- 27 Nisan 2012
- 15.166
- 17.790
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
bir keresinde sevgilim şaka yollu bu kelimeyi kullandı salak salak konuşma dedi benim en nefret ettiğim kelimedir ve o gün anasından emdiği sütü burnundan getirdim hiç beklemediği tepkileri verdim en sonunda da bu kelimenin ne kadar çirkin olduğunu güzelce anlattım daha da ağzına almadı hatta başkasından bahsederken bile kullanmadı ayarı baştan vereceksin şekerim alışmışsa zor artıkEvet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
Cigdemlik senmiydin ugruna ban yedigim kadin:))Kendine hakaret ettiren bir kadinda suc var bence.adam saygi duymuyor .karsindaki o agirligi vermiyor
Saygi cok onemli yuz göz olmamak gerek
demek ki erken evlilikle is bitmiyor
insana deger veren kadinina deger veren erkekle evli olmak is
oyle millete evde kaldin teyze demeklede olmuyor.elin adami haddini bildiriyor iste
Evde yapamadiginiz atari burda millete yapmayin..kocaniza sesiniz ciksin.bana hakaret edemezsin deyin bi zahmet.insani kosullarda yasayin.kendinize sayginiz olsun..
Ilk baslarda uzulmuyordum ama her tartismada siklastigi icin bende tavrimi koudum..bir keresinde sevgilim şaka yollu bu kelimeyi kullandı salak salak konuşma dedi benim en nefret ettiğim kelimedir ve o gün anasından emdiği sütü burnundan getirdim hiç beklemediği tepkileri verdim en sonunda da bu kelimenin ne kadar çirkin olduğunu güzelce anlattım daha da ağzına almadı hatta başkasından bahsederken bile kullanmadı ayarı baştan vereceksin şekerim alışmışsa zor artık
Ben salak degildim sen beni sennle salak yaptin diedi..
Denedim boyle demedi.
lAfimi yutturdu..l
Yoo oyle bir niyetim yokCigdemlik senmiydin ugruna ban yedigim kadin:))
Bak cigdemlik esimle ben hic kavga gurultumuz olmazhatta hic ama bu kelimesi her tartistigimizda..
ikincisi lutfen tartistigimiz konuda orda unutalim..
boyle konudan konuya tasimayin...
Ben diyememki ..Her salakligini yüzüne vurun sonuna kadar.. her hareketinden salaklık çıkarıp kimmis salak diye misilleme yapın. Arayan bulur
hakaretin boyutu yok ki tatlım sonuçta çok kırıcı kelime baştan alıştırmışsın nasılsa seslenmedin diye şu an sürekli kullanması çok normal gelir ona en baştan koysaydın keşke tavrınıIlk baslarda uzulmuyordum ama her tartismada siklastigi icin bende tavrimi koudum..
dunden bugune konusmuyoruz..