- 11 Aralık 2018
- 39.541
- 244.932
-
- Konu Sahibi velvetrose
Yani kusura bakmayın ama bu aktiviteler beni bile açmıyor, seramik kursundan bir erkek nasıl keyif alsın? Sergi de diğer aktivitelerin arasına sıkıştırılacak bir etkinlik bence. Ne bileyim bir oyuna ya da kültür merkezlerinde vs. bir filime gidersin, yan salonda sergi vardır gezersin. Ya da bir tanıdığının sergisidir, davet edilmişsindir veyahut işle ilgili görülmesi gereken bir sergidir gidilir. Onun dışında özel olarak sergiye gitmek bence de anlamsız. Workshoplar da çift aktivitesi değil bence, iki insanın aynı hobiyi yapması ya da aynı deneyimi yaşamak istemesi küçük bir ihtimal. Çiftlerden biri genelde mecburen gidiyor.Yok zaten min 2 yıl daha doğurmaya niyetim yok
Bizim de çok şükür tatillerimiz vardır, eşimin işinden dolayı seyahat imkanımız oluyor. Sadece bakıyorum plan yapma anlayışımız dışarı çıkıp bir şeyler yiyip/içmek sonrasında eve dönmek. Haliyle sıkılıyorum anlamsız geliyor bir süre sonra. Etrafımdaki çiftlere bakıyorum o sergi senin, bu seramik kursu benim.. bunlar da beyfendiyi açmıyor heralde bakalım enteresan şeyler bulucam burda heralde
Yok zaten min 2 yıl daha doğurmaya niyetim yok
Bizim de çok şükür tatillerimiz vardır, eşimin işinden dolayı seyahat imkanımız oluyor. Sadece bakıyorum plan yapma anlayışımız dışarı çıkıp bir şeyler yiyip/içmek sonrasında eve dönmek. Haliyle sıkılıyorum anlamsız geliyor bir süre sonra. Etrafımdaki çiftlere bakıyorum o sergi senin, bu seramik kursu benim.. bunlar da beyfendiyi açmıyor heralde bakalım enteresan şeyler bulucam burda heralde
İstanbul'dan kaçtıkSanırım ege’de yaşıyorsunuz gibi geldi bana
Yok zaten min 2 yıl daha doğurmaya niyetim yok
Ben cocugum olunca daha Cok gezme imkanı elde ettim ancak bunu baz alarak soylemedım tabi.Gezemeden iyice eve kapansin :)
Ben cocugum olunca daha Cok gezme imkanı elde ettim ancak bunu baz alarak soylemedım tabi.
Kendine bu hayatı reva goruyorsan(bosanmayacaksan) dogur dedim
Zaten gezme arkadasın bebegın olsun dogur da dedimBende bebekle gezen bir anneyim ama bu adamin fitrati bebekle gezmeye hiç uygun değil gibi.
Sex?Selamlar herkese.
Başlıktan anlaşılacağı üzere eşimle kaliteli vakit geçirebildiğimizi düşünmüyorum ve bu durum canımı sıkıyor.
Evliliğimizde sevgi/saygı problemi yok. Sadece evli insanlar olarak zaten bir evin içerisinde sürekli burun buruna olduğumuz için dışarıda da bi yemek yiyip, bir şeyler içip sonra eve dönüp birbirimize hiçbir şey katmadan rutinlerimize dönmek bana çok saçma gelmeye başladı.
Bir şeyler teklif ediyorum mesela sergilere gitmek, bana göre değil diyor. Ya da ne biliyim yemek kurslarının workshopları oluyor onlara gidelim, ben gittim çok bir esprisi yok diyor gibi gibi…
Dışarı çıkıp oturduğumuzda da keyif almamaya başladım, çünkü zaten evde akşam yemeklerinde de beraberiz, aynı etkinliğin dışarı versiyonu sadece.
Sizlerden isteğim çiftlerin yaptığı, yapmaktan keyif aldığı bu tarz etkinlikler var mı? Varsa önerilerinize açığım çünkü çook sıkıldım. Teşekkürler şimdiden
İkinizin de keyif alacağı şeylere göre degisir. Yaş farkı var mı ?Selamlar herkese.
Başlıktan anlaşılacağı üzere eşimle kaliteli vakit geçirebildiğimizi düşünmüyorum ve bu durum canımı sıkıyor.
Evliliğimizde sevgi/saygı problemi yok. Sadece evli insanlar olarak zaten bir evin içerisinde sürekli burun buruna olduğumuz için dışarıda da bi yemek yiyip, bir şeyler içip sonra eve dönüp birbirimize hiçbir şey katmadan rutinlerimize dönmek bana çok saçma gelmeye başladı.
Bir şeyler teklif ediyorum mesela sergilere gitmek, bana göre değil diyor. Ya da ne biliyim yemek kurslarının workshopları oluyor onlara gidelim, ben gittim çok bir esprisi yok diyor gibi gibi…
Dışarı çıkıp oturduğumuzda da keyif almamaya başladım, çünkü zaten evde akşam yemeklerinde de beraberiz, aynı etkinliğin dışarı versiyonu sadece.
Sizlerden isteğim çiftlerin yaptığı, yapmaktan keyif aldığı bu tarz etkinlikler var mı? Varsa önerilerinize açığım çünkü çook sıkıldım. Teşekkürler şimdiden
Reva görmek derken? Öyle bir söylemişsiniz ki kocam beni aldatıyor, ben de buna göz yumuyorum.. sakin olun yahu beraber yapacağımız etkinlikler öğrenmek istedim sadece.Ben cocugum olunca daha Cok gezme imkanı elde ettim ancak bunu baz alarak soylemedım tabi.
Kendine bu hayatı reva goruyorsan(bosanmayacaksan) dogur dedim
Sergi/seramik bu tarz şeyler beni çok dinginleştiriyor eşimle de yapmak isterdim ama onun da seveceği ortak şeyler bulmak daha mantıklı tabii. Paten grubu çok ilgimi çekti bakacağım teşekkürler:)Sergiye seramiğe gitmek beni de çekmez açıkçası eşinizi anlayabiliyorum bu açıdan. Biz bisiklet kiralayıp dolaşmayı severiz, paten grubumuz var birlikte paten kayarız bu grupların çeşitli etkinliklerine katılırız( şu ara hamileyim ben katılamıyorum) sevdiğimiz bazı film serileri var tüm gün eve kapanıp atıştırmalıklar hazırlayıp onları izleriz, köpeğimizle köpek parklarına gidip diğer köpeklerin oynayışını izleriz( çok komik oluyor) vs. Dışarda bi yemek yeyip eve dönünce kendi hayatlarınıza dönmek 1 yıllık evlilik için iç açıcı değil bence de.
Çok evcimen biriyse evde lego vs de yapılabilir birlikte yapacak o kadar çok şey var ki aslında
eve kili siz alin, beraber yapin nasıl olur? belki kursa gidip yeni ortama girmek istemiyordur.Sergi/seramik bu tarz şeyler beni çok dinginleştiriyor eşimle de yapmak isterdim ama onun da seveceği ortak şeyler bulmak daha mantıklı tabii. Paten grubu çok ilgimi çekti bakacağım teşekkürler:)
Sinema, tiyatro veya daha aktivite olabilecek atıyorum görmediğiniz yerleri görmek gibi şeyler olabilirSelamlar herkese.