esimle her tartismamizda bana salak diyor

Cidden bayiliyorum su polemikli konulara. :KK70::KK70::KK70:

Bir ustteki mesajda konu sahibesi ben nerdeyim sen nerde dmis ya , ona cok guldum :KK70: Siz nerdesiniz ki konu sahibesi, 18 yasinda evlendiginiz adamdan her gun salak lafini duyuyorsunuz, cidden nerdesiniz? Sabah sabah sesli guldum.

Belki de adam sizi pek akilli bulmuyordur bilincaltinda, kafasi kizdigi zaman da aklina ilk olarak zihinsel kapasiteniz geliyordur, olamaz mi ? Insanlar sinirlendikleri zaman beyin filtreleri cok calismaz, akillarina karsilarindaki hakkinda ilk dusundukleri gelir genelde. Adamda biraktiginiz imaji dusunun bir. Ona da , ben nerdeyim sen nerde gibi bir cumle kurduysaniz adami hic suclayamayacgim.
Beni banlattiniz kendinizide ohhhhh olsun

Cidden bayiliyorum su polemikli konulara. :KK70::KK70::KK70:

Bir ustteki mesajda konu sahibesi ben nerdeyim sen nerde dmis ya , ona cok guldum :KK70: Siz nerdesiniz ki konu sahibesi, 18 yasinda evlendiginiz adamdan her gun salak lafini duyuyorsunuz, cidden nerdesiniz? Sabah sabah sesli guldum.

Belki de adam sizi pek akilli bulmuyordur bilincaltinda, kafasi kizdigi zaman da aklina ilk olarak zihinsel kapasiteniz geliyordur, olamaz mi ? Insanlar sinirlendikleri zaman beyin filtreleri cok calismaz, akillarina karsilarindaki hakkinda ilk dusundukleri gelir genelde. Adamda biraktiginiz imaji dusunun bir. Ona da , ben nerdeyim sen nerde gibi bir cumle kurduysaniz adami hic suclayamayacgim.
Ohhhhh insallah hic acilmaz o ban..

Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
bana da mal der bir keresinde de yukardan bakınca mala benziyon aynı demişti.Balkondan bakıyodu bende koşturuyodum işe gecikmiştim arabanın arkasına bişiler koyuyordum geçmiş gün hatırlamıyorum oda balkonda bişi unuttum eve çıktım almak için acele acele kapıyı açtı ve böle dedi .Malmısın nesin der mal der belamısın der bir ara bende ona sensin mal gibi iadelerde bulundum üzerime yürüdü ben pek seviyesine inmem şok oldu ama sonuç üzerime yürüdü kaldıramadı şimdi ise söler susarım kendimi artık mal gibi hissediyorum belkide sustuğum içindir.

bana da mal der bir keresinde de yukardan bakınca mala benziyon aynı demişti.Balkondan bakıyodu bende koşturuyodum işe gecikmiştim arabanın arkasına bişiler koyuyordum geçmiş gün hatırlamıyorum oda balkonda bişi unuttum eve çıktım almak için acele acele kapıyı açtı ve böle dedi .Malmısın nesin der mal der belamısın der bir ara bende ona sensin mal gibi iadelerde bulundum üzerime yürüdü ben pek seviyesine inmem şok oldu ama sonuç üzerime yürüdü kaldıramadı şimdi ise söler susarım kendimi artık mal gibi hissediyorum belkide sustuğum içindir.
anaları mal bunların

Boyle bir ese nasil sevgi ve saygi duyuyorsunuz?
Ve bunu nasil engelleyemiyorsunuz hayret ediyorum.

ne hakla öyle bi kelime kullanabilir. ilk söylediği an o lafı ona itinayla yedirirdim. bi daha saa bile diyemezdi.

Cigdemlik senmiydin ugruna ban yedigim kadin:))
Bak cigdemlik esimle ben hic kavga gurultumuz olmazhatta hic ama bu kelimesi her tartistigimizda..
ikincisi lutfen tartistigimiz konuda orda unutalim..
boyle konudan konuya tasimayin...
Hanımefendi, buradaki çelişkinin farkında mısınız?

Hiç kavga etmiyorsunuz ama "her tartışmada" size salak diyor???
Yani kavga ediyorsunuz....

Ayrıca neden kendinizi asagilatiyorsunuz? Size saygı duymuyor. O kadar belli ki. Nasılsa bana muhtaç diyor. Sizi adam yerine koymuyor.

annesi çok güzel bir mal yetiştirmiş gidin bir kere daha öpün o eli susmayın yahu :stop:

X