Eşimle ev konusunda anlaşmazlıklar yaşıyorum

Hayırlı olsun eviniz eşim bensiz durabilir ya çocuk değil sonuçta ama dediğiniz de doğru tabi öyle bir imkan varsa ayrı yaşamamak daha iyi ama imkanlar bazen el vermeyebiliyor

Aslında ben eşimin zekasına çok güvenirim ticaret kafası çok iyi çalışıyor bir şekilde güvence sağlamıştır kendince birikim yapıyordur muhakkak zaten ben de sizin soylediginiz gibi küçük bir daire almamızın doğru olduğunu düşünüyorum küçük minik bir daire çok fazla yatırıma gerek yok yarın bir gün Allah korusun Allah göstermesin ama iflas etse başımızı sokacağız bir yer içinde yaşamasak da yine onun söylediği gibi bir villada da yaşasak bence bir kenarda bir ev olmalı

Eşiniz kaç yaşında , kaç yıldır ticaretle uğraşıyor , zaten nakit paranız yokmuş olursa kredi ile alacağız demişsiniz.

Yani eşinizin elinde nakit 10 milyon para olur bunu ticarette döndürmek ister siz ev istersiniz anlarım ama elindeki kısıtlı miktarı zaten döndürüp duruyor.

Ben müstakil evde doğdum büyüdüm, yaşıyorum rahatlığı tartışılmaz zaten, masraflarda x2 ama herşeye rağmen değer o yüzden villa diyorum ben.

Ama eşinizin elinde 3, 5 milyon para varsa kredi çekmeden alabiliyorsa yatırılımlık bir daire alınabilir.

Siz başka şehirden ev alıp kiraya verin eşiniz İstanbul'da nerede kalacaksa beraber kalın..Bence de durduk yere ayrı kalmak çok mantıksız sizi ev alacağınız yerde bağlayan bir işiniz, çocuğun okul durumu vs. Yok ise

Bende çok görüyorum şaşırıyorum.
Adam maserati arabaya biniyor, ev almaya yanasmiyor .
Aynen eve baglayacagim parayı baska seye harcarım diyorlar.
Ama bu yuzden batan tam batiyor elinde avucunda hic bir şey kalmiyor kira ödeyemeyecek noktaya geliyorlar.

Yok gerçekten araba kendinde olani biliyorum.
Fabrika sahipleriydi bunlar
Ama dediğiniz gibi arabayi imaj çalışması olarak aliyorlardi biraz

Müstakil ev derken villayı kastediyoruz
:) ne zenginler var kirala yaşayan ama nasıl zenginlik görsen dudağın uçuklar

Müstakil ev derken villayı kastediyoruz

:) ne zenginler var kirala yaşayan ama nasıl zenginlik görsen dudağın uçuklar

Kirada yasiyorsa bile bi malı mülkü illa vardir sadece orada yaşamiyordur. Ama dudak ucuklacak hic bir zenginin sıfır mal varligiyla sadece kiraliklarla yaşadigini ben görmedim.

Müstakil diyoruz biz , hani iki veya üç katlı arazisi falan olan , altında üstünde bizden başka kimsenin oturmadığı ,villa diyince daha havalı oluyor sizde haklısınız da işte , Allahım neleri açıklıyorum ben ya

Neyse umarım eşiniz alır villanızı, şimdiden güle güle oturun iyi akşamlar.

Kirada yasiyorsa bile bi malı mülkü illa vardir sadece orada yaşamiyordur. Ama dudak ucuklacak hic bir zenginin sıfır mal varligiyla sadece kiraliklarla yaşadigini ben görmedim.

Çok var bu şekilde yaşayan ben çok gördüm hatta konuştum bile bu konuyla alakalı eve yatırım yapmıyor bazı insanlar bir şeylere yatırım yapmayı sevmiyorlar yemeyi seviyorlar kiralamayı seviyorlar neden bilmiyorum ben de ben tam tersi yatırım tercih ederdim biz çok zengin değiliz ama eşim Allaha şükür kazanıyor o da yatırım yapmayı sevmiyor işine yatırım yapmayı seviyor

Villada kira vereceğime ev satın alırdım. Zaman zaman villaya geçerek takas yapardım. Kocan biraz saçmalamış senin dediğin çok mantıklı
Dün akşam konuştuk orta yolu bulduk vallahi küçük bir ev istiyorum ben zaten ben öyle lüks bir ev istemiyorum başımızı sokalım o kadar dedim ki tamam küçük bir ev alalım ve senin istediğin villada kirada yaşayalım ve bence gayet uygun bir fikir

vallahi çok şanslısınız ha müstakil ha villa bir şey fark etmiyor çok büyük bir konfor bahçede çıkıp mangal yapmak oturmak keyif yapmak vs… şu devirde çok zor villa almak hatta müstakil almak çünkü çok pahalı artık eskiden daha uygunmuş müstakil evler şimdi eşim şirketini yeni kurdu bizim için zor zaten anlaştık küçük kendimize yatırımlık bir ev alacağız dediğiniz gibi ve villada kirada yasayacagiz hem onun gönlü olur hem de benim gönlüm olur

Siz haklısınız tabiki , bir de yapabiliyorsanız durumunuz el veriyorsa kendi üzerinize de gayrimenkul yatırımları yaptırın, belli ki eşinizin durumu iyi ve eşiniz konforu seviyor, bunun dışında naçizane önerim böyle adamların parasını karısı yemezse ille yedirecek birini buluyorlar, hiç acımayın lüks yaşamdan vazgeçmeyin , tatiller , yurtdışı gezileri vs vs değerlendirin , genelde hanımlar birikim yapmak için kısarken erkekler harcayacak birilerini buluyor, konfor düşkünü erkekler birikim yapan kadınları pek sevmezler bu konuda sizi uyarmak istedim , ev alın tabiki lakin birikim işini abartmadan kendinize de yatırımlar yapın maddi manevi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…