- 2 Nisan 2023
- 298
- 484
- 18
- Konu Sahibi macbethlady
-
Evlilikten soğuyorum yaaSen harikasın ama ben mümkün değil uyuduğum odada tıktık saat sesi olsa ona kafamı takarım uyuyamam mizofobi olabilirim ve böyle hassas biri pancar motoru gibi horlayan adamla evli
Söyledim onu da pek yanaşmıyor bulucam çözüm diyor bakalım…Kusura bakma oraları görmedim… evlilik terapisi ile boşanma davasından döndü arkadaşımın evliliği. Balayında gibiler senelerdir şimdi
Evet asıl sorunumuz o zaten takmayayım diyorum rahatım yerinde karışanım edenim yok ama ruhum açHorlamanın tedavisi var.
Ağız içine takılan aparat var.
Yan yatmak var.
Başka iki yöntem daha var.
Horlamanın çok ciddi zararları da var vucuda.
İnsan nefes alamadığı için horluyor.
Cinsellik olmayınca gözünüze daha da batmaya başlamış.
zaten nereye kadar takmayacaktınız ki.. evliliğin evlilik olması cinselliğe bağlı, temeli oraya dayanıyor bir kere.Evet asıl sorunumuz o zaten takmayayım diyorum rahatım yerinde karışanım edenim yok ama ruhum aç
Cesaret edemediğiniz sorun ereksiyon sorunu gibi geldi bana.bu arada sırf ayrı yatılıyor diye soğukluk girdiğine inanmıyorum ben.biz demet akalın gibi kat kat villalarda oturmuyoruz ki.iki oda bir salon küçücük yerlede oturuyoruz.arada elektrik olsa cinsellik yaşanırdı.Merhaba
3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
Ona biraz zaman verdim bu süreçte düzeltmezse boşanıcam çünkü evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
evlenmeden hiç mi fark etmediniz yahu?Sen harikasın ama ben mümkün değil uyuduğum odada tıktık saat sesi olsa ona kafamı takarım uyuyamam mizofobi olabilirim ve böyle hassas biri pancar motoru gibi horlayan adamla evli
Eşinizi önce kulak burun boğaz doktoruna muayene oldu mu?Merhaba
3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
Ona biraz zaman verdim bu süreçte düzeltmezse boşanıcam çünkü evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Yavrum benim boşanmayı düşünme sebebim horlama değilki cinsel hayatımız sıfır ve çocuk istiyor ve yaşım geçiyor ve ailesi çocuk yapın diye laf çarpıyor ve ve ve …. Çok şey var
Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı boşanırTek sıkıntı horlamaysa bu yüzden bosanilir mi ya. Sanki keyiflerinden horluyorlar
Eşimde malesef horluyor, doktora vs gitti ama olmuyor napsın şimdi boşanayım mi.
Kulak tıkacı kullanıyorum, sizde ayrı yatmak yerine tıkaç kullanın?
Ayrıca aynı yatakta yatmasanızda cinsellik neden olmuyor? Yatmadan önce, gün içinde, gece, sabah uyanınca her zaman yapabilirsiniz bunun icin birlikte uyuyo olmanıza gerek yok ki
24573 tane yorumu okumadigim icin kusura bakmayın, sıkıldiysanız konuyu bi zahmet duzenleyiverin madem.Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı boşanır
Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı
Gerildim Burda, sorun ne anlatmiyosun ki arkadasim..cinsellikte de bin cesit sorun olabilir, iktidarsiz mi, erken mi bosaliyor, istekleri mi farkli. Nedir yani, cok sey var diyip duruyosun.nasil yardim edelim sana
Bunun için ayrı konu açıcam nolcaksa olsunGerildim Burda, sorun ne anlatmiyosun ki arkadasim..cinsellikte de bin cesit sorun olabilir, iktidarsiz mi, erken mi bosaliyor, istekleri mi farkli. Nedir yani, cok sey var diyip duruyosun.nasil yardim edelim sana
hepimizin anladığı cinsel soğukluk ya da cinsel sorunDoktora gitti birçok tedavi denedi ama sonuç alamadı
Horlama tedavisi cok kolay değil maalesef. Eğer uyku apnesiyse bir cihaz ve maskeyle uyuması gerekecek. Kullanan insanlar çok rahat uyuyamıyor onunla. Makinenin sesinden de rahatsız olabilirsiniz.Merhaba
Ben de cinselliğe çok düşkün bir kadınım.gerçi diğer kadınların araştırmasını yapmadım ama 3 günden sonra yerimde falan duramıyorum, sinir basıyor.öyle kısa falan sürse de tatmin olacak kadar ilişki yaşayamayınca daha da sinir basıyor.benim anlamadığım nokta yıllarca bu toplum bizi neden erkekler cinselliğe daha düşkün olur diye kekledi.yanliş olmasını geçin, hatta tam tersi.kısaca erkeklere muhtaç olmaktan nefret ediyorum.birşeylere muhtaç olmak çok can sıkıcı.keşke bu şekilde olmasaydı.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?