Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

üyelik iptali yapmış

ay oyuna mi geldik acaba

yalanıydı bu yaşananlar :-) :-) :KK53: :KK53: :KK53: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:
Gri olunca direkt banlanma olarak düşündüm, iptal yazısını sonradan fark ettim.
İnşallah yalandır, en azından konudaki sorunu yaşayan biri olmamış olur. Ama ben nedense konunun gerçek olduğunu düşünüyorum..

bir de her üyeyi pışpışlamamız gerektiğini düşünenler türedi
arkadaş herkes başka insan, başka düşünüyor yani istediğimizi söylemeyeceksek herkes küsüp gidecekse işimiz iş
herkes kendine göre kendi düşünce yapısına göre yorum yapıyor
şunu kocam yapsa hadi güle güle derim pışpışlamam yani konu sahibini neden pışpışlayacağım

Konu sahibi üyelik iptali yapmış,son görülme de konuşmakla meşgul yazıyor hayırdır inşallah 🤔

yetişin aaa dostlar sanırsam oyuna geldik

bilemiyorum evini terk etti dışarda da kaldı yazık derken burayı da terk etti acaba nereler de kaldı

ALLAH im oyun mu oynan di iyi niyetlerimizle mi oynan di ay ne oldu

balizammmm :rolleyes::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

üyelik iptali yapmış
ay oyuna mi geldik acaba
Aslında hata : Konu açıldıktan sonra sürekli destek beklenmesi..
Yani insanların farklı görüşlere tahammülü yok.
Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani biraraya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.
Ancak burası sadece destek bekleyip,moral duzeltilmesini sağlayacak bir platform değil.
Kim,ne okuduysa,bu okuduğu üzerinde nasıl bir iz biraktiysa ona göre yazıyor.
Bence yeni üyelerin yahut konu açanların bunu idrak etmesi gerek..

yetişin aaa dostlar sanırsam oyuna geldik

bilemiyorum evini terk etti dışarda da kaldı yazık derken burayı da terk etti acaba nereler de kaldı

ALLAH im oyun mu oynan di iyi niyetlerimizle mi oynan di ay ne oldu

balizammmm :rolleyes::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
kardeş gidecek yeri olmayan artistlenip evden çıkmayacak o zaman
bu devirde insan sokakta kalmaz yahu ne korktunuz
otele gider öğretmenevine gider
olmadı hastaneye karakol bahçesine gider oturur
kötü yola düşecek gibi yorumlar yapmışsınız arabesk filminde değiliz

bir de her üyeyi pışpışlamamız gerektiğini düşünenler türedi
arkadaş herkes başka insan, başka düşünüyor yani istediğimizi söylemeyeceksek herkes küsüp gidecekse işimiz iş
herkes kendine göre kendi düşünce yapısına göre yorum yapıyor
şunu kocam yapsa hadi güle güle derim pışpışlamam yani konu sahibini neden pışpışlayacağım
Kendileri pışpışlasın işte sanki ellerine vuruyoruz Allah Allah . Evine gitmiştir konu sahibi barışmıştır bile eşiyle. Daha küçükler , toylar öğrenirler.Kavgaya gerek yok 😌

Gri olunca direkt banlanma olarak düşündüm, iptal yazısını sonradan fark ettim.
İnşallah yalandır, en azından konudaki sorunu yaşayan biri olmamış olur. Ama ben nedense konunun gerçek olduğunu düşünüyorum..
eski konuları var yalan değildi heralde ama piremses sendromu sanırım
Inşallah gerçektir konu
Ama her ne olursa olsun en azından son durumla ilgili açıklama yapıp gitse daha iyi olurdu en azından kimsenin kafasında soru kalmazdı

Benim ki birazda espri ama dediğim gibi gerçek gibi bir dünya yorum yazdım insan tuhaf oluyor

kardeş gidecek yeri olmayan artistlenip evden çıkmayacak o zaman
bu devirde insan sokakta kalmaz yahu ne korktunuz
otele gider öğretmenevine gider
olmadı hastaneye karakol bahçesine gider oturur
kötü yola düşecek gibi yorumlar yapmışsınız arabesk filminde değiliz
Ay hepimiz yaptik ben otogara git dedim orda polis var kalabalik olur sabah ilk otobusle git ailenin yanına dedim
Ay ne bileyim.ciddi ciddi yazdık olması gerekeni

Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani bir araya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.
Ancak burası sadece destek bekleyip,moral duzeltilmesini sağlayacak bir platform değil.
Elbette. Ben de böyle düşünüyorum fakat burada esas olan üslup. Söylenecek her şey nezaketle söylenebilir. Kimse pohpohlanma ya da haklı görülme istemiyor(hep bunu isteyenler de var tabii o ayrı). Gelin görün ki konu sahibine biraz daha anlayışlı, biraz daha nazik olmasını söyleyenlerin üslubu yerlerde. Bu samimiyetsizlik ve ciddiyetsizlik hoş değil. Şaka da yapılabilir yeri gelince fakat bunun bile dozunu bilmiyor kimse.

Kendileri pışpışlasın işte sanki ellerine vuruyoruz Allah Allah . Evine gitmiştir konu sahibi barışmıştır bile eşiyle. Daha küçükler , toylar öğrenirler.Kavgaya gerek yok 😌
Bence şu an barışma seksi yapılıyor..
Konu sahibi sizi unuttu bile..🤗

Forumun özelliği : birçok meslekten,farklı illerden,farklı özellikleri olan birçok insani biraraya toplamasi..
Dert anlatılıyor,evet.
Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.

Üyeliğini pasifleştirmiş muhtemelen eve döndü. 'insan acizdir muhtaçtır fazla artistlik yapmamalıdır'' artistlik yapmalıdır ama fazla yapmamalıdır

katibim sen misin tanıyamadım yav kılık değiştirmişsin :KK53:
işte o çıktığın eve dönmek her şeyi heba ettı şimdi ne elde ettin ne değişti
boşa fevri hareketler
geçecek ama olan kendilerine oluyor
Inşallah gerçektir konu
Ama her ne olursa olsun en azından son durumla ilgili açıklama yapıp gitse daha iyi olurdu en azından kimsenin kafasında soru kalmazdı

Benim ki birazda espri ama dediğim gibi gerçek gibi bir dünya yorum yazdım insan tuhaf oluyor

tabi canım biliyorum ama haklısın
kendisi o kadar ilgi beklerken burda merakta bıraktığı insanları düşünmüyor
işte bencil piremses modeli maalesef

Haklısınız ama şu da bir gerçek ki bazı konularda gerçekten konu sahibi deyim yerindeyse taşa tutuluyor. (Bu konu için söylemiyorum bunu) Ayrıca Bdvde şunu da görüyorum ki konuyu açan kişiye göre de gelen yorumlar değişiyor. Aynı konuyu x kişisi açsa daha ilk sayfadan alay edilecekken y kişisi açınca aynı durum olmuyor.
Ama gerçek hayat da böyle değilmidir..
İnsan faktörü var..
Sevdiğiniz birinden duyduğunuz bazı sözler rahatsız etmez iken tanımadığınız ,asina olmadığınız birinden duymuş olduğunuz aynı sözler rahatsız edebilir.
Ben dediğinizi anladım.
Yanli ve taraflı yorumlar var,tıpkı hayat gibi.
Bir yansıması gibi düşünün..

Dert anlatılıyor,evet.
Ben her zaman bunu diyorum farklı insanlar kültürler var tabiki farkli yorumlar olabilir sadece üslup önemli tarz önemli konuya bomba atmanın da kimseye faydası yok

Aynen bazıları pohpohu seviyor bazıları küfürü bazıları kraliyet ailesine mensup bazilarida biz yorumculara bomba atıyor değişik bir dünya insan

Konu sahipleri içinde kisilikleri karakterleri farkli farkli insanlar alın iste ne oldu yazdık yazdık yok oldu
Yine konu acarsa kim inanicak şimdi yada kim ciddiye alıcak

X