve akşam 9-10a kadar çalışan biri. Ben kocamı yatmadan yatmaya görüyorum ne yalan söyleyeyim. Mesele tabi ki cinsellik değil. Sadece öncesinde de zaten hiç vakit geciremedik mevzusunu anlatmak için yazdım. Yani zaten normal rutini sabah 9 akşam 6 ve sadece birlikte yemek yeyip akşam 9a kadar çalışmak olan bir adam, haftasonundan haftasonuna vakit geçiriyoruz sohbet etmek bile yok resmen aramızda. Oturup bir film izlersen izleriz o yani. Normalde de hep oynuyor zaten ben asla oyun oynamasina vs karışmam. Ama zaten yüzünü gördüğüm yok. Kız kardeşim geldiğinde bu iki katına çıkmışken bugün de benle ilgilensin istedim üstüne de hastayım zaten. Beraber ne bileyim iki çift laf edelim istedim. Çünkü adam benle sohbet bile etmiyo
Ben küfür etmedim o bana dedi siktir ol git diye. Ben de neye ugradigimi şaşırdım bir daha dersen görürsün dedim. O da tekrarladı. Ben de şok oldum zaten
Ya benim derdim benimle kavga bile etmiyor oluşu. Ben konuşuyorum mesala odasindayken de aynısı oldu. Konuşuyorum şöyle böyle bak kaç defa kavga ettik zaten ilgisiz birisin bunun yuzunden kaç defa kavga ettik vs diye. Adam oyun oynamaya devam ediyor ben cinnet geçiriyorum. Kapıyı çarpıp çıkıyorum. Kapıyı carpmama sinirleniyor geliyor konuşuyorum sonra neyse amaaan diye gidiyor ben daha da deliriyorum
İnanın daha önceki kavgalarımiz bu yüzden. Kaç defa kavga ettik. Ben de bak yine aynısını yapıyorsun ben çalışıyorsun sanıyorum sen oyun oynuyorsun zaten bir haftasonumuz var onu da oyunla mi gecireceksin dedim. Sürekli yaptığım bir şey değil normalde de oynuyor hep ben de diyorum sosyalles oyna sıkıntı değil ama zaten vakit geciremiyoruz ha kaç defa gittim ya işte gel oturalım iki laf edelim konuşalım sohbet edelim. Bana dediği şu ; heh tamam oturdum konuş. Yani öyle bir şekilde geliyor ki

Eşiniz hep böyle miydi vakit ayırmaz mıydı?

Ben sizi anlıyorum be ilgisiz olmasına katılıyorum
Ama yine tahminimce bu adam zaten hep oyun oynayan biridir
Ve büyük ihtimalle öyle çok da ilgili olmamıştır
Tüm bunları bilip farklı bi yaklaşım beklemezdim
Sürekli oyun oynayıp bi yatarken gördüğüm adamla da evlenmezdim evlensem de sinirimden beraber olasım gelmezdi

Eşiniz hep böyle miydi vakit ayırmaz mıydı?
Hayır. Normalde eşim gözümün içine bakardı. Beni 6 sene bekledi sırf onu seveyim diye. 4 sene de sevgiliydik. Bir buçuk senedir de evliyiz. Son bir senede bu adama bir şeyler oldu. Tamam işi çok anlıyorum ama o da beni anlamıyor. Zaten haftasonumuz var cumartesi de onu serbest bırakıyorum artık yoğun diye tamam işi gücü var diyorum. Pazar günü bir gezmeye çıktık çıktık. Akşam yine çalışır. Hafta içi bazen film izleriz. İki laf yok ya merak etmez hiçbir şeyi. Hatta geçen internet üzerinden satış yapılan bir site vardı İngilizce diye çeviri yaptırdım üyelik oluştururken. Merak edip sormadı bile ne bu diye. Ne yaptığımı bile merak etmez. Kursa giderim ne öğrendim ya diye sohbet etmez. İlgisiz derken bunları kastediyorum

sabah çıkıp akşam geldik görüşemedik ne yahu zaten adam sabahtan akşama işte sanki kardeşinizle gezmeseniz görüşebilecektiniz gün içinde.
kapris kapris bir haller.
kalacak yer bulun kendinize.
Eşim evden çalışıyor. O yüzden öyle söyledim. Bunu söylemeyi atlamışım. Yine de teşekkürler

Böyle değildi inan ki. Evlendikten sonra oynamaya başladı hatta 6 ay sonra falan

Suçlayıcı bir dil kullanmadan açıkça konuştunuz mu? Mesela bir üye demiş ya kahve yapıp yanına oturup siz sohbet konusunu başlarsanız devamı gelmiyor mu?

Suçlayıcı bir dil kullanmadan açıkça konuştunuz mu? Mesela bir üye demiş ya kahve yapıp yanına oturup siz sohbet konusunu başlarsanız devamı gelmiyor mu?
Çok konuştum ya. Derdim benimle konuşmamasi. Kavga dahi etmemesi. Beni gör diye cirpindim resmen hep. Bir kere yine kavga ettik. Gitti yemeğini hazırladı. Yedi. Aynı evin içinde bana yabancı gibi davrandı vs. Bekledim benimle konuşsun diye. Çünkü hep beni sal sinirim geçsin der. Konuşmadı. Saçımı bile kestim beni gör diye resmen. En son ben konuşmaya çalıştım ya ellerini tutup beni anla bak seninle konuşmamız lazım gel terapiste gidelim vs diye. Hep ben konuşmaya çalışırım o yeri gelir günlerce konuşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…