- 21 Ağustos 2020
- 464
- 491
-
- Konu Sahibi Marshmallovv
Aynısını düşündüm acaba yeni nesil mi böyle gerçekten yediğimiz içtiğimizden mi yaÇok temizlik takıntısı varsa usengeclik olabilir.
En azından ilişkiden önce duş almasa belki biraz rahatı bozulmamış olur.
Ya bunları bile biz düşünüyoruz.eskiden adamlar böyle mıymış acaba
Benimki de gurur yapiyo canım.En azından çözüm bulmuşsunuzben söylüyorum gurur meselesi yapıyo
Mesir macunu yapsak fayda etmez.adamlarin içinde seks yok.Aynısını düşündüm acaba yeni nesil mi böyle gerçekten yediğimiz içtiğimizden mi ya
Lafa gelince onlardan iyi yapan yok ama ahahahMesir macunu yapsak fayda etmez.adamlarin içinde seks yok.
Eşim bı konuşur sanki sabaha kadar uyumadık seks yaptık.Lafa gelince onlardan iyi yapan yok ama ahahah
7/24 evde ve birlikte olduğunuz için sıkılıyor olabilir. Normal şuan herkesin psikolojisi bozuldu. Düzen oturtmak diye bir şey yok cinsellikte. Hadi saati geldi yapalımla olmaz. Biraz ortamı renklendirin istekli olduğunuz zaman. Duş alıp kokulu kremler losyonlar sürün. Seksi çamaşırlar alın.Selam hanımlar. 8 aylık evliyiz ben 27 eşim 29 yaşında. 7/24 evdeyiz home office ten. Eşimle bir türlü düzenli bir ilişki oturtamadık. Özellikle o çoğunlukla başı ağrıyor istemiyor. Bahane olduğunu düşünmeye başladım dedim çok bilgisayara bakıyorum, gözüm bozuk ondan başım ağrıyor diyo. E başı ağrımasa başka bi şey çıkıyor. Duş almadan ilişkiye girmiyor 2mizinde temiz olmasını istiyor ben yanına gidiyorum yarın duş alalım da diyor. Geçen sarımsaklı bi şey yedim dişimi fırçaladım gittim yanına leş gibi kokuyosun diyo red etti. Az önce de tartıştık artık dedim 80 yaşında mısın 2 haftadır istemiyorsun ev arkadaşı gibi hissediyorum artık senden uzaklaşıyorum diye daha çok geri tepti. Halden anlamıyorsun başım ağrıyo vs dedi. Bu böyle mi söylenir düzgünce konuş diyo. Daha öncede şakayla ev kankisi olduk iyive ha falan dedim halbuki. Bende insanım sabrım taştı yani. Kavga etmek değil çözüm bulmak istiyorum sürekli evdeyiz işe gitmiyoruz yaşımız genç en verinlinsizaman değil mi? Nasıl düzen oturtabiliriz yardımcı olun bana.
Ya bu adamlara ne oluyor, biz böyle geri tepince kocandir kızım ver ele gider demeyi bilirler veya canı ister vs vs , ya biz insan değil miyiz!!?Selam hanımlar. 8 aylık evliyiz ben 27 eşim 29 yaşında. 7/24 evdeyiz home office ten. Eşimle bir türlü düzenli bir ilişki oturtamadık. Özellikle o çoğunlukla başı ağrıyor istemiyor. Bahane olduğunu düşünmeye başladım dedim çok bilgisayara bakıyorum, gözüm bozuk ondan başım ağrıyor diyo. E başı ağrımasa başka bi şey çıkıyor. Duş almadan ilişkiye girmiyor 2mizinde temiz olmasını istiyor ben yanına gidiyorum yarın duş alalım da diyor. Geçen sarımsaklı bi şey yedim dişimi fırçaladım gittim yanına leş gibi kokuyosun diyo red etti. Az önce de tartıştık artık dedim 80 yaşında mısın 2 haftadır istemiyorsun ev arkadaşı gibi hissediyorum artık senden uzaklaşıyorum diye daha çok geri tepti. Halden anlamıyorsun başım ağrıyo vs dedi. Bu böyle mi söylenir düzgünce konuş diyo. Daha öncede şakayla ev kankisi olduk iyive ha falan dedim halbuki. Bende insanım sabrım taştı yani. Kavga etmek değil çözüm bulmak istiyorum sürekli evdeyiz işe gitmiyoruz yaşımız genç en verinlinsizaman değil mi? Nasıl düzen oturtabiliriz yardımcı olun bana.
aylardır 7/24 aynı evde anlatacak konunuz bile yokken bu performans iyiymiş valla bravo ne yediriyorsunuz adama anlatırsanız herkese çözüm olurKatılmıyorum eşimde aylardır evden çalışıyor ama gün aşırı defalarca yapıyoruz lütfen desem her günde yapar Ki ben senelerce onu ihmal etmeme rağmen hala ilk evlendiğimiz zamandan bile iyi bence
Olabilir baya kilo da aldı zatenHareketsizlik testesteron seviyesini düşürüyor, aylardır evdeyseniz normal bu duruma gelmesi, fiziksel aktivitede bulunması lazım.
Umarım bizimde zaman geçtikçe daha iyi olurKatılmıyorum eşimde aylardır evden çalışıyor ama gün aşırı defalarca yapıyoruz lütfen desem her günde yapar Ki ben senelerce onu ihmal etmeme rağmen hala ilk evlendiğimiz zamandan bile iyi bence
Tabi iyi ama hepnbir bahanesi var anlamında yazmıştım detay vereyim diye7/24 evde ve birlikte olduğunuz için sıkılıyor olabilir. Normal şuan herkesin psikolojisi bozuldu. Düzen oturtmak diye bir şey yok cinsellikte. Hadi saati geldi yapalımla olmaz. Biraz ortamı renklendirin istekli olduğunuz zaman. Duş alıp kokulu kremler losyonlar sürün. Seksi çamaşırlar alın.
Açıkçası sarımsak kokusu kısmında istememekte haklı sizde istemezdiniz bence tam tersini. Ayrıca temizlenipte istemesi bence güzel bir durum ayrıca sizin sağlığınız içinde iyi.
Evet medeni şekilde konuşuyorum varsa sıkıntı çözüm bulalım benimle ya da seninle alakalı bu her neyse diyorum. Ama o konuyu nasıl oluyorsa kavgaya çevirdiYa bu adamlara ne oluyor, biz böyle geri tepince kocandir kızım ver ele gider demeyi bilirler veya canı ister vs vs , ya biz insan değil miyiz!!?
Sizin konuya gelince valla bacım nadir olsa basitmiş kiciymis ağrır hepimizin de öyle kadın erkek farketmez ama 1-2 1-2 oldu mu bil ki çok afedersin o ağrıyan başka farklı bı baş ben sorun ararım,
Sorun olması mı mesele hayır değil çözüm odakli olmamalari veya caba göstermemeleri benim kocam öyle olsaydı açık açık konusurdum haftada 1-2 defa birlikte olmak için evlnnedim :
Ben bir sey yedirmiyorum sadece gün içi mahsus arzulatacak seyler yapıyorum aksam acısını çıkarıyor zaten ben iki kere bosalmadan blrlesme dahi olmaz önce sen der.. Aynı anda ikili üçlü orgazm dahi yasayınca eski isteksizlik gitti cok azgınlık geldi yaptıkçaaylardır 7/24 aynı evde anlatacak konunuz bile yokken bu performans iyiymiş valla bravo ne yediriyorsunuz adama anlatırsanız herkese çözüm olur
İnşallah canımUmarım bizimde zaman geçtikçe daha iyi olur
Of off 6lı 7li çipetpet gibiymişBen bir sey yedirmiyorum sadece gün içi mahsus arzulatacak seyler yapıyorum aksam acısını çıkarıyor zaten ben iki kere bosalmadan blrlesme dahi olmaz önce sen der.. Aynı anda ikili üçlü orgazm dahi yasayınca eski isteksizlik gitti cok azgınlık geldi yaptıkça
MasallahBen bir sey yedirmiyorum sadece gün içi mahsus arzulatacak seyler yapıyorum aksam acısını çıkarıyor zaten ben iki kere bosalmadan blrlesme dahi olmaz önce sen der.. Aynı anda ikili üçlü orgazm dahi yasayınca eski isteksizlik gitti cok azgınlık geldi yaptıkça