- 27 Ekim 2022
- 5.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.945
- 178
- Konu Sahibi QWERTY2641
-
5 yaşında. Amcasının oğlu evet ki abisinin durumu varken düğün zamanı tatile gitti. Ben de kırgınım eşime gitmek istemedim amacım da konuşsun benimle diyeydi. Öyle yani. 4 gün verdiğim yıllara mal oldu. Nasıl güçlü olabiliyorsunuz kızlar. Ben zayıf aciz sürekli birilerinin sevgisine muhtaç biriyimAmaaan kardeşi falan sandım. Çocuk kaç yaşında? Boşanası varsa boşansın yahu, zorla eve döndürüp mutlu olamazsın.
Acizim. İlk sevgilimdi o. Bağlandım
Bilmiyorum ki saf biriyimdir ben olabilir
Sığınmışsınız bu psikolojiye. Siz dua edin en iyisiBen zayıf aciz sürekli birilerinin sevgisine muhtaç biriyim
Evet haklısınız bu psikolojiye sığınarak iyice aciz gibi davranıyorum ve bu da onun farkında galiba. Güçlü olmam lazım güçlüSığınmışsınız bu psikolojiye. Siz dua edin en iyisi
Salak ben ona hak verdim sana hak veriyorum dedim ama herkes aynı şeyi söylüyor yaa ben böyle yaptıkça o iyice haklı görüyor kendini.Bahsettiğiniz sebepten boşanma olmaz.
İlla istiyorsa altında başka bir şey olabilir.
Peşine düşmeyin, siz üsteledikce kendini iyice haklı görüp havalanir esiniz.
Şartlarını da kabul etmeyin. O kim ki size şart sunuyor? Suyu, arkası fazla gelmiş belli ki.
Ay bu ne saçma sepep ya.Yarışmı bu seninki daha çok oldu benim ki az diye.Siz gidin eşiniz gelmesin illa oda gelmek zorunda degil ara sıra gelsin hall olmayacak sorun degil.Hatamı telafi ederim ama benden ben senin ailene gitmem diyor. Bunu kabul etmediğim için barisamiyoruz. Ailemi çok severdi ama senin ailene çok gittik benimkileri az diyor ki ailesi 15 saat uzaklıkta benimki 2 saat. Kendini doldurmuş
Bol bol namaz kılıp dua edin hangi dua olmasından ziyade Allah’a insan secdede daha yakın oluyor. Özellikle gece uykudan uyanıp kılınan namaz. Eşinizin kalbine sevgi, sıcaklık, merhamet versin diye dua edin. Duanın gücüne o kadar inanıyorum ki en çıkmam dediğim karanlıktan çıkardı beni Rabbim. Çok zor bi durum. Allah’ın izniyle inşallah yuvanız kurtulur. Kalbinize inşirah verirArkadaslar eşimle boşanıyoruz. Boşanmak istemiyorum. Benim de hatam var onun da ama o kararlı. Çocuğumuz var. Faydasını gördüğünüz eşinizin sizi tekrar sevip dinlemesini sağlayan uyguladığınız dualar var mi. Çaresizim yardım edin
Abisi çok zengin ve karısının memleketinde yaşıyorlar o iyi gelin çünkü kocası arkasında. Sanırım eşim abisinin de acısını benden çıkarıyor psikolojik olarak.Ay bu ne saçma sepep ya.Yarışmı bu seninki daha çok oldu benim ki az diye.Siz gidin eşiniz gelmesin illa oda gelmek zorunda degil ara sıra gelsin hall olmayacak sorun degil.
Allah razı olsun çok dua ediyorum cokBol bol namaz kılıp dua edin hangi dua olmasından ziyade Allah’a insan secdede daha yakın oluyor. Özellikle gece uykudan uyanıp kılınan namaz. Eşinizin kalbine sevgi, sıcaklık, merhamet versin diye dua edin. Duanın gücüne o kadar inanıyorum ki en çıkmam dediğim karanlıktan çıkardı beni Rabbim. Çok zor bi durum. Allah’ın izniyle inşallah yuvanız kurtulur. Kalbinize inşirah verir
Ne alaka ya oda çalışsın kazansin senin ne suçun var ki.Abinide kıskanmazsın ama yani.Abisi çok zengin ve karısının memleketinde yaşıyorlar o iyi gelin çünkü kocası arkasında. Sanırım eşim abisinin de acısını benden çıkarıyor psikolojik olarak.
Kıskanmak değil de abisi az gidiyor ya memleketine ondan ona kızıyor içten benceNe alaka ya oda çalışsın kazansin senin ne suçun var ki.Abinide kıskanmazsın ama yani.
Zengin derken zengin olmasına rağmen gitmiyor para gidecek diye ona bisi demiyorlar ama bana diyorNe alaka ya oda çalışsın kazansin senin ne suçun var ki.Abinide kıskanmazsın ama yani.
Yinede sizin bir suçunuz yok gereksiz tavırlar yapıyor.Kıskanmak değil de abisi az gidiyor ya memleketine ondan ona kızıyor içten bence
Birincisi böyle basit bir mevzudan dolayı adan boşanmayı kafasına koymaz adamın kafasında daha önceden boşanma planları varmış buda tuzu biberi olmuş gibi geldi bana gerçekten seven bir insan zaten evliliğini kurtarmak için çabalar yüz kızartıcı bir durum yoksa ama tek taraflı çabalamanın da bir anlamı yok.Benim tek hatam düğüne gitmek istemem oldu ama kırgındim. Sonrasi hastalık durumu oldu ailesinde eşyamı aldığım gibi gittim ama o hala o 4 gün gitmek istemedin burnumdan getirdin diyo. Kirgindim diyorum. Bunun sonucu düğüne gitmemek olmamalıydı diyor.Sevgisiz büyümüş biri olarak güçlü olamıyorum. Acizim. İlk sevgilimdi o. Bağlandım
Güçlü olmalıyım farkındayım . Oğlumu mutlu etmek için çırpınıyor ve annesi güçlü olmaliDeriiiin bir nefes alın. Evladınızı düşünün. Kendine aciz diyen ve aciz diyen bir anneyi mi hakediyor?
Evinden işine giden kadınlık yaoan biriyim. Bildigim kadarıyla o da öyle yani başka bisiler var mi bilmiyorum kiBirincisi böyle basit bir mevzudan dolayı adan boşanmayı kafasına koymaz adamın kafasında daha önceden boşanma planları varmış buda tuzu biberi olmuş gibi geldi bana gerçekten seven bir insan zaten evliliğini kurtarmak için çabalar yüz kızartıcı bir durum yoksa ama tek taraflı çabalamanın da bir anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?