- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
- Konu Sahibi macbethlady
Bence boşuna kendinizden çalmayın, boşanın ,düzelecek olsa ,istese dert etse 3 senede duzelirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke… siz 3 sene bekler miydiniz eşinizin düzelmesini ben gereksiz bi sabır mı gösteriyorum bunu merak ediyorum boşa gidiyor en güzel yaşlarımBen de cinselliğe çok düşkün bir kadınım.gerçi diğer kadınların araştırmasını yapmadım ama 3 günden sonra yerimde falan duramıyorum, sinir basıyor.öyle kısa falan sürse de tatmin olacak kadar ilişki yaşayamayınca daha da sinir basıyor.benim anlamadığım nokta yıllarca bu toplum bizi neden erkekler cinselliğe daha düşkün olur diye kekledi.yanliş olmasını geçin, hatta tam tersi.kısaca erkeklere muhtaç olmaktan nefret ediyorum.birşeylere muhtaç olmak çok can sıkıcı.keşke bu şekilde olmasaydı.
Evet bunun için ayrı konu açıcam ayrıntılı şekilde detayları yazıcam horlama için gitmedi cinsel sorunumuz için gitti hiçbir sonuç alamadı boşanma konusu biçok kez açıldı sonumuz bu diyince tehdit olarak algılıyor gurur yapıyor uzatmaları oynadığımızın o da farkındahepimizin anladığı cinsel soğukluk ya da cinsel sorun
besbelli zaten yazdıklarınızdan
horlama için mi eğer varsa diğer sorun için mi gitti doktora?
boşanmak istediğinizden haberi var mı?
3 sene çok uzun bir süre.bu kadar beklemezdim.çok aşık olduğum bir adam bu şekildeydi.umut ede ede 1 sene dayanabildim.dediğiniz gibi gerçekten en güzel yıllar.eee bir de ayrıldıktan sonra hem cinselliği iyi hem de sevebileceğiniz birini bulmak da hiç kolay değil valla.ben çok üzülüyorum valla kendim de dahil, bu ülkenin kadınlarına.adamın yanımda istekten, tutkudan fıkır fıkır kaynıyorsun, adamın konudan haberi yok.sizi çok iyi anlıyorum.duygularınızla, kuvvetli cinsel isteğiniz arasında sıkışıp kalmışsınız.adamı tartaklayasınız bile geliyordur sinirden.Keşke… siz 3 sene bekler miydiniz eşinizin düzelmesini ben gereksiz bi sabır mı gösteriyorum bunu merak ediyorum boşa gidiyor en güzel yaşlarım
Uyku apnesi için baya rahatlatıyor kişiyi ama dediğiniz gibi gece çok çıkarıyorlarHorlama tedavisi cok kolay değil maalesef. Eğer uyku apnesiyse bir cihaz ve maskeyle uyuması gerekecek. Kullanan insanlar çok rahat uyuyamıyor onunla. Makinenin sesinden de rahatsız olabilirsiniz.
Bi erkek arkadaşım ortalık gizli gay dolu derdi de inanmazdım yani iktidarsız adam demek istiyorduda gay diyordu işte:)) işin en kötü tarafıda kadın da bir süre sonra isteksizleşmeye başlıyor ortada mücadele edecek birşey kalmadığında vücutta buna adapte oluyor mesela 4 aydır hiçbir şekilde denememiz bile olmadı öyle ot gibi gün dolduyorum3 sene çok uzun bir süre.bu kadar beklemezdim.çok aşık olduğum bir adam bu şekildeydi.umut ede ede 1 sene dayanabildim.dediğiniz gibi gerçekten en güzel yıllar.eee bir de ayrıldıktan sonra hem cinselliği iyi hem de sevebileceğiniz birini bulmak da hiç kolay değil valla.ben çok üzülüyorum valla kendim de dahil, bu ülkenin kadınlarına.adamın yanımda istekten, tutkudan fıkır fıkır kaynıyorsun, adamın konudan haberi yok.sizi çok iyi anlıyorum.duygularınızla, kuvvetli cinsel isteğiniz arasında sıkışıp kalmışsınız.adamı tartaklayasınız bile geliyordur sinirden.
Millet sorsan hemen başlıyorlar yok damacanaya, yok casız mankene bile bilmem ne yapan toplum, abaxlarla dolu falan filan.... bu muymuş abaza toplum anlamadım ki.kocası yıllardır ilişkiye giremeyen kadınlar, sevgilisizlikten kafayı yiyen kadınlar.nasıl abaza toplum, cinselliğin afrikası falan filan anlamadım ben bu işi.tam tersi gibi ama.Bi erkek arkadaşım ortalık gizli gay dolu derdi de inanmazdım yani iktidarsız adam demek istiyorduda gay diyordu işte:)) işin en kötü tarafıda kadın da bir süre sonra isteksizleşmeye başlıyor ortada mücadele edecek birşey kalmadığında vücutta buna adapte oluyor mesela 4 aydır hiçbir şekilde denememiz bile olmadı öyle ot gibi gün dolduyorum
Horlama için tedavi olmayı denemedi cinsel problemi için denedi zaten sorunumuz esasında o bu gece yazıcam ayrıntılıBenim de eşim horluyor ben de rahatsız oluyorum. Uyumaya çalışıyorum bazen uyuyorum bazen uyuyamıyorum o zaman da dürtüklüyorum.
Horlama çok büyük bir problem olmamalı bence bir de tedavi olmayı denemiş olmamış adam ne yapsın...
Anladım kadarıyla cinsel sorunlarınız da var onun için de bir şeyler yapabilirsiniz, çift terapisti gibi mesela. Eğer onu da aldıysanız geriye tek bir şey kalıyor maalesef...
Eee zaten tehdit.bırak şu iktidarsız sünepeyi.iş yok bunda.Böyle giderse sonumuz boşanma dediğimde bunu bir tehdit olarak algılıyor beni tehdit etme diyor
Sünnetten dolayı erken boşalma vakaları da çok fazla,cinsel eğitim yok birçok erkeğin kadını nasıl mutlu edebilir en ufak fikirleri yok gir çık bitti zannediyorlar tabi çok iyi erkekte var ama onlarında talibi çok ve güçleri yettiğince hepsine koşuyorlar:)) biliyorlar ki bu gücün bir sonu varMillet sorsan hemen başlıyorlar yok damacanaya, yok casız mankene bile bilmem ne yapan toplum, abaxlarla dolu falan filan.... bu muymuş abaza toplum anlamadım ki.kocası yıllardır ilişkiye giremeyen kadınlar, sevgilisizlikten kafayı yiyen kadınlar.nasıl abaza toplum, cinselliğin afrikası falan filan anlamadım ben bu işi.tam tersi gibi ama.
Adamım cinsel isteği yok ki.sizi kaybetse ne olacak.hep derim bir adam cinsel yönden zayıfsa zihni de erkek zihni olmaktan çıkıyor.erkek kafasını erkek kafası yapan beyin değil, cinsel istek.Ben de öyle düşünüyorum ama 3 yıldır bi çaresine bakmaya çalışmıyorsa demek ki memnun diyorum hayatından
Ben alıştım rahata kutsal görmüyorum da birlikte uyumayı ama hali hazırda cinsellik yokken üstüne birde ayrı yatınca hepten arkadaşa dönüşüyor olay.tutulur bir tarafı kalmıyor duygusal anlamda da cinsel anlamda da kocaman bir boşlukta hissediyorsunuzSanki beraber yatmaya da çok fazla kutsiyet atfediliyor, ayrı yatınca aranın bozulması biraz geleneklerden gibi. Haa horlama dışında sorun cinsellikse 3 yıl beklemeniz boşuna zaman kaybı, belli ki bir çabası yokmuş.
Başka daha büyük cinsel sorunlariniz var sanirimMerhaba
3 yıllık evliyim eşimle beraber uyuyamıyoruz çünkü felaket horluyor ben yatakodasında o salonda uyuyor önceleri çok üzülüyordum ona ama bi çaresine bakmadığı için artık kızıyorum sadece
Çünkü suçlu benmişim gibi davranıyor ne yapayım kulak zarımı mı patlattırayım? diyorum susuyor
Ayrı yatmaktan dolayı soğuklukta girdi aramıza başka daha büyük sorunumuz da var onu buraya yazmaya henüz cesaret edemiyorum sonuç ev arkadaşı gibiyiz
Bu durumlar sosyal hayatıma da yansıyor hep gergin sinirliyim ailem bile farketti
Ona biraz zaman verdim bu süreçte düzeltmezse boşanıcam çünkü evli olduğumu hissedemiyorum onca sene yalnız yattım zaten hem dışarıya karşı evli taklidi yapıp bekar gibi takılmaktan yoruldum
Ayy ben de çok sinir oluyorum o lafa.yok ne olursa olsun yatakları ayırmayın, yok yataklar ayrıldıysa o evlilik bitmeye mahkumdur falan filan.isteği olan kişi hemen yan odadaki partnerinin, karısınin yanına gelemeyecek mi sanki ? Sanki şatolarda oturuyoruz.Sanki beraber yatmaya da çok fazla kutsiyet atfediliyor, ayrı yatınca aranın bozulması biraz geleneklerden gibi. Haa horlama dışında sorun cinsellikse 3 yıl beklemeniz boşuna zaman kaybı, belli ki bir çabası yokmuş.
Cinsellik olmadan duygusal anlamda da dolu hissedemezsiniz zaten.olsa olsa daha fena çıldırırsınız sinirden.bir erkekle dip dibe yatıp, istekten, arzudan kıvranıp, bana dokunmasa cinnet geçirir insan.kısaca horlama, birlikte yatmama falan bahane.adamın cinsel isteği yok.ya da çok az.diğer sorunlar, cinsel sorun larşısında geçersiz kalıyor.ilk aşamayı geçmeden diğerine geçemezsiniz.Ben alıştım rahata kutsal görmüyorum da birlikte uyumayı ama hali hazırda cinsellik yokken üstüne birde ayrı yatınca hepten arkadaşa dönüşüyor olay.tutulur bir tarafı kalmıyor duygusal anlamda da cinsel anlamda da kocaman bir boşlukta hissediyorsunuz
Seninle aynı kafadayız kesinlikle haklısınAdamım cinsel isteği yok ki.sizi kaybetse ne olacak.hep derim bir adam cinsel yönden zayıfsa zihni de erkek zihni olmaktan çıkıyor.erkek kafasını erkek kafası yapan beyin değil, cinsel istek.