- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Yok “kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz!” BuyduDilerim yaşadığımı yaşarsınız kısmını unutmuşsun canımın içi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok “kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz!” BuyduDilerim yaşadığımı yaşarsınız kısmını unutmuşsun canımın içi
Ben şu an telefonumu fırlatırsam sonrasında sinirden kendimi aşşa fırlatırım hayır ya ne fakiriBen de ucuz şeyi atmiştim zaten. Telefon olsa atmazdim. O kadar pahali sinirlenemem.
Ben sayıyorum saymaya çalışıyorum. Her o sıkıntılı öfkeyi hissettiğimde bir şeyleri kırıp dökmüyorum, 2 kez anca oldu. Bununla ilgili psikologa gittim zaten. Ama burda millete cevap dahi veremeyen(işine gelmeyen) şiddet bağımlısı manyak bir insan olarak lanse ediliyorum. Kimse kimseyi içten bilemez derken bundan bahsetmiştim. Kaldı ki içinde bulunduğum hayat gerçekten yıpratıcı. Annemle olan konumu okudunuz mu bilmem ama kendimle dayanma gücümle gurur duyuyorum.Yani hiçbirimiz sinir aninda oturup derin nefes alıp bilmem kaça kadar saymiyoruz ama, eşya da olsa öfkeni birşeye yansıtmak dogru değil, bugün eşya fırlatan yarin baskasina da yapabilir.. yapmamışsindır ama kendinin kaybedecek hatirlamayacak kadar büyuyen öfkeye çözüm aramak kötü birşey degil( öfke insanin kendine zarar veren birşey, çözum aramak bir yerde kendine fayda saglamak olur) o konuda haklı yani.. Evet sen hiçbir canlıya zarar vermedin ama belki konu sahibinin kocası verebilir, erkeklerin öfkesi biraz daha şiddetli olabiliyor
Ben şu an telefonumu fırlatırsam sonrasında sinirden kendimi aşşa fırlatırım hayır ya ne fakiri
Ama çözüm aradıgindan bahsetmedin ki, misal desen ki bunun icin psikologa gittim cevaplar farklı olur, yanlış anlama lutfen kimsenin siddet bagimlisin manyak olarak düsünup cevap verecegini zannetmiyorum.. bilincimi kaybettim hatirlamadim deyince insanlar da şöyle düsünebilir siddet aninda ne yaptigini hatırlamayacak duruma geliyorsa, öfkesi de büyuk oluyor demek ki.. aslında tamamen senin anlatımına göre cevap verildi.. nasılsa eşyaya diye basitleştirmemek gerekir yani.. her eşyaya zarar veren birgün canliya vermeyecek diye birşey yok.. sen vermezsin başkası verebilir..Ben sayıyorum saymaya çalışıyorum. Her o sıkıntılı öfkeyi hissettiğimde bir şeyleri kırıp dökmüyorum, 2 kez anca oldu. Bununla ilgili psikologa gittim zaten. Ama burda millete cevap dahi veremeyen(işine gelmeyen) şiddet bağımlısı manyak bir insan olarak lanse ediliyorum. Kimse kimseyi içten bilemez derken bundan bahsetmiştim.
Güçsüzlere de zarar verirsin o zaman dendi, vermiyorum demek için çiçeklere ve hayvanlara nasıl davrandığımdan bahsettim bununla bile dalga geçildi. Sorun odaklı olmak böyle bir şey galiba.
Kimseye söylemek zorunda değilim ki. Tıbbi geçmiş kişisel veridir paylaşılması zorunlu değildir. Ben kimseden cevap istemedim konu benim değil. Cevap yazmasınlar istedim hatta. Ama konu mankeni olarak buldum kendimi. Kimseye kendi düşüncelerim yüzünden hesap vermek zorunda değilsin diyip kendimiz onları bize hesap vermek zorunda bırakıyoruz bu çok yanlış.Ama çözüm aradıgindan bahsetmedin ki, misal desen ki bunun icin psikologa gittim cevaplar farklı olur, yanlış anlama lutfen kimsenin siddet bagimlisin manyak olarak düsünup cevap verecegini zannetmiyorum.. bilincimi kaybettim hatirlamadim deyince insanlar da şöyle düsünebilir siddet aninda ne yaptigini hatırlamayacak duruma geliyorsa, öfkesi de büyuk oluyor demek ki.. aslında tamamen senin anlatımına göre cevap verildi.. nasılsa eşyaya diye basitleştirmemek gerekir yani.. her eşyaya zarar veren birgün canliya vermeyecek diye birşey yok.. sen vermezsin başkası verebilir..
Hayır aynı şeyi konuşmuyoruz.. geri adim atma diyenlere "alttan alma diyenlere bakma, evllilik bu sevgililik degil, özür dile" diyerek tepki göstermişsiniz bu da bunu diyenlere cevap hakkı dogurur.. onlar da eşya fırlatmanin siddet oldugunu ilerde konu sahibine dönebilecegini savunmuşlar siz de bunun üzerine bende öfke aninda şunu fırlattım hatırlamayacak durumdaydim bilncimi kaybettim ( bu cümleyi çözüm kısmıni yazmadan paylaşmanız insanlarin kafasinda canlıya zarar verebilir düsüncesi dogurur) evet psigolaga gittiginizi yazmak zorunda degilsiniz ama insanlar da yazdıklariniza göre cevap verir.. alttan alma diyenlere bakma demeniz yanlış çünkü konu sahibinin kocasi ikinci kavga da şiddeti eşine yöneltebilir.. bunu demeniz okları üzerinize çekti.. çünkü yineliyorum sén canlıya zarar vermezsin ama konu sahibinin kocası verebilir.. alttan alıp birde özür dilerse adam yaptıgı hareketi haklı görüp dozu arttirabilir.. yani sevgili de evli de olsalar alttan almaması gerekir ki sonraki kavga da adam bi zahmet öfkesini kontrol etmek zorunda oldugunu bilsin ve ona göre davransın..Kimseye söylemek zorunda değilim ki. Tıbbi geçmiş kişisel veridir paylaşılması zorunlu değildir. Ben kimseden cevap istemedim konu benim değil. Cevap yazmasınlar istedim hatta. Ama konu mankeni olarak buldum kendimi. Kimseye kendi düşüncelerim yüzünden hesap vermek zorunda değilsin diyip kendimiz onları bize hesap vermek zorunda bırakıyoruz bu çok yanlış.
Ben bunu da demiştim belki kendi yaşadığım için zarar vermeyeceğini düşünüyorum diye. Verebilir veremez bunu bilemeyiz psikolog değiliz de demiştim. Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz.
İki taraf da suçlu ikisi de birbirinden özür dilesin demiştim. Konuşarak halledin trip atmak, zıtlaşmak hiçbir şeyi çözmez demiştim. Sineye çek demedim, kocan tedavi olsun da dedim. Ayh vallahi şiştim kendimi açıklamaktan. Tamam benden bu kadar vallahi billahi bezdim gençliğimden.Hayır aynı şeyi konuşmuyoruz.. geri adim atma diyenlere tepki göstermişsiniz bu da bunu diyenlere cevap hakkı dogurur.. onlar da eşya fırlatmanin siddet oldugunu ilerde konu sahibine dönebilecegini savunmuşlar siz de bunun üzerine bende öfke aninda şunu fırlattım hatırlamayacak durumdaydim bilncimi kaybettim ( bu cümleyi çözüm kısmıni yazmadan paylaşmanız insanlarin kafasinda canlıya zarar verebilir düsüncesi dogurur) evet psigolaga gittiginizi yazmak zorunda degilsiniz ama insanlar da yazdıklariniza göre cevap verir.. alttan alma diyenlere bakma demeniz yanlış çünkü konu sahibinin kocasi ikinci kavga da şiddeti eşine yöneltebilir.. bunu demeniz okları üzerinize çekti.. çünkü yineliyorum sén canlıya zarar vermezsin ama konu sahibinin kocası verebilir.. alttan alıp birde özür dilerse adam yaptıgı hareketi haklı görüp dozu arttirabilir.. yani sevgili de evli de olsalar alttan almaması gerekir ki sonraki kavga da adam bi zahmet öfkesini kontrol etmek zorunda oldugunu bilsin..
Rövaç herhalde rövanş ve revaç kelimelerinin birleşimi oluyorKonu sahibi bile değilim ama maşallah ben başrol oldum kendi konumda bu kadar rövaçta olmamıştım garip şey doğrusu. Mention'dan çıkma duası amin.
şu mesajıni birdaha okur musun.. Beklenerek yapılan özür sadece lafta olur bir fayda saglamaz.. bu mesaj ilk adımi kadınin atmasi alttan alıp özür dilemesi ardından karşı taraftan zoraki özür beklemesi alt metni ile dolu.. tam olarak kadınin alttan almasını salık veriyor,ardından adama özur bekliyorum demesi adamin adım attıgını göstermez.. yani bu mesajda sonradan dediginiz gibi karşilikli adim atip karşılikli özür dileme yok ki.. kadının alttan alıp özür dileyip adama zorla özur diletmesi var.. sonraki mesajlarınızda karşılıklı yapsınlar diye çevirmişsinizİki taraf da suçlu ikisi de birbirinden özür dilesin demiştim. Konuşarak halledin trip atmak, zıtlaşmak hiçbir şeyi çözmez demiştim. Sineye çek demedim, kocan tedavi olsun da dedim. Ayh vallahi şiştim kendimi açıklamaktan. Tamam benden bu kadar vallahi billahi bezdim gençliğimden.
Yazarken tamamen niyetim buydu. Vallahi onların ya da sizin ilişkinizi bilemem kendi ilişkimde hatalı olduğumda dahi bazen özür dilerim ondan beklemediğim halde sevgilim de asıl ben senden özür dilerim der. İkimiz de etlerimizden bir şey kaybetmeyiz.Eki Görüntüle 3006792 şu mesajıni birdaha okur musun.. Beklenerek yapılan özür sadece lafta olur bir fayda saglamaz.. bu mesaj ilk adımi kadınin atmasi alttan alıp özür dilemesi ardından karşı taraftan zoraki özür beklemesi alt metni ile dolu.. tam olarak kadınin alttan almasını salık veriyor,ardından adama özur bekliyorum demesi adamin adım attıgını göstermez.. yani bu mesajda sonradan dediginiz gibi karşilikli adim atip karşılikli özür dileme yok ki.. kadının alttan alıp özür dileyip adama zorla özur diletmesi var.. sonraki mesajlarınızda karşılıklı yapsınlar diye çevirmişsiniz
Vallah ben korkumdan yorum yapamıyorum artık geçen 1 gün ban yemişim hala onu düşünüyorumHanımlar derin nefes alıp sakinleşirseniz iyi olur, yorumların birkaç adım sonrası malum
Vallah ben korkumdan yorum yapamıyorum artık geçen 1 gün ban yemişim hala onu düşünüyorum
Özür dilerim niyetim asla dalga geçmek degil, sizin düsünceniz bir tarafın siddete yönelmedigi kendini üstün görmedigi( davranmadıgı) kavgalar da olabilir o zaman kadinin alttan alip özur dilemesi kadına birşey kaybettirmez, ama bi tarafın kendini üstün gördügü, kendine hak gördügü davranışlar sergiledigi, öfkesini kontrol edemedigi kavgalar da kaybettirir.. sonraki kavga da bu üstünlük, kendini haklı görme ve öfke kontrolsüzlügü artabilir..Yazarken tamamen niyetim buydu. Vallahi onların ya da sizin ilişkinizi bilemem kendi ilişkimde hatalı olduğumda dahi bazen özür dilerim ondan beklemediğim halde sevgilim de asıl ben senden özür dilerim der. İkimiz de etlerimizden bir şey kaybetmeyiz.
İstediklerini yapsınlar Allah aşkına, yazmaz olaydım. Nolursunuz yazmayın siz de daha fazla gerçekten çok yoruldum, gerçekten. Bir şeyler anlatmaya çalışıp anlatamamaktan sürekli, dalga geçilip eleştirilmekten, azarlanmaktan yoruldum. Şiddetse bu da şiddet. Sizin özelinizde değil genel olarak söylüyorum. Nolursunuz yazmayın artık, yalvarıyorum.
Du bende öyle yapayım mademBen ban almayali o kadar uzun zaman oldu ki hatirlamiyorum en son ne zaman banladim.
Fikrimi acik acik yaziyorum en fazla 2-3 defa alinti yapiyorum fazla alinti olunca kotu bir şey demesen de polemikten ban geliyor niyeyse. Bakiyorum ki mevzu uzayacak ya yazmiyorum ya da "tamam" diyorum. Bunu yaptigimdan beri ban yemedim.