Eşimle ev işleri konusunda tartışıyoruz

Ya benim aklıma takıldı. Şimdi bu mantıyı siz öğlen yemeği olarak mı yanınıza aldınız? Sarımsaklı sarımsaklı okulda yenmez, sarımsaksız da bir şeye benzemez
Bir gün önce yaptım hem akşam yemeği olarak yedik hem sonra paketleyip bir sonraki gün öğlen yemeği olarak okulda yedik. Sarımsaksız.

Bana acımayana ben acımam hanımefendi. Konu bu kadar net. Sizin için her şey güllük gülistanlık olabilir sizin mantığınıza göre seviyorsanız kavga da etmiyorsunuzdur.
Bana acımayana ben de acımam ama bu bakış açım aile dışı için geçerli :) aileye karşı bu derece öfkeli olmak, o aile üyelerinin de dışarıdaki insanlardan bir farkı olmadığını gösteriyor zaten.

O bana nankör derken hem de kendisi nankörken ben sineyim gidip barışmaya mı çalışayım :) asıl aile üyelerime öfkelenirim ben. Napayım tepeme mi çıksın? Merhametsizlik edene ben niye öfkelenmeyeyim? İnsan olur adam olur o zaman öfkem geçer tekrar iyi oluruz. Ama olmazsa ben de olmam herkese hak ettiği gibi.

Barışmaya çalışın mi dedim ben? Evde kedi fare oyunu yapacağınıza karşınızdaki insanla bile isteye aynı evde olduğunuzun bilinciyle bir fırsat bulsam da saldırsam diye düşünmek yerine alın karşınıza adam gibi konuşun ve çözün, çözmeye çalışın diyorum ben. Çözmeye çalışmak sadece barışmak mi sanıyorsunuz?

Beni anne kendini erkek çocuk yapmissin bu evde kendine gel diye farkında olduğunuzu belirten bir konuşma yapmaktır benim çözüm anlayışım. Dur laf sokayım, dur kaçalım birbirimizden anlasın. İki tarafın da bir şey anladığı yok. İşe yarar bir çözüm gibi mi geliyor size anlaşma metodunuz?

Laf sokayım nerde demişim ben? Adam kendisi yatağı terk etti ilk gün konuşmak istedim konuşmak bile istemedi benimle. Ne yapayım ayağına mı kapanayım konuşsun diye? Konuşmak istemedi. Ben de konuşunca yakasına yapışacak değilim içimde tuttuğum lafları söyleyeceğim. Ayrıca adamına göre muamele. O bana hizmetçi muamelesi yapacak ben alttan alacağım herhalde size göre? Siz yapın ben yapmıyorum

Saldırmak için bekliyorum diye yukarıda siz yazdınız, herhalde saldırma eylemi içinde ona gül bahçesi vaad etmeyeceksiniz.

Aynı evde bu derece küslük varsa valla kusura bakmayın bu iş basit ev eşlerinden öte demektir.

Ben eşimin bana hizmetçi muamesi yapmasına en başından izin vermiyorum merak etmeyin. Lafı farklı anlayıp duruyorsunuz belli ki, size ilişkinizde başarılar dilerim.

Ayrıca ben böyle anlaşalım falan mı diyorum? Ya da dur böyle yapayım da anlasın mı diyorum? Tepkimi görsün istiyorum kendini haklı sanıyor ya bi kafasını ellerinin arasına alsın öfkemi görsün. O böyle suçluyken ben mi alttan alacağım? Konuştuğumuz zaman belki de hiç bile bağırmadan konuşacağım illa bağırarak mı olacak? İnsan olup dinlerse sesimi yükseltmem bile. Sizin evliliğiniz çok iyi diye hrkesinki öyle değil

Lafı farklı anlayan sizsiniz. Gül bahçesi vaad etmiyorum boğazına sarılmak gibi bi derdim de yok. Laflarımla içimde tuttuklarımı söyleyeceğim bunda anlaşılmayacak bir şey yok bence. Sizin eşiniz en başından zaten yapıyorsa tutup da kendi ilişkinizle eşimin bana hizmetçi muamelesi yaptığı ilişkimi kıyaslayıp biz böyle yapmayız demeniz çok saçma

Siz haklisiniz, ben dogum yaptigimda esimden ayni muameleyi gormustum. Her seye yetismeye calisiyordum. Sonra kendimi yormadan yapmaya basladim. Bulasik makinesini bosalttiysam camasir katlamadim yoruldugumu soyledim. Ya da utu yaptiysam ev supurmedim. Sonra esim supurge isinden yirtmak icin robot aldi. :dddd artik camasirlari ayirip makineye atmak, katlamak ve bulasik makinesini bosaltmak onun isi, ben bisey demeden yapiyor ve asla elimi surmuyorum hastalik vs olmazsa.. cunku her seye yetisemiyorum.... siz de bunu esinize gosterin ben de insanik her seye yetisemiyorum diyin
..

Benim açtığım konuya ne kadar da benziyor. Biz en son terapistlik olduk tribi küsmesi bir ayı bulunca. Şuan maşallah her işin içinde

Bu arada kurutmada aldi :ddddd sira ayda bir gun yardimci cagirmakta :ddd

Aynısı ya eşimin. Bende nişanlıyken sürekli söyledim. Evemenince erkeğim erkek güncellemesi geldi. Yemedim. Buradaki hatunlarda yardımcı oldular hallettik.sitem ettiğimde hiç iş yapmıyormuşum gibi konuşma derdi banada.

Sürekli ev işi yapmayın o yaptıkça yapın sadece birkaç rutin işi yapın mesela yemek yapmak. Her gün temizlik yapmayın.Eşim hadi diyene kadar elimi temizliğe sürmüyorum artık. Onlar içinde çırpınmamızın bir anlamı yok iyice kirlenmeyince pis olduğunu düşünmüyorlar bile. Geliyorum bir yemek yapıyorum. Sonra hadi sofrayı kuralım diyorum onu da o yapıyor ve kaldırıyoruz birlikte bu kadar. O yatarsa bende yatıyorum. Evet pis geliyor ortam ama çalıştığım için daha az yoruluyorum.

Eşim benden daha temiz birisi. Ev pis olsa canı sıkılıyor benden bekleyerek yapıyor içine atıyor sonra patlıyor bana. Bi konuşalım görelim neler olacak. Ama gerçekten haksızlık etti bana. Bu devran böyle gitmeyecek. Gidecekse parama dokunmayacak

Çok dedim aslında ama diyor ki dinlene dinlene yap:))) sen niye el sürmüyorsun da ben dinlene dinlene yapmak zorundayım acaba:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…