Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Valla ben tırmanıyom ya.ama sadece ben değil ki karşılıklı böyle olunca çözülüyor zaten.2 gün zor dayaniuorm ya bir haftada başka birşey düşünemez hâle geliyorum.yok mu benim gibi olan .

Bu kişi dünden beri benim "kocam da kocam, bizim derdimiz yok" dediğimi iddia edip linç etmeye çalışıyor beni bir de.

Bizde tartışıyoruz bu konuda dün hatta kafasına atletini attım sürekli dolabını düzeltiyorum o dağıtıyor ezdiremeyin kendinizi iş paylaşımı yapın ben zorlar yaptırıyorum iş

Nankör diyen adamı boşuyor, 1 saat sonra zevüşüyor iyice ayarı kaydı Ferho'nun ya bakmayın ajsjsjh.

Bizde tartışıyoruz bu konuda dün hatta kafasına atletini attım sürekli dolabını düzeltiyorum o dağıtıyor ezdiremeyin kendinizi iş paylaşımı yapın ben zorlar yaptırıyorum iş
Sorun kendisini iş yapıyor görmesi. Zaten yapıyorum bana iş söyleme diyor.

Valla ben tırmanıyom ya.ama sadece ben değil ki karşılıklı böyle olunca çözülüyor zaten.2 gün zor dayaniuorm ya bir haftada başka birşey düşünemez hâle geliyorum.yok mu benim gibi olan .
Vardır vardır ama buralarda aramayın bence

Çelişik misin Ferhan? Dün boşan sana nankör demiş diyordun bugün de nasıl küs kalabiliyor ben olsam kalamam diyorsun. Ortan yok mu senin?

Valla bana da çok garip geliyor.ben 2 saat bile küs kalamıyorum.bir de biz dayanamayıp hemen sevişiuorum.sabah dayabsak akşam dayanamayız, akşam dayansak sabah dayanamayız.hiç lipido da yok bunlarda bacım

Forumun libido ihtiyacının %60 ını tek başına karşılıyorsun keşke seni cinsellik +18 bölümüne moderatör yapsalar

Aaa topluyor desenize o zaman bu o zaman kiminle küs kalamıyor kiminle iki saat sonra barışıp sevişiyor. Sevgilisi mi var öyle ortaya sallıyor mu trol trol
Sevgilisi olduğunu iddia ediyor. Ama tek eşliliğe de karşı. Yazdıklarına bakarsan her gün başkasıyla. Ama eski konularını bilenler biliyor ki Elizabeth Elizabeth

Valla bana da çok garip geliyor.ben 2 saat bile küs kalamıyorum.bir de biz dayanamayıp hemen sevişiuorum.sabah dayabsak akşam dayanamayız, akşam dayansak sabah dayanamayız.hiç lipido da yok bunlarda bacım
Hayaller hayaller.
Kız sen bu kadar sevissen tecavüze uğrayanlara bile özenecek zavallilikta olmazsın. O kadar aç durumdasın iste anca diline vuruyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…