esimle her tartismamizda bana salak diyor

Karsimdakinin zekasini küçümsersem bu kelimeyi kullanirim heralde.yada soyle bir dusuncem olabilir bu kadin nasilsa bana muhtac istedigimi derim gitmez nasilsa alismis bu sekilde yasamaya..ne var ne olcak derim rahat davranirim...

Yas kac bilmiyorum ama benden buyuk oldugun belli..
ama lutfen olgunlas herseyi evde kalmisa getirtme..
esimin bana karsi sadece salak lafi var buda aliskin oldugu bir kelime yigenine..
salagim,askim dedigini bir kac defa duymustum.
Bana ait bir laf olmadigini dusunuyorum alistigi kelime..
tavsiyelerin icin tsk.
gecende 2.uyeliksin die uzerine gelindi konunla alakasi yoktu...

E bana salak diyor uzuluyorum diyen sen degil misin?madem surekli salak denmesi hosuna gidiyor sende sikayet etme ..
senden cok buyuk degilim canim ona ragmen teyze demistin ilgincc
aa bide ikinci üyeliğim olsa yonetim gerekeni yapardi o guzel kafani yorma
hadi hakaret ettir kendine nasilsa kocandir doverde severde dul falan kalirsin kocasız ne yaparsin sonra?
benim konumu kullanarak aklinizca iste guya dalga gectiniz b

Son düzenleme:
Teeee allahim.
kizim sen hic vazgecmezmisin ...
bakkk suanda seninle iyi yazisiyorum bu hakkini kaybetmeden git konumdan..
yoksa ben kartlarimi acik oynarim..

Teeee allahim.
kizim sen hic vazgecmezmisin ...
bakkk suanda seninle iyi yazisiyorum bu hakkini kaybetmeden git konumdan..
yoksa ben kartlarimi acik oynarim..
Bende merak ettim bunlar benim evlenmeme niye takti demek cok guzel evlilikler yaptilar diye dusundum.biraz inceledim icler acisi durumlar..neyse buyuj konusmayayim allah başıma vermesin
benden sana abla tavsiyesi sadece rabbimin yazmadiginla dalga gecme.buyuj konusma bak seninde cok istediklerin olmuyormus bel alti vurma bana ..al o kartlarini evinde oyna bakalim simdi ..daha sizin gibilere yazicak lafim yok...

Heyy sen polemik ariyorsun sen acmadin mi baslik evde kalmis kuz gurusu.
Bebek kelimesini agzina alamazsin .
evet buyuksun ama olgulasmamissin.
Akil mantigin sifir senin ,benim bildigim buyukler yol gostericilerdir..
bebek allahtan olan birsey sen bna bunu koz olarak kullanamazsin.cicim..
sen kimsinki bana boyle soyleyebiliyorsun..

Off delirecem.vallahi esim her ortamda nasil konusacagini bilen biri.
Bense asiri utangancim hickimsenin yuzune bakarak konusamm..bilemiyorum cok kotu oluyorum her bunu dediginde..ne yapmayalim bu sozu pisman ettirecek..
Öncelikle diğer yorumları okumadım, onu belirteyim.
Eşin her ortamda nasıl konuşacağını bilmiyor, sen öyle sanıyorsun. Bilseydi sana da nasıl davranacağını bilirdi. Kalp kırmazdı. Seni iyice pıstırıp, sindirmiş. Senin de öz güvenin kalmamış. Kendi güvenin yerlerde gezdiği için adamı da gözünde çok büyütüyorsun. Önce kendinden başlamalısın. Kendine güvenini kazanmalısın, bunun için çabalamalısın. Eşinin seni ezmesine sebep de sensin. Sen utangaç, sessiz olduğun sürece daha çok üstüne gelecektir. İnsanlar böyledir çünkü, eğer karşısındakini ezik görürlerse suçlayacak kişi her zaman odur. Eşini gözünde de büyütme. Sonuçta o da senin gibi etten kemikten biri. Senin gibi nefes alıp yeyip içebilen herkes gibi biri. İnsanları gözünde büyütüp kendini alçaltıyorsun. Kendi değerinin kıymetini bil. Sen de özelsin. Allah seni yaratırken özene bezene yarattı, sen niyeAllah'ın özene bezene yaratığı biri olduğun halde gidip onun bir kuluna kendini ezdiriyorsun ki.... İkiniz de aynı havayı teneffüs ediyorsunuz, ikiniz de hücrelerden oluşuyorsunuz. Ne üstünlüğü var ki onun senden? Utangaçlığını yen, kendine arkadaş çevresi edin, çevreni genişlet, kendine güven çünkü sen her şeyi yapabilirsin. Başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin. Ha bu arada eşin seni beğenmiyorsa sen bilirsin de ona geç, bak nasıl afallıyor. Beğenmiyorsa seni defolup gitsin. Şunu da unutma hiç kimse mükemmel değildir, seven sevdiğini kusurlarıyla kabul eder, hatta kusurları görmez bile. Ama sevmiyorsa o zaman ağzınla kuş tutsan da kusur arar. Kusur arayıp beğenmeyene de yol vermek lazım.

çiğdem neden bunu hep yapıyorsun. eskiden sorun yaşadığın kişilerin konusuna girip olay çıkarıyorsun.
neden bunu yaptığını anlayamıyorum.
konu sahibi salak lafını ettiği an,burnundan getir. yok say,konuşma,bunun yanlış olduğunu hareketlerinle belli et.

Cok iyi anltis yazim seklin.
Cok saol aynen boyle yapacam.
bundan sonra evde benim borum oter )

Ben actim istedigini alamayan bir pisligin lafini yazdim tabi konuyu okumadigin icin direk saldirdigin icin konuyu anlamadin.yoksa ben evde kalma kiz kurusu vs laflari kullanmayacak kadar bilgili ve medeni bir insanim.bunlari kullanan kesim bellidir .
Sen benimle alay ederken iyi degil mi?
Biraz empati yaparsin diye ornek verdim.hayatta hepimizin beklentileri acilari var bu acilarla alay etmek bel alti vurmak cok cirkin...neyse beni alintilama.buyuk konusma...
yasima takti yasim 29 canim.sen 18 lik misin anlamadim...yazilcak cok sey var ama susucam..

Yapiyorum cunku haksuzliga ugradim.bu tip kisiler konumu kapatmama neden oldu.surekli beni sucluyorsunuz.bu insanlara prim veriyorsunuz.biraz sohbet etmek istemistim.konumu dalip mahvettiler.iki cift lafim vardi soyledim.once onlar baslatti.

Yapiyorum cunku haksuzliga ugradim.bu tip kisiler konumu kapatmama neden oldu.surekli beni sucluyorsunuz.bu insanlara prim veriyorsunuz.biraz sohbet etmek istemistim.konumu dalip mahvettiler.iki cift lafim vardi soyledim.once onlar baslatti.
ama bu yaptığın ceza sebebi. biliyorsun değilmi. polemik çıkarıyorsun çünkü

ama bu yaptığın ceza sebebi. biliyorsun değilmi. polemik çıkarıyorsun çünkü
Nedense butun cezalar bana geliyor
bu insanciklar konularima ziplayip mahvediyor ...ben yine konu acicam buraya bir tanesini gormek istemiyorum...dahada yazicak birseyim yok ...

Yaz yaz beni alintilama de yooook canim allah askina sen hangi gezegende yasiyorsun.
21 yasindayim..
3 yillikta gzel bir mutlu evliligim var salak kelimesine taktin valla beni benden daha cok onemsiyorsun )
Bana salak denilmesini kabullenemiyorsun tsk))
Bu arada senin dileklerin neden gerceklesmiyor biliyormusun cirkef bir bayansin her erkek senden korkar kim evlenmek isterki hep polemik ariyan bir bayanla.

Nedense butun cezalar bana geliyor
bu insanciklar konularima ziplayip mahvediyor ...ben yine konu acicam buraya bir tanesini gormek istemiyorum...dahada yazicak birseyim yok ...
çiğdem tartıştığın diğer kişilerde banlandı. bir evvelki tartışmanı hatırrla lütfen. rica ederim, sende yazma artık konuya. zaten kimse polemik yaşadığı kişinin konusuna yazmasa bunlar olmayacak..
yok sayın,görmeyin. o kadar kolayki bu.
neyse konyu dağıtmayayım.

Cigdemlik konundada polemigi sen baslattin ben guzelim falan harikayim dedin ondan sonra biz yazmaya basladik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…