- 11 Aralık 2018
- 39.541
- 244.927
- Konu Sahibi velvetrose
Yani kusura bakmayın ama bu aktiviteler beni bile açmıyor, seramik kursundan bir erkek nasıl keyif alsın? Sergi de diğer aktivitelerin arasına sıkıştırılacak bir etkinlik bence. Ne bileyim bir oyuna ya da kültür merkezlerinde vs. bir filime gidersin, yan salonda sergi vardır gezersin. Ya da bir tanıdığının sergisidir, davet edilmişsindir veyahut işle ilgili görülmesi gereken bir sergidir gidilir. Onun dışında özel olarak sergiye gitmek bence de anlamsız. Workshoplar da çift aktivitesi değil bence, iki insanın aynı hobiyi yapması ya da aynı deneyimi yaşamak istemesi küçük bir ihtimal. Çiftlerden biri genelde mecburen gidiyor.Yok zaten min 2 yıl daha doğurmaya niyetim yok
Bizim de çok şükür tatillerimiz vardır, eşimin işinden dolayı seyahat imkanımız oluyor. Sadece bakıyorum plan yapma anlayışımız dışarı çıkıp bir şeyler yiyip/içmek sonrasında eve dönmek. Haliyle sıkılıyorum anlamsız geliyor bir süre sonra. Etrafımdaki çiftlere bakıyorum o sergi senin, bu seramik kursu benim.. bunlar da beyfendiyi açmıyor heralde bakalım enteresan şeyler bulucam burda heralde
Ama sezon açıldı, pek çok oyun gelir sahnelere. Bar konserleri başlar bu ara ya da kapalı salonlarda konserler olur. Kış aktiviteleri bunlar bence. Ya da arkadaşlarla içmeye eğlenmeye gidilir.