• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ev arkadaşı gibiyiz

Sen harikasın ama ben mümkün değil uyuduğum odada tıktık saat sesi olsa ona kafamı takarım uyuyamam mizofobi olabilirim ve böyle hassas biri pancar motoru gibi horlayan adamla evli
Evlilikten soğuyorum yaa
Neyse ki nisanlimdan ayrıldım😁

Horlamanın tedavisi var.
Ağız içine takılan aparat var.
Yan yatmak var.
Başka iki yöntem daha var.
Horlamanın çok ciddi zararları da var vucuda.
İnsan nefes alamadığı için horluyor.

Cinsellik olmayınca gözünüze daha da batmaya başlamış.

Horlamanın tedavisi var.
Ağız içine takılan aparat var.
Yan yatmak var.
Başka iki yöntem daha var.
Horlamanın çok ciddi zararları da var vucuda.
İnsan nefes alamadığı için horluyor.

Cinsellik olmayınca gözünüze daha da batmaya başlamış.
Evet asıl sorunumuz o zaten takmayayım diyorum rahatım yerinde karışanım edenim yok ama ruhum aç

yorumlara kadar okudum ve ikiniz adınada üzüldüm eğer size tek çıkar yol boşanmak gibi geliyorsa ki çok kez lafını geçirmişsiniz bunu birbirinizi daha fazla kırmadan yormadan zarar vermeden bir an önce gerçekleştirin en iyisi

Merhaba

3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
Ona biraz zaman verdim bu süreçte düzeltmezse boşanıcam çünkü evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Cesaret edemediğiniz sorun ereksiyon sorunu gibi geldi bana.bu arada sırf ayrı yatılıyor diye soğukluk girdiğine inanmıyorum ben.biz demet akalın gibi kat kat villalarda oturmuyoruz ki.iki oda bir salon küçücük yerlede oturuyoruz.arada elektrik olsa cinsellik yaşanırdı.

Horlamasının sebebi burunda et vs olması olabilir, horlama çözümsüz bir sorun değil tedavi olabilir. Diğer sorununu da çözümlerse aynı yatağa girerseniz bir birinize daha yakınlaşırsınız. Bir de cinsellik olmasa da ten teması öpüp koklaşma güzel sözler vs de muhabbeti arttırır bunlar da yoksa? Bir evlilik terapistine gidebilirsiniz

Sen harikasın ama ben mümkün değil uyuduğum odada tıktık saat sesi olsa ona kafamı takarım uyuyamam mizofobi olabilirim ve böyle hassas biri pancar motoru gibi horlayan adamla evli
evlenmeden hiç mi fark etmediniz yahu?

ben uyku konusunda çok hassasım
çok zor uyurum
çok kolay uyanırım
apartmanda çıt çıksa uyanırım ki kaldı ki yanımdaki adam horul horul olacak....

sevgilim pek horlamaz. arada oluyor. sigara içiyor çünkü. kilosu yok, genç o yüzden herhalde şu anlık idare ediyor. ama hareketli yatıyor mesela ben ona da uyanıyorum/uyuyamıyorum.

ama ben genel anlamda zor uyuyan biri olduğum için bir süre yatar sarılır sohbet ederiz (ya da film izleriz mesela) sonra (sevişme faslımız olur illa ki) sonra o kalkar gider salonda yatar :D
hele ben sabah erken kalkacaksam uyuyabileyim diye beni düşünür yani yoksa o her türlü uyuyor

ben uyayamıyorum. kulaklık takıyorum ama sabah oluyor mesela yine uyumamış oluyorum.
denedik benim hayatımı etkilediği için o kendisi gitti yattı salonda hep sağ olsun.
sürekli birlikte yaşamıyoruz biz, sürekli bir arada olsak nasıl bir özüm bulurduk emin değilim ama o benim uyku sorunumu biliyor. şu an farklı ülkelerdeyiz buradan bile uyku takibi yapıyoruz :D

valla uyku önemli ya
cinsellik daha da önemli -hadi salonda uyursunuz uyku çözülür bir şekil diyelim.

Tek sıkıntı horlamaysa bu yüzden bosanilir mi ya. Sanki keyiflerinden horluyorlar
Eşimde malesef horluyor, doktora vs gitti ama olmuyor napsın şimdi boşanayım mi.
Kulak tıkacı kullanıyorum, sizde ayrı yatmak yerine tıkaç kullanın?
Ayrıca aynı yatakta yatmasanızda cinsellik neden olmuyor? Yatmadan önce, gün içinde, gece, sabah uyanınca her zaman yapabilirsiniz bunun icin birlikte uyuyo olmanıza gerek yok ki

Merhaba

3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
Ona biraz zaman verdim bu süreçte düzeltmezse boşanıcam çünkü evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Eşinizi önce kulak burun boğaz doktoruna muayene oldu mu?
Olmadıysa tutun elinden götürün.
Belki geniz eti var ,belki uyku apnesi var boşanmak sonra ki çözüm önce tedavi

Yavrum benim boşanmayı düşünme sebebim horlama değilki cinsel hayatımız sıfır ve çocuk istiyor ve yaşım geçiyor ve ailesi çocuk yapın diye laf çarpıyor ve ve ve …. Çok şey var

Gerildim Burda, sorun ne anlatmiyosun ki arkadasim..cinsellikte de bin cesit sorun olabilir, iktidarsiz mi, erken mi bosaliyor, istekleri mi farkli. Nedir yani, cok sey var diyip duruyosun.nasil yardim edelim sana

Tek sıkıntı horlamaysa bu yüzden bosanilir mi ya. Sanki keyiflerinden horluyorlar
Eşimde malesef horluyor, doktora vs gitti ama olmuyor napsın şimdi boşanayım mi.
Kulak tıkacı kullanıyorum, sizde ayrı yatmak yerine tıkaç kullanın?
Ayrıca aynı yatakta yatmasanızda cinsellik neden olmuyor? Yatmadan önce, gün içinde, gece, sabah uyanınca her zaman yapabilirsiniz bunun icin birlikte uyuyo olmanıza gerek yok ki
Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı boşanır

Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı boşanır
24573 tane yorumu okumadigim icin kusura bakmayın, sıkıldiysanız konuyu bi zahmet duzenleyiverin madem.

Kardeşim geniz etini aldırdı, bir ay kadar rahatti, geniz eti yeniden büyüme yaptı horlamaya devam.
Kuzenimin eşi küçük diline implant taktirdi, onda da bir sure horlama kesildi, sonra o da horlamaya devam,
Kiloyla alakali deniliyor ama kilo verip horlamasi kesilmeyen de var.
Sigaradan dolayi denildi, icenler sigarayi biraktilar ama onun da bir etkisi olmadi.
Bu arkadaşlar horlama yastigi da aldı, ortopedik yatak ta ama henüz kalıcı çözüm bulani olmadı.

Son düzenleme:
Ya keşke konuya direkt cinsel hayatımız yok diye başlık açsaydım bu benim ilk konumdu horlamadan gireyim yumuşak geçiş olsun dedim ama bin pişman oldum kaldıki kaç yerde yazdım okumadan yargılamayın sadece horluyor diye adam mı
Gerildim Burda, sorun ne anlatmiyosun ki arkadasim..cinsellikte de bin cesit sorun olabilir, iktidarsiz mi, erken mi bosaliyor, istekleri mi farkli. Nedir yani, cok sey var diyip duruyosun.nasil yardim edelim sana
Bunun için ayrı konu açıcam nolcaksa olsun

Merhaba

Horlama tedavisi cok kolay değil maalesef. Eğer uyku apnesiyse bir cihaz ve maskeyle uyuması gerekecek. Kullanan insanlar çok rahat uyuyamıyor onunla. Makinenin sesinden de rahatsız olabilirsiniz.

Merhaba

Ben de cinselliğe çok düşkün bir kadınım.gerçi diğer kadınların araştırmasını yapmadım ama 3 günden sonra yerimde falan duramıyorum, sinir basıyor.öyle kısa falan sürse de tatmin olacak kadar ilişki yaşayamayınca daha da sinir basıyor.benim anlamadığım nokta yıllarca bu toplum bizi neden erkekler cinselliğe daha düşkün olur diye kekledi.yanliş olmasını geçin, hatta tam tersi.kısaca erkeklere muhtaç olmaktan nefret ediyorum.birşeylere muhtaç olmak çok can sıkıcı.keşke bu şekilde olmasaydı.

Back