-
- Konu Sahibi Marshmallovv
Frikik vermek, ekose süper mini okul eteği altına file corap giyip üste alta çamaşır giymemek o şekilde mahsus önünde cok eğilmekOf off 6lı 7li çipetpet gibiymiş
yalnız “gün içi mahsus arzulatacak şeyler” kısmını detaylandırmalısın bence buradaki kadınlar formül Arıyor zira
İyi de bunu yapmak direkt iliskiyi başlatır zaten adam evdeyse.Frikik vermek, ekose süper mini okul eteği altına file corap giyip üste alta çamaşır giymemek o şekilde mahsus önünde cok eğilmek
1 günde 2 defayı her erkek yapamazYa böyle böyle bende ilişkiden soğuyorum sanki böyle olsun istemiyorum. İlk evlendiğimiz 1 2ay günde 1 2 kere istediğim oldu baktım 1 günde 1 den fazlaya razı değil ha iyi dedim e şimdi 2 günse 1 gelse ooo moduna giriyorum o da çok nadir dün farkettim 1 haftadır benimde isteğim yok gibi
Zaten öyle oluyor cocuk yüzünden yapamazsa aksama kalıyor hem öyle daha iyi özlüyor bütün azmalar birikince cok uzun ön sevişme ve blrlesme abartısız söylüyorum enaz 2 saat sürüyorİyi de bunu yapmak direkt iliskiyi başlatır zaten adam evdeyse.
2 defa yapamayan erkeğe erkek denir mi peki???1 günde 2 defayı her erkek yapamaz
Allah mesut etsin ne diyelim.Zaten öyle oluyor cocuk yüzünden yapamazsa aksama kalıyor hem öyle daha iyi özlüyor bütün azmalar birikince cok uzun ön sevişme ve blrlesme abartısız söylüyorum enaz 2 saat sürüyor
Hemde günde ya arka arkaya yapıyor nerdeyse hemde gün aşırı beslenmiyor mu bu adamlar anlamadım2 defa yapamayan erkeğe erkek denir mi peki???
Duş derken sadece vücudunu yıkasın tam duşa üşeniyor olabir, şimdi ben 22 yıllık evliyim 2 haftada 1 olsa bile hiç üzülmüyorum bizim çocuklarımız 21 yaşında biz yataktayken onlarda uyanık oluyor o yüzden ilerde daha zor bu işler yanlız kalman lazım evde ama yeni evli erkeklerde şimdi çok fazla isteksiz erkek var, birde bu erkekler aslında bekarlıklarında nedense kendilerini hep istekli gösterdikleri için insan sonra şaşırıyorİnciri burda az önce duydum sorcam ona keyfi isterse. Bence benim eşimde sertleşme sorunu yok üşeniyor aşırı. Kendi takıntıları yüzünden ilişki için o gün duş almış olmamız lazım ilişkiden sonra bi daha alcak e film karşısında uyumak varken kim uğraşacak modunda gibi tabi bilmiyorum tamda sonuçta o kadar istekliyken nasıl üşenir off kafam karışıyo. Eylülde evlendik soğuklara denk geldik çoğunlukla yazın duş vs sorun olmuyor ya bakıcam duştan mı üşeniyor
Ne alaka çok saçma millet ayda 1 defayı yapamıyor günde 2 defa nerde olacak, erkekliği günde iki defaylamı tanımlıyorsunuz,2 defa yapamayan erkeğe erkek denir mi peki???
Erkek denmez demiyelimde senin elin ne güzel istekleymiş ve karşısındaki memnun etmek için herşeyi yapıyor bazı erkekler okuduğum kadarıyla kendini düşünüyor halbuki eşinde mutlu etmeliHemde günde ya arka arkaya yapıyor nerdeyse hemde gün aşırı beslenmiyor mu bu adamlar anlamadım
Aboov formül dedik fantezi çıktıFrikik vermek, ekose süper mini okul eteği altına file corap giyip üste alta çamaşır giymemek o şekilde mahsus önünde cok eğilmek
Ya koca günde iki kere yapamayana erkek denmez bence.. Evet kocam önce hep sen der ve ben en az bir cogu zaman iki kere bosalmadan birleşme ye dahi gecmez en az yarım saat yalar ve parmaklarını da kullanarak enaz iki ayrı tip (klistoris vajinal ve g noktası orgazmı) aynı anda yada arka arkaya iki kere bosaltmadan sortunu dahi cıkarmaz tabi birleşmede ayrı orgazm olur Burdaki leri okuyunca daha cok hayran kaldım kocamaErkek denmez demiyelimde senin elin ne güzel istekleymiş ve karşısındaki memnun etmek için herşeyi yapıyor bazı erkekler okuduğum kadarıyla kendini düşünüyor halbuki eşinde mutlu etmeli
Beey kooş nerdesin en az 2 saat diyorlar bak bende istiyorum başlayalım hemenZaten öyle oluyor cocuk yüzünden yapamazsa aksama kalıyor hem öyle daha iyi özlüyor bütün azmalar birikince cok uzun ön sevişme ve blrlesme abartısız söylüyorum enaz 2 saat sürüyor
Öyle olunca uyarır tabi heran öyle değilim ben en ucu söyledim ama hep seksi giyinip azıdırırım Gerci azdırmaya da gerek yok ok desem nerdeyse her gün yapmak istiyorAboov formül dedik fantezi çıktı
Yok anam kimsede öyle süper miniler file çoraplar yoktur sanmam :)
Hayır artık adamlar evden çalışıyormuş görüntülü toplantıda falan olur mazallah firikikler gol olur
Tabi her sefer iki saat sürmüyor ama enaz bir saatin altına inmezBeey kooş nerdesin en az 2 saat diyorlar bak bende istiyorum başlayalım hemen
Eğer eşler gün boyu evde ve yalnızsa çok aşırı yoğun iş de yoksa hergün 2-3 olurNe alaka çok saçma millet ayda 1 defayı yapamıyor günde 2 defa nerde olacak, erkekliği günde iki defaylamı tanımlıyorsunuz,
Bizim suan tam böyle eski yılların acısını cıkarıyoruz cogu gün 4-5 oluyorEğer eşler gün boyu evde ve yalnızsa çok aşırı yoğun iş de yoksa hergün 2-3 olur
Kendimden biliyorum hergün 4-5 yaptığım dönemler vardı
Çok renkli bir cinsel hayatınız varmış keyif almaya bakın. Belki zaman gelecek işler yoğunlaşacak aile ziyaretleri akraba düğün hazırlıkları vs olacak haftada 1 zor zaman ayırılacak cinselliğe.Tabi her sefer iki saat sürmüyor ama enaz bir saatin altına inmez
Malesef senelerce benim sacma isteksizliğim yüzünden bosanma eşiğinden döndük şimdi zevk aldıkça daha cok yapmak istiyorum defalarca.. Balayından bile güzel ve cok Cocuk var ama uslu ve küçük yani engellemiyorÇok renkli bir cinsel hayatınız varmış keyif almaya bakın. Belki zaman gelecek işler yoğunlaşacak aile ziyaretleri akraba düğün hazırlıkları vs olacak haftada 1 zor zaman ayırılacak cinselliğe.
Saten eğer erkek güzel ilgilenir kadın mutlu olursa daha istekli oluyor, ama bazı erkekler sadece kendini düşünüyor yada eşi yaklaştığı halde hiçç umursamıyor bu kadın için çok kırıcı, bu zamanların tadını çıkarın, ben arka arkaya 2 defa sandım gün boyunca tabiki olurMalesef senelerce benim sacma isteksizliğim yüzünden bosanma eşiğinden döndük şimdi zevk aldıkça daha cok yapmak istiyorum defalarca.. Balayından bile güzel ve cok Cocuk var ama uslu ve küçük yani engellemiyor