Eşimle ilişki düzeni oturtamadık

2 ayın hakkı günde 1 posta deyip gerekirse var ya öyle donlar üzerinde yazan mesajlı onlardan alıp giydirip osmanlı taaruzuna gecmeli

Ya böyle böyle bende ilişkiden soğuyorum sanki böyle olsun istemiyorum. İlk evlendiğimiz 1 2ay günde 1 2 kere istediğim oldu baktım 1 günde 1 den fazlaya razı değil ha iyi dedim e şimdi 2 günse 1 gelse ooo moduna giriyorum o da çok nadir dün farkettim 1 haftadır benimde isteğim yok gibi

Ya hayır biz neden susleniyoruz,kokular,gecelikler,fanteziler
Birazda erkekler düşünsün şunu artık.
Hayır bizim de duygularımız var.bizde mutlu olmayı hak ediyoruz.
Yok başım agriyo,yok yorgunum,yok kokuyosun hep bı bahane.
Biz de calisiyoruz,yoruluyoruz,iş yapıyoruz,çocuk,ev derken bitiyoruz artık.
Ha bide söyleyince hemen geri çekiliyorlar.
Yada erken boşalma,heyecan.
Biz ne yapicaz abi.
Ben bu erkeklere iyice kızıyorum artık.

Sızın yıne baslarda gayet iyiymiş suan boyle olması bana normal geldı yaniEvet araya zaman gırınce istek pek kalmıyor ama dengelemek sart. Mesela benim ısteğim 2 hafta yapmayınca bıtıyor sızınkı 1dır. Kısıden kısıye değişir bunlar. uzaklasmak da olmaz ama esınızle konusup halledebilirsiniz. İncir cekırdeğı yagı onermıslerdı yumurtalık ve spermi besliyormus isteği etkiliyormus burdan öğrendim Istersenız arastirabılırsınız.

Ay araştırmam mı yaa teşekkür ederim

Bakın ben güzelce duş alıyorum.
Kolumu sürüyorum.
Saçlarımı yapıyorum.
Geceliği giyiyorum.
Adama basliyorum dokunmaya öpmeye.
Önce onu tahrik ediyorum.sonra geçiyorum karşına oturuyorum.
Ben bu kadar uğraşıyorum sonuç ne 3-5 dk.
Alttan alta sitem ediyorum yok anlamiyo.onu tahrik edicem diye bide sapik gibi duruyorum
Doktora git desek yok bı problem iyiyim gidemem normali bu der geçerler ki öyle oluyo.
Bende gösterip gösterip çekiliyorum.birazda eşim sürünsün
Sonra bakıyorum kıyın kıyın yaklasiyo.aksam gelince offf çok yorgunum söyleyin böyleyim der.ben yatmadan asla yatmaz.bende anlamıyorum tabii niyetini
Bu erkeklere ne yapsak bazen fayda etmiyor

Aynen işte ki zaten yinede bakımlı biriyim eşimde öyle hadi koku takıntısı var diyelim mis gibi koktuğumda da başı ağrıyor bu sefer

Aynen işte ki zaten yinede bakımlı biriyim eşimde öyle hadi koku takıntısı var diyelim mis gibi koktuğumda da başı ağrıyor bu sefer
Hep bahane canım.
Adamlarda isteksizlik var
Ereksiyon sorunu var
Belki sevişmek zor geliyo useniyorlar.
Bazıları bekarken mastürbasyon yaptığı için kolaya alışmış da oluyor.
Bunun en kökten çözümü doktor.
Ama kabul eden çok az.evlilik terapisi olabilir.urolaji olabilir
İncir çok faydalı ama bazıları midem kötü diyor onu da reddiyor.

Ayy isteksizlikten daha sinir bozucu bir şey varsa o da kısa sürmesi, o kadar soyun yıkan giyin neden 5 dk için Allahım çıldırırsın

İnciri burda az önce duydum sorcam ona keyfi isterse. Bence benim eşimde sertleşme sorunu yok üşeniyor aşırı. Kendi takıntıları yüzünden ilişki için o gün duş almış olmamız lazım ilişkiden sonra bi daha alcak e film karşısında uyumak varken kim uğraşacak modunda gibi tabi bilmiyorum tamda sonuçta o kadar istekliyken nasıl üşenir off kafam karışıyo. Eylülde evlendik soğuklara denk geldik çoğunlukla yazın duş vs sorun olmuyor ya bakıcam duştan mı üşeniyor

Ayy isteksizlikten daha sinir bozucu bir şey varsa o da kısa sürmesi, o kadar soyun yıkan giyin neden 5 dk için Allahım çıldırırsın
Yakındır cildirmam.
Eşimde çözümü şöyle buldu aklınca.iki kez yapıyoruz
İşte önce bı yapıyoruz o 5 dk falan oluyo zaten.
Sonra uyumadan yapıyoruz o zaman normal oluyo.
Hazırlandığıma degiyo en azından

Çok temizlik takıntısı varsa usengeclik olabilir.
En azından ilişkiden önce duş almasa belki biraz rahatı bozulmamış olur.
Ya bunları bile biz düşünüyoruz.eskiden adamlar böyle mıymış acaba

En azından çözüm bulmuşsunuz ben söylüyorum gurur meselesi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…