Eşimle ilişki düzeni oturtamadık

Sağol canım teşekkürler.. Eşim arka arkaya bir saat içinde enaz iki kere yapmazsa uyuyamaz ki bu coğalır çoğu zaman ama o daha cıkarmadan beni zaten doyurmuş olur sonra aynı anda ya geceriz neyseki

Sağol canım teşekkürler.. Eşim arka arkaya bir saat içinde enaz iki kere yapmazsa uyuyamaz ki bu coğalır çoğu zaman ama o daha cıkarmadan beni zaten doyurmuş olur sonra aynı anda ya geceriz neyseki
Peki sizin bu 4 5 ler 2 saat ilişkiler sırasında çok sık pozisyon değiştiriyor musunuz? Sert mi seksiniz yoksa sakin bir şekilde mi?

Peki sizin bu 4 5 ler 2 saat ilişkiler sırasında çok sık pozisyon değiştiriyor musunuz? Sert mi seksiniz yoksa sakin bir şekilde mi?
Şöyle canım, önce yaklaşık yarım saat dan fazla iki kere bosalana kadar eşim dili ve parmaklarını muhteşem kullanarak klistoris vajinal ve g noktası orgazmı yasatır aynı anda yada sırayla, sonra 69 yaparız ardından da üstüne cıkarım hep böyle olur sonrasında içime bosalınca az ara sonra da domaltıp yapar az canımı yakarak birde öyle bosalırım.. İyi ki böyle becerikli kocam var daha cok değerini bilecem burdakileri okudukdan sonra

Yalnız sarımsak soğan yiyip adama yaklaşmak yanlış anlama çok kötü bence
Herkesin hassasiyeti farklı adam söylüyormuş da hem kokulara karşı duyarlı adam
Demek ki duş alıp yanasacaksin adama beş dk girip çıkıver
Ben aynı tecrubeyi yaşadım adam soğan sarımsak cips yer dururdu nerde kokulu şey varsa yani
Bir de dişimi fırçaladım derdi zannediyo ki fircalayinca koku geçiyor bırak sevişmeyi yatakta ona doğru dönüp yatamazdım
Ter kokusuna karşı ben de çok hassasım duş alalım derdim öncesinde sen kokuyosun diyemediğim için sen al derdi nefes almadan sevişirdim nerdeyse
Hele öpüşmeyi yıllar evvel bıraktım artık öğreniyordum bir de benimle öpüşmüyosun diye tuttururdu nasıl öpeyim
Neyse şuan bosanacagız artık ama ilk sogumalarım hep bu yüzdendi
Ki ben öyle çok titizlik takıntılı biri degilimdir eşimin soğan sarımsak cips yer kokmamasını istemenin çok fazla olduğunu düşünmüyorum
Ha bu arada o da bol bol parfüm sıkardı kendince güzel kokacak oysa ki insanın güzel olan kendi freah kokusudur
Yani canım eşin bence sana kırmadan biseyler söylemeye çalışmış nişanlılık döneminde de çok meraklıydı diyorsun
Demek ki sen evlenince bazı şeyleri cepte görüp beni böyle de sevsin modunda olabilirsin
Nişanlılık dönemindeki ve evlilik dönemindeki seni düşün aradaki farkları bul nedeni orada gizli olabilir
Kusura bakma çok uzun oldu çünkü yaralı olduğum konudan geldi
Umarım herşey gönlünce düzelir

Bu mesaja imza atmaya geldim

Konuşmanız lazım, kıvırmadan ima etmeden. Ya itiraf edeceksiniz gerçekleri düzeltmeye çalışacaksınız yada bu düzene alışacaksınız. Sarımsak kokusuymuş, duş almadan olmazmış filan bunlar mazeret.

Böyle detaylı anlatınca bir an gözümde canlandı

Aynısı bizde bir dönem yaptık, ilkini yaptık 20 gün sonra ikinciyi, ikinci ama yaş ilerledikçe ikinci seansın süresi uzadı da uzadı....

Aynısı bizde bir dönem yaptık, ilkini yaptık 20 gün sonra ikinciyi, ikinci ama yaş ilerledikçe ikinci seansın süresi uzadı da uzadı....
Uzasın uzasın hiç olmamasindan iyidir
Şimdi eşim ikinciye gelince ya hastaniyor,ya uyku bastırıyor falan ama ben peşini birakmayinca oda alıştı

İlişki düzen oturtacak bir şey değil ki bugün canın ister yaparsın ertesi günler hiç istemez :) görev olarak edinmişsiniz gibi konuşmuşsunuz.

açıkca söylemek gerekirse eşiniz cinsel konuda titiz davranıyor gibime geldi ve muhtemelen. anlatımınızdan anladığım kadarıyla sizden gördüğü negatif bir şey onu ilişkiden soğutmuş olabilir ve bu yüzden bahaneler üretiyor olabilir.

biraz özbakımınıza özen gösterin ve bence şu aralarda üstelemeyin. siz sürekli bakımlı ve seksi olun ama herşeyden önce sadece “kendiniz” için. emin olun bir süre sonra dikkatini çekecektir.

Şaka mı bu ozman neresi erkek onun????
Sabotaja mı geldiniz hanımefendi. Burada insanlaeı kocalaeından soğutmak değil amaç, farklı fikirler vererek çözüm aramak. Bu ülkenin %70i kocasını boşasın o zaman sizinkini kıstas alarak. Yapıcı yorum yapın lütfen

Ya tamamda düşüncemi özgürce söyleyemeyecek miyim elbet kadınların da sucu vardır hatta onlardan biri de bendim senelerce bosuna isteksizlik yüzünden bosanmanın eşiğinden döndüm nedemek ayda bir haftada bir Demek biraz da kadının işine geliyor öyle yapması belkide Ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Saygılarımla

Sabah iş var diye yataktan çıkmak zor geliyor heralde eşime
Yatmadan önce birinci oluyor
Yatınca ikinci oluyor.
Evde olduğu günler sabah akşam fark etmiyor
Bu sene hemen pes etmiyor iyiki
Bizde nöbetlere göre yinede haftalık skoru 5-6 tuturuyoruz , yatınca nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…