- 20 Ocak 2015
- 9.230
- 12.847
- 40
-
- Konu Sahibi Mavilibiri
Yanınızda para var mi? Yemeğinizi yiyin, gidin evinize odaniza girin oturun. Hayir ariyor gelemeyeceğim diyorsun nerede kalmayi planlıyorsunuz?Şöyle ki aradı. Meşgule atıp wp dan ? Attım. Sonra tekrar aradı. Dedi ki nerdesin. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Ben de dışardayim işte dedim. O da yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmiyorum dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. O da kapattı ve beni wp ve instadan engelledi
Destekleyince iyi yorumcu ilan edilip eleştirince auuvvv yapan konu sahibesi. Bence eşinizi de alın anaokuluna yazılın.Allah razı olsun ya. Beni anlayan birkaç kişiden birisiniz. Eşim aradı. Açmadım. Sonra WhatsApptan ? Koydum. Sonra gördu yine aradı açtım. Nerdesin dedi disardayim dedim dışarda nerdesin dedi. Dışardayim işte dedim yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmeyecegim dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmeyecegim dedim. Suratıma kapatti tamam dedi. Sonra baktım wpdan ve instadan engellemiş beni
Sinirlenmemiş kimse. Gayet iyi niyetle uyarılmış sadece konu sahibi. Siz kendinizi biliyor olabilirsiniz ama dediğiniz gibi kimse sizi bilmiyor. Sözünüz senet sayılacak değil. Siz sinirlenmeyin bence.Hayır neye kızıyorsunuz anlamıyorum. Siz beni tanımıyor niyetini bilmiyor olabilirsiniz ama ben kendimi biliyorum. Sitede böyle bir kural var mı onu da bilmiyorum. Boş boş sinirlenmeyin
Resmen şeytanın oyununa gelmişsiniz, evi terkedecek bişey yok, madem evi terkettiniz bari kalacak yer bulun, geri dönerseniz hiçbir zaman sallamayacak sizi ...Kızlar bugün şöyle bir olay yaşandı nolur yardımcı olun. En başından anlatacağım olayı ki anlayasiniz.
Geçen haftalarda da ameliyat olacaktım bu yüzden bana yardımcı olmak için kız kardeşim geldi. Eşim izin alamadı iş yerinden. Çok yoğun çalıştığı için de kardeşimi çağırdık. Mühendis eşim. Neyse. Ameliyatim da şans ya iptal oldu. Kardeşimle gezdik bir güzel vs. Eşimin de şöyle bir ahlaki var biri bize yatılı geldiyse cinsel anlamda bir birliktelik yaşamak istemiyor. Olur ya ses gider vs. Haklı da ben de istemiyorum. Neyse. Bir hafta kaldı kız kardeşim. Öncesinde de zaten bir hafta regldim. Yani iki hafta yanasmadik zaten birbirimize. Neyse kardeşim gitti. Gittiği gün ve ertesi gün birlikte olduk. Buraya kadar her şey okey. Ama her şey birliktelik değil yani biz gezdigimiz için falan hiç eşimle bir araya gelemedik zaten bir hafta boyunca sabah çıktık akşam döndük. Kardeşim de olduğu için sarilamadim bile yani. Özledim açıkçası vakit geçirmeyi. Öncesinde de zaten birtakım olaylar olduğu için vakit geçirme anlamında kısıtlı zamanlarimiz vardi. Neyse ben de hastayım iki gündür dün de hastaneye gittim hatta. Bugün de eşim calisiyordu kahvaltı hazirladi bize yaptık kaldırdı sonra gitti odasına. Ben de oturdum oturdum. Sonra gittim işte kendce şaklabanlik yapmaya sarıldım boynuna öptüm falan napiyon vs diye baktım oyun oynuyo. Oyun mu oynuyorsun dedim. Evet dedi. E dedim bunu oynayacağına benimle ilgilensene. Zaten hep çalışıyorsun bir haftasonumuz var. Neyse böyle gıcık gıcık tahrik eder şekilde sanki böyle mala anlatır gibi hani insanlar haftaici çalışıyor ya o yüzden hani haftasonu da oyun oynayıp kafa dagitirlar vs diye konuşmaya başladı. Ben de sinirlendim. Niye böyle konuşuyorsun su an beni tahrik ediyorsun sonra sinirlenince sinirlendi oluyor dedim. Laftan anlamıyorsun vs dedi. Ben de sinirlendim daha önce de yüz defa kavga ettik her seferinde benle az ilgilendiğini ilgi istediğimi söyledim dedim şu oyunu oynacagina benimle ilgilenebilirsin üstelik hastayım dedim. Kapıyı vurdum çıktım. Sonra arkamdan geldi sinirlendi bana bağırdı hadi gel gel evi yıkalım ne yapmaya çalışıyorsun vs diye. Ben dedim beni tahrik eder şekilde konuşuyorsun sonra da noldu ki diyorsun. Sonra aman be tamam dedi gitti odasına böyle siktir eder gibi. Gittim arkasından dedim bak bundan nefret ettiğimi biliyorsun niye cevap vermeden gidiyorsun yüzüme bile bakmadı ben de çevirdim suratına benimle konuş beni takmiyorsun dedim. Ne var dedi dedim benimle böyle konuşup konuşup sonra ben sinirlenince sinirlendi oluyor çekip geliyorsun yüzüme bakmiyorsun sonra bana bağırdı tamam siktir ol git diye. Ben de sinirden delirdim. Parmağımı sallaya sallaya bana bir daha sıktır ol git dersen siktir olup giderim o zaman görürsün dedim. Siktir ol git dedi bana tekrar. Ben de tamam siktir olup gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım. Tenezzül dahi etmedi odasından çıkmaya. Öğlen 1 gibi çıktım akşam 5 oldu ne mesaj var ne bir şey. Ailem de şehir dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kalabilecegim tek arkadaşım da evde değilmiş. Ne yapayım bana bir akıl verin. Bir buçuk senelik evliyim daha
Valla benim de Aklım kaldı yaAklım resmen sizde kaldı. Akşam oluyor, kimse de yokmuş gideceğiniz. Bence siz iyisi mi evinize gidin bu akşamlık. Çok da geç kalmayın. Yine konuşmazsınız isterseniz ama dışarıda kalmayın. Çünkü bu adam anladığım kadarıyla ergen tavırlar sergilese de bir anda köpüren biri. S.. lafını da gitmeniz için değil anlık sinirle söyledi kesin. Şimdi böyleyken siz otelde kalsanız veya daha geç gitseniz sinirle daha ağır bir laf diyebilir, nerelerdeydin diyebilir ve 2.kez birbirinize yükselirsiniz. Eve gidin, gelir yanaşırsa özür dilesin yaptığı laf için. Konuşmak isterse de bunun o anki olay yüzünden olmadığını, artık iletişimsizliği taşıran son damla olduğunu belirtin. Bu kadar saçma bir şey için evi terk ettin demesine müsaade etmeyin, anlatın. Çabalarınızı ve sorunlarınızı görmediği, önemsemediği için bu noktaya geldiğinizi anlatın. Yine size karşı büyük bir saygısızlık yaparsa ailenizle konuşursunuz ve kafamı dinlemek istiyorum deyip gidersiniz. Ama daha fazla sokakta kalmayın normal bir şekilde gidin eve, orası sizin de eviniz en kötü kendisi s... gider.
Hayır ben gelen yoruma yazmadım bunu. Yazdığımın beğenilmemesine kızgın ifade konulmasına yazdım. Tabii ki sözüm senet değil ve bu platformlardan birine güvenmek mümkün değilSinirlenmemiş kimse. Gayet iyi niyetle uyarılmış sadece konu sahibi. Siz kendinizi biliyor olabilirsiniz ama dediğiniz gibi kimse sizi bilmiyor. Sözünüz senet sayılacak değil. Siz sinirlenmeyin bence.Ayriyetten moderatörler bu numara işi konusunda hassaslar.
Anladım , açıklama için teşekkür ederim.Hayır ben gelen yoruma yazmadım bunu. Yazdığımın beğenilmemesine kızgın ifade konulmasına yazdım. Tabii ki sözüm senet değil ve bu platformlardan birine güvenmek mümkün değil
Yaniliyorsunuz. Esi aramis zaten konu sahibini.Uzun bir cevap olacak:
Bu sitede, bilhassa bdv’de derdini yazan kadınları haksız çıkarma yarışı var gibi. Birçok kişi yıkıcı yorum yaparak kadının moralini daha çok bozma derdinde. “Bunlar ne biçim ağızlar, siz de az değilsiniz, siz de suçlusunuz, kocanıza nazikçe yaklaşsanız böyle olmazdı” diyenler sizin şu an konu sahibine yaptığınız da tam olarak bu değil mi? “İlgi istemekte, eşinizden küfür duyduğunuz için üzülmekte ve aileniz uzakta olduğu için yalnız hissetmekte haklısınız fakat bence şöyle şöyle yapabilirsiniz” demek çok zor değil. Hiçbir tartışmada bir taraf bütünüyle haklı değildir zaten fakat bu hikayede küfür eden adam, hasta eşiyle ilgilenmeyen adam, hiç kusura bakmayın eşle ilgilenme vazifesini yerine getirmek yerine vaktinin büyük kısmını ergen gibi oyun oynayarak geçiren adam ve bu saate kadar eşini neredesin ne yapıyorsun diye aramayan adam. Ben konu sahibesini gayet haklı buldum. Erkeklerin bu kadar şımartılıp yüceltilmesini çok komik buluyorum. Bunu yapan kadınların da yüksek enaniyet taşıdığını düşünüyorum. (Biz çekiyoruz kocalarımızı sen neden çekemiyorsun, biz hastayken ilgi beklemiyoruz sen neden bekliyorsun, sen prenses misin tavrı) evet prensesiz bizbizi prenses peri sanmayan, kaybetmekten korkmadan aynı küfrü ikinciye eden adam da bir zahmet haksız olsun. Cevabım konudan uzun oldu herhalde fakat sizi çok iyi anladığımı size detaylıca anlatmak ve bdv’de ki bu durumdan yakınmak istedim. Kadın kadının düşmanı olmasın artık.
ben bu siparişle sevişmeyi görüşmeyi ilgilenmeyi çok anlamsız buluyorum
yani ne deniyor gidip adama hadi bu gece sevişelim ya da hadi bana güzel şey söyle ilgilen falan mı
bunlar doğaçlama kendiliğinden olmaz mı yoksa çok itici görünmez mi
ben gülerim bi kere yani böyle bir durumda
oyun oynuyorsa gider yanına oturur sırnaşır dikkatini falan çekersin bir şekil
of bu tür hayatlar çok yorucu
yani bilemedim ki şimdiYok bazi zamanlarda hatirlatmali. Esim yogun calisan bir insan. Iki kücük cocuklarimiz ve baska sorumluluklarimiz var. Ve bazen öyle yogun oluyoruz ki yani hususi birbirimize zaman ayirmasak arada kaynayip gideriz yanikonu sahibi isyaninda belki hakli, ama iki tarafin iletisim dili yalnis. Düzeltirler zamanla, ama sirf fazla inat etmeseler
Evet haklısınız yorum yapanlar hep dalga geçiyorlar daha çok insanı moralini bozuyorlar, bende konu sahibini haklı buldum eşide çok ilgisiz bir tip, çocuk gibi oyun oynayanları hiç sevmiyorum hasta karın senden ilgi bekliyor bide küfür ediyor yetmedi yine engellemişUzun bir cevap olacak:
Bu sitede, bilhassa bdv’de derdini yazan kadınları haksız çıkarma yarışı var gibi. Birçok kişi yıkıcı yorum yaparak kadının moralini daha çok bozma derdinde. “Bunlar ne biçim ağızlar, siz de az değilsiniz, siz de suçlusunuz, kocanıza nazikçe yaklaşsanız böyle olmazdı” diyenler sizin şu an konu sahibine yaptığınız da tam olarak bu değil mi? “İlgi istemekte, eşinizden küfür duyduğunuz için üzülmekte ve aileniz uzakta olduğu için yalnız hissetmekte haklısınız fakat bence şöyle şöyle yapabilirsiniz” demek çok zor değil. Hiçbir tartışmada bir taraf bütünüyle haklı değildir zaten fakat bu hikayede küfür eden adam, hasta eşiyle ilgilenmeyen adam, hiç kusura bakmayın eşle ilgilenme vazifesini yerine getirmek yerine vaktinin büyük kısmını ergen gibi oyun oynayarak geçiren adam ve bu saate kadar eşini neredesin ne yapıyorsun diye aramayan adam. Ben konu sahibesini gayet haklı buldum. Erkeklerin bu kadar şımartılıp yüceltilmesini çok komik buluyorum. Bunu yapan kadınların da yüksek enaniyet taşıdığını düşünüyorum. (Biz çekiyoruz kocalarımızı sen neden çekemiyorsun, biz hastayken ilgi beklemiyoruz sen neden bekliyorsun, sen prenses misin tavrı) evet prensesiz bizbizi prenses peri sanmayan, kaybetmekten korkmadan aynı küfrü ikinciye eden adam da bir zahmet haksız olsun. Cevabım konudan uzun oldu herhalde fakat sizi çok iyi anladığımı size detaylıca anlatmak ve bdv’de ki bu durumdan yakınmak istedim. Kadın kadının düşmanı olmasın artık.
üyelik iptali yapmışKonu sahibi neden banlandıMune abla?
Sanırım bizi uçurduKonu sahibi nereye uçtu ya???