Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Simdi ilk konuyu okudugmda sizi haksiz buldum.ancak olayin oncesini detaylandirdiginizda anladim.ilgisiz bir es ve kendinizi degerli hissetmediigniz bi evlilik icinde oldugunuz icin mutsuz oldugunuzu anliyorum.bu son yasadiginiz sadece birikmisliklerin verdigi bi patlama olmus.ancak evden gitmeniz kotu olmus.aradiginda duzgunce konuşup meseleyi cozmeye calissaydiniz keske..esiniz de fevri sizi engellemesi fln cok cocukca.cift terapisine gidin bence.size iyi gelebilir

23 yaşında değil misiniz ? Eşiniz, sizi 6 sene beklemiş ; 4 sene sevgili , 1,5 senedir de evliymişsiniz. Eşiniz 6 sene boyunca , 10 lu yaşlarını süren bir çocuğu mu bekledi ?

Yıllardır olan düzen devam etsin , eşiniz hep peşinizden koşsun istemişsiniz ; beklentiniz sağlıklı değil.

Eğer seni aramaz sa yada geç ararsa mesela 10 gibi
Sakin evine gitme sakin barışma
Otogara git sabah ilk otobüsle ailenin yanına git
Bir dahada yüz yüze gelme o adamla
Ay akşam oluyor daha ne duruyor bu adam

Kesinlikle katılıyorum. Öyle bir anda yazdım ki saçma sapan yazmışım belki de. Olay aslında kardeismin gelmesiyle iletişimimiizin daha da kötü hala gelmesi. Ama gittikten sonra takmaya devam edişi. Öncesinde de bu böyleydi. Zaten çok kötüydu iletişimimiz. Yani uyumadan uyumaya görüyorum. Ben de haliyle sinirlendim üstelik hastayım gerçekten yataktan kalkacak halim yok. Nazım da geçsin istedim istemedim de değil. Bir baktım oyun oynuyor ben de sinirlendim. Belki yanlış tepkiler verdim ama siktir çekti resmen adam bana ya. Normalde ben onun sosyallesmesine seviniyorum çıksın oyun da oynasın istiyorum. Ama zaten bir haftasonumuz var ya. Belki yanlış da tepki vermiş olabilirim ama en son ki engellemeleri vs de var. Eve gidecektim oysa ki geç de olsa aklımda o vardı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum

Üzgünüm ama bir odunla evlisiniz gerçi bu tabiat meselesi onlar bizim gibi eşimle herşeyi paylasmaliyim mantığı gutmuyorlar onu postalasaydiniz bari ,

Koca koca insanlarsınız iletişim kurmayı bilmiyorsunuz. Karşıdaki kişiden sevgiyi ve ilgiyi zorla alamazsınız. İlgi istiyorsanız oyunun bittikten sonra film izleyelim mi hayatım bu kadar sık oynamazsan daha iyi olur diyebilirsnz.

Eğer seni aramaz sa yada geç ararsa mesela 10 gibi
Sakin evine gitme sakin barışma
Otogara git sabah ilk otobüsle ailenin yanına git
Bir dahada yüz yüze gelme o adamla
Ay akşam oluyor daha ne duruyor bu adam
Ay kendi yazdığımla çelişicem ama akşam oluyor
Disarda kalıcak ilk yorum da yazdım keşke dışarıya değil de odanıza gitseydiniz o evden gitmeseydiniz
Ne yapicaksınız şimdi
Bari hava kararınca siz arasanız olmaz mı ne olucak sa olsun böyle olmaz ki
Hangi şehirdesiniz diye sordum cevap vermediniz
Aileniz hangi şehir de
Yanı otobüse binseydiniz belki yolu yarilamistiniz
Gerçi otobüs saati varmı

Mavilibiri

Ne bileyim ya bana siktir olup git deyince ben de bak deme siktir olup gidersem görürsün dedim. O da tekrar bana siktir olup git dedi. Ben de çıktım geldim. O an odaya gitseydin ya da onu onu yollasaydim vs düşünemedim. Ailem Adana'da ben İstanbul'dayim. Bb ekledim ararsa diye. Yakın değiliz çünkü

Esiniz sizden bosansin. Okuyunca ben bile size sinir oldum. Oyun oynama benle ilgilen ne yaa cocuk gibi. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor. Ilgilen diye kavga etmek de garip

Ya okuduğunuzu anladiginizdan şüphe ediyorum artık. Siktiri çeken ben değilim eşim. Ben de bunu söyledikten sonra tekrar etmemesi konusunda onu uyardım. Ve tekrarladı. Ben de çıktım. Olay bu.
Adam sizi genelde sallamiyormus zaten ve hep ilgi bekleyen bunu dile getiren sev beni ilgilen benle vs vs diye dile getiren siz olmuşsunuz.

Ben ne okuyup anladigimdan eminim de siz bence sizin ne yaptığınız nereye gittiğiniz olduğunuzu bilmeyen ve dahi umrunda olmayan eşinizle hala ne yapacaginizi bilmiyorsunuz..

Esiniz sizden bosansin. Okuyunca ben bile size sinir oldum. Oyun oynama benle ilgilen ne yaa cocuk gibi. Dunya sizin etrafinizda mi donuyor. Ilgilen diye kavga etmek de garip
Diğer yazdıklarımi da okursanız çok sevinirim. Belki ilk yazdığım metine dayanarak bana kizdiniz. Olabilir. Kendimi ifade edememişim. Ama sizin yazdığınız da ağır bir yorum olmadı mı sizce ? Zaten zor durumda olan biri için. Yine de teşekkürler

Biraz bekle kendin ara dışarda kalmaktan iyidir dediğim gibi konusun ne olucak sa olsun
Böyle olmaz yani

Bence şöyle yapın

Evinize gidin bugünü evde geçirin, yarına eğer bulabilirseniz ailenizin yanına gitmek için bilet alın, paranız yoksa babanızdan rica edin, bulunduğu şehirdeki firmadan kestirsin bileti sizin adınıza sistemde gözükür zaten, o şekilde yanınıza bir kaç parça eşya alıp gidin.

Her ikinizde biraz uzak kalın birbirinizden. İyice düşünüp sonrasında ne yapacağınıza karar verin. Bu geceyi dışarda geçirmeyin.

Mavilibiri bu akşam eşinizden hiç ses çıkmazsa ne yapacaksınız? Sokaklarda tek başına olmaz, bulunduğunuz şehirde bir arkadaşınız var mı? Öğrenci misafirhanesi, belediye vb misafirhanesi gibi bir yerlerde kalın en azından ya da borç alabileceğiniz bir arkadaşınız varsa bu akşam kalkacak bir otobüsten ailenizin yanına gitmeniz için otobüs bileti alsın arkadaşınız.

Evet zaten birkaç saate dönmezse mecbur gideceğim. Bakacağım belki konuşmak ister. Sonrasında duruma göre ailemin yanına gidebilirim dediğiniz gibi. Bakalım

Otelde kalma ya aile evi ya arkds adam otelde kaldigini duyarsa daha agir laf edecek gibi hazir ol ona göre arkasdna git yada biletle ailenin yanina

Bende yazdım hiç bir şey yoksa otogar da kalsa yani en azından orda polis falan oluyor
Yada ariyacak eşi ararsa cevap vericek böyle olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…