Olmaz tabii, birkaç saat sonra hava kararacak, sokaklarda hırlısı hırsızı, iti kopuğu her türlü insan var, eşi de toy galiba whatsapptan instadan engellemeler tripler:) Allah saklasın başına bir şey gelse anne babasının da bir şeyden haberleri yok yüreklerini iner insanların.
Sizin yaşınızda evlenmiş bir hemcinsinizin tavsiyesi kabul edin, her kavga ettiğinizde fevri davranmayın ama kavganın sonu birbirinizi evden kovmaya kadar geliyorsa, ki ben eşinizin o lafları evden git anlamında söylediğini sanmıyorum, galiba o da sizin yaşınızda lafın nereye gittiğini fark etmeyen toy bir delikanlı, odadan git anlamında söylememiş olabilir, her neyse kapıyı vurup gittiğinizde tam gidin, her kavgada gidiyorum deyip gider birkaç saat sonra geri dönerseniz bu gidip gelmelerin hükmü kalmaz, aranızdaki saygıyı da yitirirsiniz, saygı kalmayınca sevginin de hükmü olmaz.
Siz evinize dönün, sinirlenmiştim sakinleşmek için gittim deyin, sonra ikinizde sakinleştiğinizde evden kovar gibi söylenen sözlerin sizi kırdığını, özlediğiniz için ilgi beklediğinizi vs anlatın, o da siz de birbirinize küfürlü konuşmayın, kavgalarınızın bile bir saygınlığı olsun, daha çok gençsiniz yeni de evlisiniz arada ekten püften sebeplerle tartışmalar çıkabilir ama kavgaları büyütmeden ikiniz de çirkinleşmeden konuşarak çözüm yoluna gidin.