Eşimle iletişim kuramıyoruz psikoloğa gitmeli miyiz?

Fazla mükemmellikten nankörleşmişsiniz.keşke bu eş daha çok hakeden bir kadına nasip olsaydı.hep de böyle olur bu dünyada maalesef.güzelim şeker kızlar koca bulamaz.bir yandan da sizin gibiler işte.

Ben sizi çok kiskanc buldum diyeceklerim bu kadar.

Canım sen aslan burcu musun? Ben aslında olayı çok iyi anladım. Senin kafana taktığın şey maddi destek falan değil sen bir kere eşinin kardeşine olunan destek senin eşine olmadı diye içerlenmişin oraya odaklanmışın eşine de aynı destek verilsin diye olaylar silsilesi yaratıp eşinle sorun yaşamışın. Askında ev araba altın falan hepsi bahane. İnan ki seni çok iyi anladım ama bu şekilde davrandığın sürece eşin elinden kayıp gider. Şimdi sen onun gözünde mızmızcı sorun çıkaran şımarık bir çocuksun ki genelde yeni evlilerde olan sorunlar. Sana bir tavsiye uzun süre sessiz kal çünkü ilk işin eşinin senin iyi niyetine inanması. Ona güvendiğini hissettir herşeyin en iyisini o bilecekmiş gibi davran ve çok mutlu bir kadın gibş davran. İnan için dışında olduğu için zor olacak ama bunu yaptığın zaman her şey düzelecek sonra bşr bakacaksın ki karşında farklı bir adam herşeyi seninle paylaşan hatta ailesinin önüne koyan seni. Askında tepkilerin senin yanlış anlaşılmana sebep olmuş. Bir süre sen dediğim gibi davran. En iyi terapist kim biliyor musun gözü açılmış kadın önce kendini yönet sonra bak eşini nasıl yönetiyorsun. Akıllı kadınlar kazanır. Annemin bir lafı var der ki sen sık dişini ben bilirim işimi yapacaksın

Sonunda biri beni anladı gözüm para da olsa evlenirken eşimin ne arabası vardı ne evi ozaman evlenmezdim zaten takı alınırken bile en ucuzunu mobilyada bile gücünüz neye yetiyorsa onu alın dedim yıllarca çalıştım ev için para biriktirdim. Benim konum eşime vermeleri değil al oğlum deseler ben zaten almam alcak insan değilim bunu ailemde hep söylr benim sorunum ben gerçekten çok kaoslu ve ilgiliz bir evde büyüdüm annem babam ayrı hep eşimin ailesine olan ilgilsine eş değer bir ilgi versin bana istedim. Benim tek sıkıntım onlar aradığında özellikle kardeşi çok mıtlu oluyor annesigil kardeşi askerde hayla daha bebekmiş gibi davranıyorlar ama eşime sıra gelince o herşeyi halleder gözüyle bakıyorlar eşimde hep bana değil kardeşime yapın der 5 yıldır aynı pantolonu giyoyor yama yaptırıyor elli kez bak aile evinde öyle olabilirsin ama evlendin al giy diyorum yok hala o kafada anlatmak istediğim bu ben böyle aileye düşkünlük görmedim kardeşi eve geldimi kaçta geldi . Arabayı parkedebildimi edemedimi camdan izliyor . Kardeşi bir çorap alsın abarmıyorum abisinr resim atıyor alayım mı diye aslında problemim inan maddiyat değil zaten istemem 10,20 lira verseler ne olucak vermeseler ne olucak . Kayınvalidem doğum günümde kolye almaya indirdi en ucuzunu aldım gözüm parada olsa kayınvalidemin gayet güzel kandırıp her istediğimi yaptırabilirim bende ki öyle bir psikoloji olduki sanki ben maddiyata çok önem veriyormuşum gibi oldu . Ayrıca burcum yay

Zaten böyle iyi kayınvalideler, oğluna sahip çıkan borcunu ödeyen aileler tüm galaksinin kendi etrafında tavaf etmesi gerektiğini düşünen sunumcu gelinlere yar oluyor hey yavrum hey

Yani ortada kişisel bir sorun yok, tamamen maddiyatla alakali ekonomik meseleler. Biraz karışık yazmışsınız. Bakın muhteşem bir aileniz var, eşinizin ailesedi öyle anladığım kadarıyla. Yok o bunu almış şunu vermiş şu kadara almış inanin çok gereksiz tartışma konuları. Derdiniz tam olarak neyse oturun konuşun bir orta yol bulun.

Kayınvalidem iyi demişsin sen konuş o zaman de böyle imkan var krediyle alınacak ama peşinat lazım eksiğiz o konuda yardımcı olmanız mümkün mü? Ayıp değil sonuçta olur ya da olmaz ona diyecek bir şey yok. Bir de şimdi insanların alışkanlıkları var senin koca istemeyen çocuk olarak bilinmiş yapacak bir şey yok.

Birbirimize şiddet uyguladık.
Burda nokta.
Ne demek ya.
Birde bunu normal miş gibi anlatıyorsunuz.
Gerçekten evlilik bu mu .
Medeni insanlar birbirine şiddet uygulamaz küfür etmez.
Tartışmanın adabı vardır .

Esin bir abi bir baba modeli olarak görüyor kendini her şeyi kardeşine yaptirmak istiyor kendisine yetemeyecegini düşünüyordur normal olarak ama o bir abi ve gururludur isteyemez para falan böyle düşünün bir de kayınvalideniz ne kadar iyi biri öpüp basiniza koyun siz daha ne istiyorsunuz bilmiyorum isteyerek huzurunuzu bozuyorsunuz eşiniz kimseye yük ve muhtaç olmak istemiyor evi alınca biz aldık ailem katkı yaptı demek istemiyordur biraz onun açısından bakın 30 bin cekiverin gitsin ya da arabayı satın siz ona gelmiyorsunuz buna gelmiyorsunuz sanki eşinizin ailesini kıskanıyor gibisiniz ısınamadıniz mi bilmiyorum kayınvalidenizi işten alıyorsa alsın eminim sizin annenizin arabası olmasa onu da alırdı kıskançlığa son verip kimseden beklentiniz olmazsa sizden mutlusu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…