Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Tamamen katılıyorum size.

Kimseye yakınlarım hariç nezaket göstermek zorunda değilim ben genelde yorumlarimda dan dan yazarım benim gibi bir çok üye var ve siz sanıyorsunuz ki bunlar grup yoo sadece sizin gibi ponçik kadınlar değiliz. Ben duygusallik romantiklik miç miçlık sevmiyorum kesin ve netimdir o yüzden eğilip bükülmeden yazarım direk dümdük ha ne oldu o nezaket göstereceğim konu sahibi merak edenlere bile saygı gösterip yazma gereği duymadan üyelik iptali yaptırdı aferin ona kuyruk acısı olanlar hiç öpmim canım sevmiyorum

Aşırı ilgi isteyen kadınların başı sensin cicim sevgilin varken iş yerindekilerin ilgisizliginden şikayet eden sen ,

Deneme hamileligi yaptıgını acaba bende kolay hamile kalabilirmiyim diye deneme hamileligi yapıp sonra kürtaja koştuğunu okumuştum.

Akıl veriyor birde unutulmuyorsun nikinide değiştirsen ne fayda

Sen bence ilgi isteyen kadınları savun

Konu içinden konu çıkıyor resmen bu nasıl iş.
Kk'ya girince modum hep bu

Ooo geri gelmişsin utanmadan

Konu içinden konu çıkıyor resmen bu nasıl iş.
Kk'ya girince modum hep bu

Eki Görüntüle 3089585
deneme sürüşünü duydumda deneme hamileligi yapanı tutuncada kürtaja koşanı ilk defa bende kk da duydum

Bu ferhans sanırım birde müge anlidaki birden fazla sevgilisi olan kadınlarıda kıskandığını itiraf etmişti bir bakıp geliyorum o mu diye

İlk öğretmen olduğum sene sınıf rehberliğini yaptığım şubeden bir Veli bizimle yeteri kadar ilgilenmiyorsunuz deyince ilk senenin verdiği toylukla ben belediye miyim veya gazınızı mı çıkarmamı istiyorsunuz daha ne yapabilirim demiştim . Tabi hemen müdüre hanıma şikayet edilmiştim . Bu da böyle bir anım işte
Konuda da her iki taraf sıkıntılı . Zorlaştırmayın hayatı birbirinize

Ne yaptınız nerede kaldınız?

Farkli yorumlar tabiki olacak.benim bahsettigim şey bu degil.mesela o grup dedigim kisilerden biri biriyle tartisiyor,digerleri hurra ona saldiriya geciyor.bu farkli gorus bildirmek falan degil.ben boyle bi durum yasamadim ama dikkatimi cekiyor bazi uyeler yapiyor bunu.burda herles tabiki farkli yorum yapacak fakat bisey yanlis oldugu halde israrla birbirlerini savunmalari baska bisey.

Bu deneme hamileliğini yapan kim şimdi? Konunun çıkış noktasını bulamadım bir türlü

Bence hiç üzülmeyin. Merak edenlere yanıt bile vermedi, üyeliğini iptal ettirdi. Zaten büyütülecek bir mevzu değildi. Barışmışlardır çoktan...Eşi de özür dilemiştir bence...

Bence hiç üzülmeyin. Merak edenlere yanıt bile vermedi, üyeliğini iptal ettirdi. Zaten büyütülecek bir mevzu değildi. Barışmışlardır çoktan...Eşi de özür dilemiştir bence...
Yani çok anormal bir durum yok ortada. Durup dururken neden üyeliğini silmiş olabilir, ben anlayamadım.

Ne yazık ki kendini ahkam sahibi sanan üye arkadaşlarımız bir derdim var platformunu yerin dibine sok platformu olarak görüyor. Başkalarını aşağolamak, rahkir etmek, yargı dağıtmak için resmen klavye başında bekliyor. Halbu ki bir yanlış durum görüyorsa konuda onu güzel bir dille ifade edebilmek, bak kardeşim şurada hatalısın şöyle bir yol izle demek diyebilmek... ego tatmin edip aşağılamak kolay ama üzülmeyin bu insanların iyiliğe dair tavsiye verebilecek yeteneği ol adığından oluyor. Konunuza gelirsem bence biraz üstüne gitmişsiniz keşke az daha sakin olabilseymişsiniz ama bu tabi ki eşinizin küfür etmesini haklı çıkarmaz. Akşam ne yaptınız bilmiyorum bakamadım yorumların hepsine ama o arayana kadar gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…