Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.
Benzer bir tespitimi eklemek istiyorum. Sitede çok tanındık, hemen her yoruma katkı sunan ve sert/sivri dilli hesaplar var. Bir konuda ilk yorumda bu x kişi dalga geçtiyse büyük bir çoğunluk ondan etkilenerek dalga geçmeye devam ediyor. Ama aynı x kişi iyi yorum yaptıysa iyi yorumlar sürüp gidiyor. Maalesef çabuk gaza gelen bir milletiz. Gerçekten herkesin kendi düşüncesini yazdığını düşünmüyorum. Önceki yorumlardan, x,y,z’den etkilenmeden kendi yorumunu “yapıcı” bir dille yazan çok az insan var.

Son düzenleme:
Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.
Bak bu doğru aynı konu belki içeri farklı ama aynı bide tanınmış acıyorsa daha farklı oluyor

Bazıları da cidden sabri zorluyor var Bdv müdavimleri hele biri vardı uzun zamandır yok
Bizlere lanet yagdirip her fırsatta gider

Ben her zaman bunu diyorum farklı insanlar kültürler var tabiki farkli yorumlar olabilir sadece üslup önemli tarz önemli konuya bomba atmanın da kimseye faydası yok
İşte o kişisel farklılığa giriyor.Sizin asla yapmam/yapamam dedikleriniz ; bahsetmis olduğunuz kişilere çok normal geliyor.Yani onu bomba olarak niteleyen sizsiniz..Kendisi gayet yerinde buluyor yorumunu :)
Tarz ve üslup da zaten kültür ve yetismislikten besleniyor..
Beilki bomba bile atmak istemiyor ama yapısı bu..Biz bomba attın diyoruz, o çiçek attım siz anlamadınız diyor :)

tabi canım biliyorum ama haklısın
kendisi o kadar ilgi beklerken burda merakta bıraktığı insanları düşünmüyor
işte bencil piremses modeli maalesef
Bi tanesi de aldatıldım diye konu açmıştı, sayfalarca konuşuldu, en sonunda ben bazı arkadaşlara anlattım özelden deyip bastı gittiydi böyle, fukara sümüğü gibi kaldıydık😒

İşte o kişisel farklılığa giriyor.Sizin asla yapmam/yapamam dedikleriniz ; bahsetmis olduğunuz kişilere çok normal geliyor.Yani onu bomba olarak niteleyen sizsiniz..Kendisi gayet yerinde buluyor yorumunu :)
Tarz ve üslup da zaten kültür ve yetismislikten besleniyor..
Beilki bomba bile atmak istemiyor ama yapısı bu..Biz bomba attın diyoruz, o çiçek attım siz anlamadınız diyor :)
Yani mesela şuan başka konu da bana hakaretler yağıyor cahil dedin diye oysa tek kelime cahil yok

Kişiler kendini belli ediyor heleki sanalda rahat nasılsa salla gitsin

Oysa burda bile sahte olmamak lazım evdeki ne cemkiremiyen burda herşeyi söyleme hakkı buluyor

Yazik

Bak bu doğru aynı konu belki içeri farklı ama aynı bide tanınmış acıyorsa daha farklı oluyor

Bazıları da cidden sabri zorluyor var Bdv müdavimleri hele biri vardı uzun zamandır yok
Bizlere lanet yagdirip her fırsatta gider
Ya lanet yağdırıp gidenleri zaten dillendirmek bile gereksiz. Ama gercekten çifte standart yapılıyor kimi zaman. Aynı üslupla, aynı içeriği biri yazsa eminim çoğu kişi topa tutacak. Fakat başka biri yazınca o topa tutan üyeler gelip çok yapıcı, olumlu şeyler yazıyorlar. Açıkçası bu bana pek normal gelmiyor. SayYouLoveMe SayYouLoveMe 'nin dediği gibi gerçek hayatta da böyle olabilir ama en azından bu denli doz asilmamali (bence)
Benzer bir tespitimi eklemek istiyorum. Sitede çok tanındık, hemen her yoruma katkı sunan ve sert/sivri dilli hesaplar var. Bir konuda ilk yorumda bu x kişi dalga geçtiyse büyük bir çoğunluk ondan etkilenerek dalga geçmeye devam ediyor. Ama aynı x kişi iyi yorum yaptıysa iyi yorumlar sürüp gidiyor. Maalesef çabuk gaza gelen bir milletiz. Gerçekten herkesin kendi düşüncesini yazdığını düşünüyorum. Önceki yorumlardan, x,y,z’den etkilenmeden kendi yorumunu “yapıcı” bir dille yazan çok az insan var.

Bunu ben de fark ediyorum.

Benzer bir tespitimi eklemek istiyorum. Sitede çok tanındık, hemen her yoruma katkı sunan ve sert/sivri dilli hesaplar var. Bir konuda ilk yorumda bu x kişi dalga geçtiyse büyük bir çoğunluk ondan etkilenerek dalga geçmeye devam ediyor. Ama aynı x kişi iyi yorum yaptıysa iyi yorumlar sürüp gidiyor. Maalesef çabuk gaza gelen bir milletiz. Gerçekten herkesin kendi düşüncesini yazdığını düşünüyorum. Önceki yorumlardan, x,y,z’den etkilenmeden kendi yorumunu “yapıcı” bir dille yazan çok az insan var.
Bazen de şöyle oluyor: X,y,z hesaplardan yapılan yorumlar çok yaralayıcı/kırıcı olabiliyor. Aynı yorumu başka biri yapsa kınanır. Ancak onların her yaptığı yorumlar beğeniliyor, beğenmeyene karşı çıkılıyor.

Çok kötü davranmışsınız. Suç sizde. Zaten adamla 2 gün üst üste birlikte olmuşsunuz. Tavşan gibi sürekli çiftleşmek mi lazım illa. Adam iki saat kendine vakit ayırmak istemiş.
Kadin bir günden değil sürekli olan birşeyden sinirlenmiş

Bilemiyorum eşim işten gelip yemek seks sonra oyuna otursa bende sinirlenirim ne öyle ihtiyaçlarini karşılayıp köşeye çekilmek .

Evlilik sohbet muhabbet gerektirir hergün belki olmayabilir ama olmalı insan yarım saatını ayırsa bile günde bu kadar büyümez olay .

Uzun bir cevap olacak:
Bu sitede, bilhassa bdv’de derdini yazan kadınları haksız çıkarma yarışı var gibi. Birçok kişi yıkıcı yorum yaparak kadının moralini daha çok bozma derdinde. “Bunlar ne biçim ağızlar, siz de az değilsiniz, siz de suçlusunuz, kocanıza nazikçe yaklaşsanız böyle olmazdı” diyenler sizin şu an konu sahibine yaptığınız da tam olarak bu değil mi? “İlgi istemekte, eşinizden küfür duyduğunuz için üzülmekte ve aileniz uzakta olduğu için yalnız hissetmekte haklısınız fakat bence şöyle şöyle yapabilirsiniz” demek çok zor değil. Hiçbir tartışmada bir taraf bütünüyle haklı değildir zaten fakat bu hikayede küfür eden adam, hasta eşiyle ilgilenmeyen adam, hiç kusura bakmayın eşle ilgilenme vazifesini yerine getirmek yerine vaktinin büyük kısmını ergen gibi oyun oynayarak geçiren adam ve bu saate kadar eşini neredesin ne yapıyorsun diye aramayan adam. Ben konu sahibesini gayet haklı buldum. Erkeklerin bu kadar şımartılıp yüceltilmesini çok komik buluyorum. Bunu yapan kadınların da yüksek enaniyet taşıdığını düşünüyorum. (Biz çekiyoruz kocalarımızı sen neden çekemiyorsun, biz hastayken ilgi beklemiyoruz sen neden bekliyorsun, sen prenses misin tavrı) evet prensesiz biz 👸🏻 bizi prenses peri sanmayan, kaybetmekten korkmadan aynı küfrü ikinciye eden adam da bir zahmet haksız olsun. Cevabım konudan uzun oldu herhalde fakat sizi çok iyi anladığımı size detaylıca anlatmak ve bdv’de ki bu durumdan yakınmak istedim. Kadın kadının düşmanı olmasın artık.
Eşine yumuşak davranan kadınlarla da “ay erkek mi kalmadı, ayyy kocişi de çok değerli bunun, kocasız kalmasın aman” diyerek dalga geçiyorlar.
Sitede “kapak” yorumlar çok like aldığı için, genelde birilerine yardımcı olmak yerine 3 iq’lu kapak yapma yarışları yapılıyor. Hayatlarına da baksan, eheh. Neyse..

Kadin bir günden değil sürekli olan birşeyden sinirlenmiş

Bilemiyorum eşim işten gelip yemek seks sonra oyuna otursa bende sinirlenirim ne öyle ihtiyaçlarini karşılayıp köşeye çekilmek .

Evlilik sohbet muhabbet gerektirir hergün belki olmayabilir ama olmalı insan yarım saatını ayırsa bile günde bu kadar büyümez olay .
kadının eşi de yüksek ihtimalle 25 yaşında filan
ilişkileri anne karnındaykn başlamış.

şimdi adam evden çalışıyormuş. herhalde bilgisayar başı bir iş yapıyor.
ki h.içi 18-18 30 arası yemek yiyip 9-10a kadar tekrar çalışıyormuş. insaf yani adam günde 13-14 saat çalışıyor... bu adamın da rutinden boğulduğu ortada değil mi?
h. sonu da açıp oyun oynuyor ve kafa dağıtıyor galiba...
anladığım adam tek çalışan ve ancak yetişiyor. h.sonu kadın bir plan yapınca uyuyormuş zaten.

benim gördüğüm kadarıyla kızlarımız sanıyor ki evlilik sevgilikteki gibi olacak. adamlar paragraflarca canım aşkımlı mesajlar atacak. saatlerce telefonda konuşacaklar. konuştukları da ne hava su...
bir de kendisi çalışmıyor tabii çocuk da yok. vakitten bol birşeyi yok.
erkeklerse tam tersi. evlendik aynı evdeyiz neyin romantizmi deyip iyice salıyor.

hanım kızlarımız şok.

konudaki erkeğin ..tirli laf etmesi hariç çok anormal bir halini görmedim. tipik home-office çalışan bezmiş yurdum erkeği.

ha, kadın paylaşımda bulanamaktan rahatsızsa, evliliğin çok rutinleşmiş olduğunu düşünüyorsa ve hayalindeki evlilik bu değil diye çok mutsuzsa bunun çözüm yolu ...tirleşmek değil. evden çıkıp kuzu kuzu geri dönmek de değil. neyse, ders olmuştur.

kadının eşi de yüksek ihtimalle 25 yaşında filan
ilişkileri anne karnındaykn başlamış.

şimdi adam evden çalışıyormuş. herhalde bilgisayar başı bir iş yapıyor.
ki h.içi 18-18 30 arası yemek yiyip 9-10a kadar tekrar çalışıyormuş. insaf yani adam günde 13-14 saat çalışıyor... bu adamın da rutinden boğulduğu ortada değil mi?
h. sonu da açıp oyun oynuyor ve kafa dağıtıyor galiba...
anladığım adam tek çalışan ve ancak yetişiyor. h.sonu kadın bir plan yapınca uyuyormuş zaten.

benim gördüğüm kadarıyla kızlarımız sanıyor ki evlilik sevgilikteki gibi olacak. adamlar paragraflarca canım aşkımlı mesajlar atacak. saatlerce telefonda konuşacaklar. konuştukları da ne hava su...
bir de kendisi çalışmıyor tabii çocuk da yok. vakitten bol birşeyi yok.
erkeklerse tam tersi. evlendik aynı evdeyiz neyin romantizmi deyip iyice salıyor.

hanım kızlarımız şok.

konudaki erkeğin ..tirli laf etmesi hariç çok anormal bir halini görmedim. tipik home-office çalışan bezmiş yurdum erkeği.

ha, kadın paylaşımda bulanamaktan rahatsızsa, evliliğin çok rutinleşmiş olduğunu düşünüyorsa ve hayalindeki evlilik bu değil diye çok mutsuzsa bunun çözüm yolu ...tirleşmek değil. evden çıkıp kuzu kuzu geri dönmek de değil. neyse, ders olmuştur.
Herkesin evliliğe bakış açısı aynı olacak diye birşey yok ama bir gerçek varki insan birbirini özleyince ve karşı taraf duygusuz ve anlayışsız olunca gerçekten sinir bozucu olabiliyor .

Eşim yorgun argın eve gelse bile herzaman sohbetimiz olur hemde elinde ps kumandasıyla bile muhabbet ederiz .

Evden çalışması birşey değiştirmiyor eşi ilgisizmiş işte .

Erkeklerde ilgi bekliyor bütün gün çocuk ev işi kadın akşam bitince aman bütün gün evdesin ne iş yapıyorsun diye cahil cahil ötüyorlar kadınlar ilgi isteyince çalışıyorum anlayış ha oldu.

Ben gece vardiyası eşim gündüz vardiyası ama dedigim gibi sağlam bir evlilikte eşler birbirine yatak dışında vakit ayımalı.

Konu sahibi ben sizi haklı buldum.Onlarca sene peşinden koş ,kızı ilgi manyağı yap kendine aşık edene kadar kırk takla at,evlenince ilgiyi kes biz artık evliyiz diye al telefonu oyun oyna.Böyle adamlar yüzünden kızların kimyası bozuluyor neyi nerde nasıl yapacağını karıştırıyor."S***** G** (Defol) "demiş kocası, konu sahibide gitmiş böyle adamları haklı bulmayın

Konu sahibi ben sizi haklı buldum.Onlarca sene peşinden koş ,kızı ilgi manyağı yap kendine aşık edene kadar kırk takla at,evlenince ilgiyi kes biz artık evliyiz diye al telefonu oyun oyna.Böyle adamlar yüzünden kızların kimyası bozuluyor neyi nerde nasıl yapacağını karıştırıyor."S***** G** (Defol) "demiş kocası, konu sahibide gitmiş böyle adamları haklı bulmayın
Kesinlikle katılıyorum kuş kafase girene kadar ilgilen bin bir jestler sonra hoppp öküze bağla.

Olmaz sohbetsin muhabbetsiz evlilik olmaz .

Herkesin evliliğe bakış açısı aynı olacak diye birşey yok ama bir gerçek varki insan birbirini özleyince ve karşı taraf duygusuz ve anlayışsız olunca gerçekten sinir bozucu olabiliyor .

Eşim yorgun argın eve gelse bile herzaman sohbetimiz olur hemde elinde ps kumandasıyla bile muhabbet ederiz .

Evden çalışması birşey değiştirmiyor eşi ilgisizmiş işte .

Erkeklerde ilgi bekliyor bütün gün çocuk ev işi kadın akşam bitince aman bütün gün evdesin ne iş yapıyorsun diye cahil cahil ötüyorlar kadınlar ilgi isteyince çalışıyorum anlayış ha oldu.

Ben gece vardiyası eşim gündüz vardiyası ama dedigim gibi sağlam bir evlilikte eşler birbirine yatak dışında vakit ayımalı.
şurası yanlış anlaşılmış ya da belki ben yanlış ifade ettim:
ilişkisi olan insanlar tabii ki birbirine ilgi göstermeli. (evli olsun olmasın) evlendik aynı eve girdik diye konuşmayacak değiliz. ama işte genel olarak yurdum erkeği, seviyorduk ki evlendik daha neyin ilgisi kafasında...yurdum kızı ise evlendik vuhuuu kendimize ait bir ev hep paylaşım hep ilgi olacak gibi sanıyor... arada ufak bir okyanus oluyor genelde...

valla çocuk kısmı hariç "e aman bütün gün evdesin ne iş yapıyorsun" kısmına katılmıyorum kusura bakmayın...çalışan kadın da evin tüm işini görüyor yavv. ben evime 1 gün yardımcı temizlikçi almış insan deilim üstüne günde 12-13 saat ben işte de çalışıyorum. yani hakketen ben de erkekler gibi çözemiyorum ne yapıyor (yeni nesil) kadınlar evde. eskilere hadi eyvallah. elde çamaşır bulaşık yıkayan sobada bez kaynatan anneler olsalar eyvallah da.

evde çalışma kısmında ise şöye
ben de evden çalışıyorum
cidden zihin olarak çok yorucu 12-13 saat bilgisayar başında çalışmak
insan gerçekten bir süre sadece aptal saptal şeylerle kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyor
hele düzenli spor filan da yapmıyorsa beden o gerginliği atamıyor
bunu çekmeyen insan bilemez.

Bazen de şöyle oluyor: X,y,z hesaplardan yapılan yorumlar çok yaralayıcı/kırıcı olabiliyor. Aynı yorumu başka biri yapsa kınanır. Ancak onların her yaptığı yorumlar beğeniliyor, beğenmeyene karşı çıkılıyor.
Malesef butda bile gruplasma var.kk bir kac kisinin elinde sanki.surekli herkese sallayan ve birbirlerinin arkasini kollayan bi kac kisi var.onlar olmazsa cok daha guzel olurdu.

Yeni evli kızlarımız çok cahil, eşlerde oldukça toy ve tecrübesiz...Benimle ilgilen demesi bunun için eşiyle kavga etmesi, eş kişisinin de oyunu tercihi bunun kanıtı...
Bazı Aileler çocuklarını sırf evlendirmek için evlendiriyor..elinden pc düşmeyen bir erkek evlendirilmemeli oysaki😂
Neyse gelelim konuya..
Bak tatlım erkeklerden öyle hadi benimle ilgilen deyince ilgi görmezsin.Kardeşin gelmiş vs.iki hafta boyunca ilişkiniz olmamış resmen kopmuşsunuz ( sarılmamış dahi olmanız da oldukça enteresan
)
Kızmış küfür etmiş sende gurur yapıp çıkmışsın evden üstüne arkandan gelmemiş aramamış bile buda ayrıca enteresan...
Sizdeki gereksiz inatlaşma.. buda çoğunlukla evliliğin ilk 3 yılında çiftler arasında özellikle genç çiftler arasında olabilen durumlar bana göre...
Gelelim tavsiyeme...
Eşin oyun bağımlısı ise kendi istemeden vazgeçmez asla tartışma polemik yapma
İlgi sözle istendiğinde itici olabiliyor o sebeple bunu dillendirme
Evde başbaşasınız nihayetinde ev arkadaşlığı bir yere kadar mutlaka sıkılıp size yönelecektir yeterki dikkatini çekecek şekilde davranın ...(bunu sizin hayal gücünüze bırakıyorum)
Yada ikinci seçenek hiç uğraşmayın boşanın ne hali varsa görsün..
Ben 40 yaşındayım 19 yıldır evliyim öyle şeyler gördüm yaşadım yaşattım ki inanın hepsi boşunaymış...
Şimdi anlıyorum en değerli şeyin gençlik ve sağlık olduğunu...
Gerisi boş sende canını sıkma düzelir düzelmezse kendi bilir
Sevgiyle kal

Hayır. Normalde eşim gözümün içine bakardı. Beni 6 sene bekledi sırf onu seveyim diye. 4 sene de sevgiliydik. Bir buçuk senedir de evliyiz. Son bir senede bu adama bir şeyler oldu. Tamam işi çok anlıyorum ama o da beni anlamıyor. Zaten haftasonumuz var cumartesi de onu serbest bırakıyorum artık yoğun diye tamam işi gücü var diyorum. Pazar günü bir gezmeye çıktık çıktık. Akşam yine çalışır. Hafta içi bazen film izleriz. İki laf yok ya merak etmez hiçbir şeyi. Hatta geçen internet üzerinden satış yapılan bir site vardı İngilizce diye çeviri yaptırdım üyelik oluştururken. Merak edip sormadı bile ne bu diye. Ne yaptığımı bile merak etmez. Kursa giderim ne öğrendim ya diye sohbet etmez. İlgisiz derken bunları kastediyorum
Hayy maşallah. Adam ömrünü 10 sene önce sana ipoteklemiş.ben diğer arkadaşlar gibi sizi haksız bulmadım.bir kadın zaten yeterince ilgi varsa genelde iki adım birden atıyor karşı tarafa.çok abarttığını düşünüyorum ilgisizliği.eee bir de misafir varmış birbirinizi özlemeniz gerek.beklenti içinde olman normal. Kadın tabi ki ben ilgi istiyorum oyun oynayacağına benimle igilen diyecek.en doğal hakkı. O evde sadakat içinde bir kadın seni bekliyorsa paşa paşa ilgilenecek.etraf erkek dolu. Güzelim genç kadınlar bu odunlukları çekmek zorunda değil.herşeyin bir bedeli vaf. Zaten beyefendinin de hayatında kaç kişi vaf ilgi göstermesi gereken.kendisinin de ihtiyacı var farkında değil.cinselliği de ilgiyi de boşlayan erkeğe zerre acımam.o imzayı atıyorsan gereklerini yapacaksın.çok yalnız kalmak istiyorsan evlenmeyeceksin.evliliğe uygun olmayan evlenmesin.15, 20 yıllık evli değil bu kadın 1.5 yıllık evli.

Son düzenleyen: Moderatör:
X