Eşimle kavga ettik, gidiyorum dedim çıktım odasından giyindim evden çıktım, bu saat oldu ses soluk yok.

Maalesef saçma sapan sebeplerle kavgalar çıkabiliyor. (daha yakın zamanda benim evliliğinde de oldu bir kez daha söyleseydi ayrılmak istediğini evden sen gidebilirsin diyecektim, kadın çıkmamalı evinden)
Ancak şunu hep diyorum açmak isteyeceğiniz kapıyı çarpmadan önce sakin düşünmek lazım.
Blöf yaparken ya tutarsa demek lazım.
Gerçekliğini unutmamak, peşimizden illa ki koşacak diye düşünmeden hareket etmek lazım.

Bilet alın gidin siz en iyisi eve gidin eşyaları toplayın sorarsa sorar sormazsada takmayın.olayı siz büyütmüşsünüz ben sizi haksız gördüm ama bu kadar saat insan eşim nerede diye merak ederdi.
Evet belki ben büyüttum. Aynı evin içinde bizimle birlikte kalan kaynanam kardeşim vs olmadığınız için bana karşı olan ilgisizligini anlamıyor olmanız inanın çok normal. Bir şey diyemiyorum o yüzden. Bir kere aradı eşim beni. Meşgule attım wp dan ? Attım. Gördü cevap vermedi . Sonra tekrar aradı. Açtım. Nerdesin dedi. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi disardayim işte dedim. Yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmeyecegim dedim. Gelmiyotsun yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. Kapattı suratıma. Sonra baktım wp ve instadan beni engellemiş

Burada bir kişi buluşalım, numara bırak demiş. Niyeti iyidir belki de bilemiyorum ama şu an size buluşmak için mesaj atan herkese güvenmemenizi tavsiye ediyorum. Uyarayım dedim daha kötü şeyler gelmesin başınıza.
Tabi ki merak etmeyin teşekkür ederim uyarınız için 🤗

Bence çözülmeyecek bir sorun değil. Gereksiz bir gerginlik oluşmuş. Belki kardeşinizle olduğunuz süreçte eşiniz ona zaman ayırmıyorsunuz diye böyle bir tepki vermiştir oyun konusunda. Çok yoğun çalışıyorsa kendi hobilerine de zaman ayırmak istemekte haklı bence. Tabii ki sizi de ihmal etmeden. Ama bence evi terk edecek kadar büyük bir olay asla değil. Bence konuşup durumu çözün. Anlık sinirle hareket etmeyin.

Bilet alın gidin siz en iyisi eve gidin eşyaları toplayın sorarsa sorar sormazsada takmayın.olayı siz büyütmüşsünüz ben sizi haksız gördüm ama bu kadar saat insan eşim nerede diye merak ederdi.
Evet ya adam niye aramiyor kac saat oldu kavgali gitti belki ailesine gitti merak etmiyor

Evet belki ben büyüttum. Aynı evin içinde bizimle birlikte kalan kaynanam kardeşim vs olmadığınız için bana karşı olan ilgisizligini anlamıyor olmanız inanın çok normal. Bir şey diyemiyorum o yüzden. Bir kere aradı eşim beni. Meşgule attım wp dan ? Attım. Gördü cevap vermedi . Sonra tekrar aradı. Açtım. Nerdesin dedi. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi disardayim işte dedim. Yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmeyecegim dedim. Gelmiyotsun yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. Kapattı suratıma. Sonra baktım wp ve instadan beni engellemiş
Yangına körükle gitmeyin adam normal davranmaya çalışıyor demek ki , yani sonucu nolur bilinmez ama keşke gidip sakince oturup konuşup ona göre karar verseydiniz. Baktınız olmuyor alır valizi gidersiniz annenizin evine sokaklarda napacaksınız böyle

Evet ya adam niye aramiyor kac saat oldu kavgali gitti belki ailesine gitti merak etmiyor
Aileme de gidemem üstelik. Onlar Adana'da. Ben İstanbul'dayim. Tekim burda da. Teyzemgil vs var ama görüşmüyoruz pek.

Aramış sormuş mesaj yazmış konu sahibi cevap vermemiş wp engellemis
Şöyle ki aradı. Meşgule atıp wp dan ? Attım. Sonra tekrar aradı. Dedi ki nerdesin. Dışardayim dedim. Dışarda nerdesin dedi. Ben de dışardayim işte dedim. O da yemeğe gelmeyecek misin dedi. Gelmiyorum dedim. Gelmeyeceksin yani öyle mi dedi. Gelmiyorum dedim. O da kapattı ve beni wp ve instadan engelledi

Yani ilgsiz olması ayrı birşey sizin olayı büyütüp kapıyı çarpıp çıkmanız ayrı birşey.adam aradığında geri vites yapıp eve dönseydiniz ve sakince bir birikmişlikten dolayı patlama yaşadığınızı onunda kırıcı davrandığını söyleseydiniz ve hala aynı tavırı sürdürüyorsada biletinizi alıp bir süre ailemin yanına gideyim deseydiniz veya aile yanını boşverip bir süre sakinleşene kadar mesafe koysaydınız hem zor durumda kalmazdınız hemde eğer gerçekten ilgisizse haklıylen haksız duruma düşmezdiniz.şimdi adama fevri çıkış yapmışsınız evi terk etmişsiniz adam aramış trip atmışsınız çocuk gibi bu seferde adam size aynı şekikde karşılık vermiş saygı kalmamış seviye düşmüş gereksiz yere.öfkeyle kalkan zararla oturur.

Aileme de gidemem üstelik. Onlar Adana'da. Ben İstanbul'dayim. Tekim burda da. Teyzemgil vs var ama görüşmüyoruz pek.
Biraz daha bekle gurur falan yapma ara o aramazsa o ararsa cevap ver gelsin alsın seni evine git konuş uzatmayın
Yok ben aramam dersen de otogara git ilk otobüsle ailenin yanina adana ya git
Otogar kalabalık olur polis var güvende olursun

X