Eşimle ilişki düzeni oturtamadık

Çok temizlik takıntısı varsa usengeclik olabilir.
En azından ilişkiden önce duş almasa belki biraz rahatı bozulmamış olur.
Ya bunları bile biz düşünüyoruz.eskiden adamlar böyle mıymış acaba
Aynısını düşündüm acaba yeni nesil mi böyle gerçekten yediğimiz içtiğimizden mi ya

Hayır bide benim adam bı konuşur sanki sabaha kadar uyumuyo
Adamı bıraksam sabah akşam demeden uyur.
Lafa gelince onlardan iyi yapan yok ama ahahah
Eşim bı konuşur sanki sabaha kadar uyumadık seks yaptık.
Hayır birlikte yatmasak şüphe edip inanicam.
Mangalda kül bırakmaz.

Hareketsizlik testesteron seviyesini düşürüyor, aylardır evdeyseniz normal bu duruma gelmesi, fiziksel aktivitede bulunması lazım.

Katılmıyorum eşimde aylardır evden çalışıyor ama gün aşırı defalarca yapıyoruz lütfen desem her günde yapar Ki ben senelerce onu ihmal etmeme rağmen hala ilk evlendiğimiz zamandan bile iyi bence

7/24 evde ve birlikte olduğunuz için sıkılıyor olabilir. Normal şuan herkesin psikolojisi bozuldu. Düzen oturtmak diye bir şey yok cinsellikte. Hadi saati geldi yapalımla olmaz. Biraz ortamı renklendirin istekli olduğunuz zaman. Duş alıp kokulu kremler losyonlar sürün. Seksi çamaşırlar alın.
Açıkçası sarımsak kokusu kısmında istememekte haklı sizde istemezdiniz bence tam tersini. Ayrıca temizlenipte istemesi bence güzel bir durum ayrıca sizin sağlığınız içinde iyi.

Eşimde ilk zamanlar öyleydi karı gibisin derdim.sürekli bahane sonra sonra öğrendim sıkıntısı canı cidden istemiyor hormonal gizli saklı ilaçlar kullanıyor doktor ona rutin bir şekilde yaparsanız düzene girer demiş.2 3 yıla düzene girdi artık hem o rahat hemde ben

Ya bu adamlara ne oluyor, biz böyle geri tepince kocandir kızım ver ele gider demeyi bilirler veya canı ister vs vs , ya biz insan değil miyiz!!?
Sizin konuya gelince valla bacım nadir olsa basitmiş kiciymis ağrır hepimizin de öyle kadın erkek farketmez ama 1-2 1-2 oldu mu bil ki çok afedersin o ağrıyan başka farklı bı baş ben sorun ararım,
Sorun olması mı mesele hayır değil çözüm odakli olmamalari veya caba göstermemeleri benim kocam öyle olsaydı açık açık konusurdum haftada 1-2 defa birlikte olmak için evlnnedim :

Katılmıyorum eşimde aylardır evden çalışıyor ama gün aşırı defalarca yapıyoruz lütfen desem her günde yapar Ki ben senelerce onu ihmal etmeme rağmen hala ilk evlendiğimiz zamandan bile iyi bence
aylardır 7/24 aynı evde anlatacak konunuz bile yokken bu performans iyiymiş valla bravo ne yediriyorsunuz adama anlatırsanız herkese çözüm olur

Tabi iyi ama hepnbir bahanesi var anlamında yazmıştım detay vereyim diye

Evet medeni şekilde konuşuyorum varsa sıkıntı çözüm bulalım benimle ya da seninle alakalı bu her neyse diyorum. Ama o konuyu nasıl oluyorsa kavgaya çevirdi

aylardır 7/24 aynı evde anlatacak konunuz bile yokken bu performans iyiymiş valla bravo ne yediriyorsunuz adama anlatırsanız herkese çözüm olur
Ben bir sey yedirmiyorum sadece gün içi mahsus arzulatacak seyler yapıyorum aksam acısını çıkarıyor zaten ben iki kere bosalmadan blrlesme dahi olmaz önce sen der.. Aynı anda ikili üçlü orgazm dahi yasayınca eski isteksizlik gitti cok azgınlık geldi yaptıkça

Of off 6lı 7li çipetpet gibiymiş

yalnız “gün içi mahsus arzulatacak şeyler” kısmını detaylandırmalısın bence buradaki kadınlar formül Arıyor zira

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…