Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Yanınızda para var mi? Yemeğinizi yiyin, gidin evinize odaniza girin oturun. Hayir ariyor gelemeyeceğim diyorsun nerede kalmayi planlıyorsunuz?
Sokakta kalacam deme lütfen

Destekleyince iyi yorumcu ilan edilip eleştirince auuvvv yapan konu sahibesi. Bence eşinizi de alın anaokuluna yazılın.

Hayır neye kızıyorsunuz anlamıyorum. Siz beni tanımıyor niyetini bilmiyor olabilirsiniz ama ben kendimi biliyorum. Sitede böyle bir kural var mı onu da bilmiyorum. Boş boş sinirlenmeyin
Sinirlenmemiş kimse. Gayet iyi niyetle uyarılmış sadece konu sahibi. Siz kendinizi biliyor olabilirsiniz ama dediğiniz gibi kimse sizi bilmiyor. Sözünüz senet sayılacak değil. Siz sinirlenmeyin bence. Ayriyetten moderatörler bu numara işi konusunda hassaslar.

Resmen şeytanın oyununa gelmişsiniz, evi terkedecek bişey yok, madem evi terkettiniz bari kalacak yer bulun, geri dönerseniz hiçbir zaman sallamayacak sizi ...

Valla benim de Aklım kaldı ya hem çok üzüldüm hem yanlış buldum tavırları ama artık hava kararıyor batıda da inşallah tekrarlamıştır eşi

Hayır ben gelen yoruma yazmadım bunu. Yazdığımın beğenilmemesine kızgın ifade konulmasına yazdım. Tabii ki sözüm senet değil ve bu platformlardan birine güvenmek mümkün değil

Uzun bir cevap olacak:
Bu sitede, bilhassa bdv’de derdini yazan kadınları haksız çıkarma yarışı var gibi. Birçok kişi yıkıcı yorum yaparak kadının moralini daha çok bozma derdinde. “Bunlar ne biçim ağızlar, siz de az değilsiniz, siz de suçlusunuz, kocanıza nazikçe yaklaşsanız böyle olmazdı” diyenler sizin şu an konu sahibine yaptığınız da tam olarak bu değil mi? “İlgi istemekte, eşinizden küfür duyduğunuz için üzülmekte ve aileniz uzakta olduğu için yalnız hissetmekte haklısınız fakat bence şöyle şöyle yapabilirsiniz” demek çok zor değil. Hiçbir tartışmada bir taraf bütünüyle haklı değildir zaten fakat bu hikayede küfür eden adam, hasta eşiyle ilgilenmeyen adam, hiç kusura bakmayın eşle ilgilenme vazifesini yerine getirmek yerine vaktinin büyük kısmını ergen gibi oyun oynayarak geçiren adam ve bu saate kadar eşini neredesin ne yapıyorsun diye aramayan adam. Ben konu sahibesini gayet haklı buldum. Erkeklerin bu kadar şımartılıp yüceltilmesini çok komik buluyorum. Bunu yapan kadınların da yüksek enaniyet taşıdığını düşünüyorum. (Biz çekiyoruz kocalarımızı sen neden çekemiyorsun, biz hastayken ilgi beklemiyoruz sen neden bekliyorsun, sen prenses misin tavrı) evet prensesiz biz bizi prenses peri sanmayan, kaybetmekten korkmadan aynı küfrü ikinciye eden adam da bir zahmet haksız olsun. Cevabım konudan uzun oldu herhalde fakat sizi çok iyi anladığımı size detaylıca anlatmak ve bdv’de ki bu durumdan yakınmak istedim. Kadın kadının düşmanı olmasın artık.

ben bu siparişle sevişmeyi görüşmeyi ilgilenmeyi çok anlamsız buluyorum
yani ne deniyor gidip adama hadi bu gece sevişelim ya da hadi bana güzel şey söyle ilgilen falan mı
bunlar doğaçlama kendiliğinden olmaz mı yoksa çok itici görünmez mi
ben gülerim bi kere yani böyle bir durumda
oyun oynuyorsa gider yanına oturur sırnaşır dikkatini falan çekersin bir şekil
of bu tür hayatlar çok yorucu

Yaniliyorsunuz. Esi aramis zaten konu sahibini.

Eeeee ama niye üyelik iptali yaptın ki

Bunca insani merak içinde bırakıp

Ayy yoksa doğru degilmiydi bunca şey

Aklın da deli sorular

Yok bazi zamanlarda hatirlatmali. Esim yogun calisan bir insan. Iki kücük cocuklarimiz ve baska sorumluluklarimiz var. Ve bazen öyle yogun oluyoruz ki yani hususi birbirimize zaman ayirmasak arada kaynayip gideriz yani konu sahibi isyaninda belki hakli, ama iki tarafin iletisim dili yalnis. Düzeltirler zamanla, ama sirf fazla inat etmeseler

yani bilemedim ki şimdi
uzun zamandır yalnız olduğumdan unutmuş da olabilirim
ama gülerim net yani bütün ambians bozulur

Evet haklısınız yorum yapanlar hep dalga geçiyorlar daha çok insanı moralini bozuyorlar, bende konu sahibini haklı buldum eşide çok ilgisiz bir tip, çocuk gibi oyun oynayanları hiç sevmiyorum hasta karın senden ilgi bekliyor bide küfür ediyor yetmedi yine engellemiş

konu sahibi üyelik iptali yapmış

siz böyle herşeyi bırakıp giden birimisiniz bunca insan sizle oldu destek oldu merak ettik

ben şok cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…