• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ev arkadaşı gibiyiz

Beraber uyusaydiniz belki alışırdin.Benim eşim de çok horlar başlarda gerçekten zorlandım ama sonra alıştım hiç duymuyorum.Cok abartılı olunca sallıyorum düzeliyor 🙃Diğer sorununuz sanırım cinsel.Aile terapistine gidin ya da alın karşınıza çekinmeden ne varsa baştan sona konuşun ki bir çaresini bulun
Yaaaa çok güldüm :rolleyes:bir tek sallayıp horlamayı durduran benim zannediyordum :KK48:
Alışamadım ben yıllardır horultu sebebi cefa çekiyorum. Dayanılmaz olduğunda salona şutluyorum :KK53:
İnsan uyurken dinlenir ben uyurken negatif yüklenip kalkıyorum i derece illet bir şey şu horultu

Eşi horlayan hatta yer yer kükreyen biri olarak, ayrı yatmak hiç aklıma gelmemişti.
En fazla uyandırıp bir süre susturabiliyorum. Ay bir de burnunu saçlarıma gömüyor uyurken, sessiz bir filmde aşırı romantik görünen bu sahne, gerçek hayatta kabusa dönebiliyor.
Ben onun horlama sesi yüzünden rüyamda konuşulan şeyleri duyamadığımı hatırlıyorum.
Biz kendimizi böyle geliştirdik. Bilemedim.

horlamak çok büyük problem yaa hiç unutmam bir düğün için babaannemin kardeşi kaldı bizde :D ama böyle sesli horlamak olamaz apartman inledi arabada yattık :D karısı nasıl aynı yatakta yatıyor bunula diye çok düşünmüştüm bir ara sadece 1 gün için tahammül edemedim ben allah yardımcın olsun konu sahibesi

Kaç yaşındasınız? Eşinizin sertleşme sorunu mu var? Dr a gitti çözüm olmadığını mı söyledi, kendisi mi tedaviye devam etmedi? Biraz açar mısınız?

Olmuyorsa olmuyor bırakıcaksın konu sahibesi. Ne demek 3 yıl doktora gitmemek, KBB doktoruna görünmek zor mu bu kadar :KK51: Her şeyden önce bu kadar saçma bir şey için inat eden doktora görünmeyen karakterde biriyle olmazdım. Zaten ayrıymışsınzı 3 yıldır boşan gitsin.
KBB ayrı bir olay adam 4 aydır cinsel olarak dönüp bakmamış bile kadına
ohara artık

kusura bakma konu sahibi
ama aynı odada/yatakta yatmaya çok büyük romantik anlamlar filan yüklemiyorum ben
sarılıp uyumak iki taraf da öyle uykusunu alabiliyorsa güzel, değilse ve hatta eziyetse, ne gerek var
ama gün içinde zaten sarılırsın, öpüşürsün, sarılır film izlersin, sarılır yolculuk edersin, uykuda da yat dinlen...

de
sizin sorununuz uyku değilmiş zaten
sevişmeden evlilik olmaz ki
bak ayrı yatarak olur ama sevişmeden olmaz
(tarafların ikisi de aseksüel olmadıkça)

Cinsellik olmadan duygusal anlamda da dolu hissedemezsiniz zaten.olsa olsa daha fena çıldırırsınız sinirden.bir erkekle dip dibe yatıp, istekten, arzudan kıvranıp, bana dokunmasa cinnet geçirir insan.kısaca horlama, birlikte yatmama falan bahane.adamın cinsel isteği yok.ya da çok az.diğer sorunlar, cinsel sorun larşısında geçersiz kalıyor.ilk aşamayı geçmeden diğerine geçemezsini
Kaç yaşındasınız? Eşinizin sertleşme sorunu mu var? Dr a gitti çözüm olmadığını mı söyledi, kendisi mi tedaviye devam etmedi? Biraz açar mısınız?
Bu gece bir başlık açıp ayrıntı vericem

KBB ayrı bir olay adam 4 aydır cinsel olarak dönüp bakmamış bile kadına
ohara artık

kusura bakma konu sahibi
ama aynı odada/yatakta yatmaya çok büyük romantik anlamlar filan yüklemiyorum ben
sarılıp uyumak iki taraf da öyle uykusunu alabiliyorsa güzel, değilse ve hatta eziyetse, ne gerek var
ama gün içinde zaten sarılırsın, öpüşürsün, sarılır film izlersin, sarılır yolculuk edersin, uykuda da yat dinlen...

de
sizin sorununuz uyku değilmiş zaten
sevişmeden evlilik olmaz ki
bak ayrı yatarak olur ama sevişmeden olmaz
(tarafların ikisi de aseksüel olmadıkça)
60 yıl bu niye böyle demesem o devam eder evliliğe

Merhaba

3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Eşiniz tdavi olabilir. burun bandı falan da deneyebilir. Sizin açısızdan ise benim naçizane çözümüm kulak tıkacı alabilirsiniz. Alt komşumuz yaşlı duymayan bir kadın, tv sesini çok açıyor, artı evimiz kalabalık kardeşler olarak. çok gürültü oluyor bizde. Ben kulak tıkaçı takayarak yatıyorum. Çok rahat oluyor. Ucuz bir şey tıkaçlar. Eczanelerde satılıyor.

Bu
Eşiniz tdavi olabilir. burun bandı falan da deneyebilir. Sizin açısızdan ise benim naçizane çözümüm kulak tıkacı alabilirsiniz. Alt komşumuz yaşlı duymayan bir kadın, tv sesini çok açıyor, artı evimiz kalabalık kardeşler olarak. çok gürültü oluyor bizde. Ben kulak tıkaçı takayarak yatıyorum. Çok rahat oluyor. Ucuz bir şey tıkaçlar. Eczanelerde satılıyor.
Burun bandı aldık işe yaramadı kulak tıkacıyla uyuyabileceğimi sanmıyorum denemişliğim var üstelik sesi tamamen kesmiyor sanayide kullanılan büyük kulaklık anca olur bu sese😄😄

Bu

Burun bandı aldık işe yaramadı kulak tıkacıyla uyuyabileceğimi sanmıyorum denemişliğim var üstelik sesi tamamen kesmiyor sanayide kullanılan büyük kulaklık anca olur bu sese😄😄
Yardımcı olmak için yazdım. Benim kullandıkların kulağa tam oturan bir çeşit. Sesi tam kesmiyor ama uyumayı sağlayacak kadar azaltıyor. O kadar sesle de uyunur, prenses değiliz. Yurtta kalırken de kullandım, horlayan, dönen, yatağı gıçırdayanlardan ister istemez ses oluyordu. Bir iki kullanımdan sonra insan alışır ama tabi siz bilirsiniz.

Back