- 9 Ekim 2024
- 107
- 137
-
- Konu Sahibi velvetrose
Eşim gezmeyi sever ama evet biraz yoğun çalışıyor. Bazen çok geniş zamanı olduğu da oluyor değişiyor yani. 1 senelik evliyizEşiniz yoğun mu çalışıyor? Kaç senelik evlisiniz? Gezmeyi seviyor mu?
Evet benim eşim de bu tarz kamp vs hayatta gelmez yani biliyorum… bakalım belki bana da fikir olacak bir şeyler karşılaşırım :)Mesela politik belgesel izleriz beraber üzerine sohbet ederiz. Biz konser tiyatro insanı değiliz ama arada bir eğlenceli görünen bi oyuna gider en olmadı çıkınca kahve içip oyunu yerin dibine batırırız. Günlük politikayı deli gibi takip eder ve sohbet ederiz. Ben yürüyüş yoga severim ama eşim hareketli işlere pek girmez. Kedilerimiz var zaten onlar habire paylaşım vesilesi oluyor. Ben de burada gördüğüm kuş gözlemleyen çiftler vardı ya da arada bi günlük filan kamplara gidenler, onlara özeniyorum
Bekarken gezme hayatınız az olduysa buna takılmanız normal. Benim eşim de yoğun çalışıyor. Ama ben takılmiyorum. Çünkü bekarken o kadar çok gezdim ki doydum artık. Kalkıp bir cafe ye ya da başka bir semte gitmek benim için bir şey ifade etmiyor. Sadece senelik izninde tatil gezileri benim için çok çok önemli ki onun için de öyle. 1 hafta ya da 10 günlük tatil planı yaparız. O bize 1 sene yeter. Onun dışında dediğim gibi bayağı bir doygunum. Muhtemelen eşiniz de öyle ise ihtiyaç duymuyordur. O da size yansiyordur.Eşim gezmeyi sever ama evet biraz yoğun çalışıyor. Bazen çok geniş zamanı olduğu da oluyor değişiyor yani. 1 senelik evliyiz
Yaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz?Selamlar herkese.
Başlıktan anlaşılacağı üzere eşimle kaliteli vakit geçirebildiğimizi düşünmüyorum ve bu durum canımı sıkıyor.
Evliliğimizde sevgi/saygı problemi yok. Sadece evli insanlar olarak zaten bir evin içerisinde sürekli burun buruna olduğumuz için dışarıda da bi yemek yiyip, bir şeyler içip sonra eve dönüp birbirimize hiçbir şey katmadan rutinlerimize dönmek bana çok saçma gelmeye başladı.
Bir şeyler teklif ediyorum mesela sergilere gitmek, bana göre değil diyor. Ya da ne biliyim yemek kurslarının workshopları oluyor onlara gidelim, ben gittim çok bir esprisi yok diyor gibi gibi…
Dışarı çıkıp oturduğumuzda da keyif almamaya başladım, çünkü zaten evde akşam yemeklerinde de beraberiz, aynı etkinliğin dışarı versiyonu sadece.
Sizlerden isteğim çiftlerin yaptığı, yapmaktan keyif aldığı bu tarz etkinlikler var mı? Varsa önerilerinize açığım çünkü çook sıkıldım. Teşekkürler şimdiden
Aslında ben ev insanıyım. Evimi, rutinlerimi vs çok seviyorum sadece arada farklılık olması açısından daha kaliteli faaliyetler bulmaya çalışıyorumBekarken gezme hayatınız az olduysa buna takılmanız normal. Benim eşim de yoğun çalışıyor. Ama ben takılmiyorum. Çünkü bekarken o kadar çok gezdim ki doydum artık. Kalkıp bir cafe ye ya da başka bir semte gitmek benim için bir şey ifade etmiyor. Sadece senelik izninde tatil gezileri benim için çok çok önemli ki onun için de öyle. 1 hafta ya da 10 günlük tatil planı yaparız. O bize 1 sene yeter. Onun dışında dediğim gibi bayağı bir doygunum. Muhtemelen eşiniz de öyle ise ihtiyaç duymuyordur. O da size yansiyordur.
Sanırım ege’de yaşıyorsunuz gibi geldi banaKampa gideriz, bol bol antik kent gezeriz, yakınlardaki ilçeleri, illeri, köyleri keşfederiz.
Mangal severiz, o pişirir ben köz patlıcan salatası yaparım.
Mutlaka her hafta sonuna bir plan yaparız.
Mesela geçen hafta birbine yakın mesafede 2 tane değişik mağaraya gittik , antik dönem tapınağıymış
Gittiğimiz yerlere tekrar tekrar da gideriz.
Şu sıralar çoğu ilde kültür yolu festivali başlayacak . Gidebilirsiniz .
Genel olarak haftaici bunların planlamasını yaparız. Benim eşim fazla gezenti, ben bazen oturmak isterim. Tepemde dolanır gezelim yürüyelim diye.
Herkesin bir derdi var işte
Bosanma ya niyetin yoksa dogurSelamlar herkese.
Başlıktan anlaşılacağı üzere eşimle kaliteli vakit geçirebildiğimizi düşünmüyorum ve bu durum canımı sıkıyor.
Evliliğimizde sevgi/saygı problemi yok. Sadece evli insanlar olarak zaten bir evin içerisinde sürekli burun buruna olduğumuz için dışarıda da bi yemek yiyip, bir şeyler içip sonra eve dönüp birbirimize hiçbir şey katmadan rutinlerimize dönmek bana çok saçma gelmeye başladı.
Bir şeyler teklif ediyorum mesela sergilere gitmek, bana göre değil diyor. Ya da ne biliyim yemek kurslarının workshopları oluyor onlara gidelim, ben gittim çok bir esprisi yok diyor gibi gibi…
Dışarı çıkıp oturduğumuzda da keyif almamaya başladım, çünkü zaten evde akşam yemeklerinde de beraberiz, aynı etkinliğin dışarı versiyonu sadece.
Sizlerden isteğim çiftlerin yaptığı, yapmaktan keyif aldığı bu tarz etkinlikler var mı? Varsa önerilerinize açığım çünkü çook sıkıldım. Teşekkürler şimdiden
Bosanma ya niyetin yoksa dogurkaliteli vakit gecırecek bı arkadas dogurmus olursun
Yok zaten min 2 yıl daha doğurmaya niyetim yokGezemeden iyice eve kapansin :)
Denk getirebilirsek arkadaşlarla da görüşüyoruz tabii. Ama herkes yoğun mu çalışıyor nedir, bir de bir çoğu çocuklu olduğu için denk getirebilmek zor oluyor epeyEşiniz problem etmediğine göre evcimen birine benziyor. Arkadaş buluşmalarına nasıl bakıyor? Belki o değişik gelir..... Tanımadığım için bilemicem ama
Zaten esas mevzu gezmek değil. Gezmekse geziyoruz. Benim amacım beraber yeni bir şey keşfetmek, beraber yeni bir şey öğrenmek bunu yaparken keyif almak vs.. beraber bir hobi olabilir gibi..Bekarken gezme hayatınız az olduysa buna takılmanız normal. Benim eşim de yoğun çalışıyor. Ama ben takılmiyorum. Çünkü bekarken o kadar çok gezdim ki doydum artık. Kalkıp bir cafe ye ya da başka bir semte gitmek benim için bir şey ifade etmiyor. Sadece senelik izninde tatil gezileri benim için çok çok önemli ki onun için de öyle. 1 hafta ya da 10 günlük tatil planı yaparız. O bize 1 sene yeter. Onun dışında dediğim gibi bayağı bir doygunum. Muhtemelen eşiniz de öyle ise ihtiyaç duymuyordur. O da size yansiyordur.
Yani birbirinize benzer olmanız lazım bu konuda. Ya da birbirinizi harekete geçirmeniz lazım. Harekete geçme yoksa ZorZaten esas mevzu gezmek değil. Gezmekse geziyoruz. Benim amacım beraber yeni bir şey keşfetmek, beraber yeni bir şey öğrenmek bunu yaparken keyif almak vs.. beraber bir hobi olabilir gibi..
Evet ben de bunu demek istiyorum . Benim yerime demişsiniz. Konu sahibi ben de bu fikirdeyim :)Aynı yönde zevklere sahip olmayan bir çift olarak biz beraber pek çok şey yapmıyoruz diyebilirim. Ama yaptıklarımızda da keyif alıyoruz. Zaten yoğun bir çalışma hayatımız var. Bir de çocuğumuz var,bu sebeple her yaptığımız şeyi çocuk için yapmaya başladık. Basketbol maçlarına gidiyoruz her hafta. Beraber oğlumuzun antrenmanlarını izliyoruz. Kış sezonu boyunca kayak yapmaya gidiyoruz. Tyatro ve sinemaya gidiyoruz. Sağlam bir gece hayatımız var,beraber içmeye ve dans etmeye gidiyoruz. Eşim çok workshop insanı değil,hiç gitmedim bu sebeple. Yani yapılacak şey çok,illa ki size uyan bir şeyler bulabilirsiniz,maksat beraber olmak istemek çünkü. Yapılan şey bahane,önce yanınızdaki insandan keyif almalısınız. Ne yaptığınızın bir önemi yok,kiminle yaptığınızın önemli var bence