• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa çıkamıyorum, Allah rızası için dua edin, lütfen.

Damla_cikolata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
32
15
3
34
İyi günler,

Ailemden, hısım / akrabadan gördüğüm zararın, acının tarifi yok, maalesef.

Allah rızası için, zararlarının bir an evvel ve daimi olarak son bulması için dua edebilir misiniz, lütfen?

Hasta, sakat halimle yıllardır göz yaşı döktürüyorlar.

İçlerinde zerre kadar Allah korkusu olmayan, kullardan utanmayan bu kişilerden;
Allah beni muhafaza etsin.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İçim, aklım, bedenim yangın yeri.
Dayanamıyorum artık.

Allah razı olsun.🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Haklarınızı helal ediniz, lütfen.

Merhaba, ne yapıyorlar neden yapıyorlar?
Merhaba,

Dirlik, huzur vermiyorlar.
Bahanelerle, iftiralarla huzur bozup, evi terk etmemi hedefliyorlar.
Başardılar da.

Neden yapıyorlar?
Ya Dünya sınavım onlarla ya da nefsleri sadece kötülükle besleniyor.

Tek gözü ile gören, hasta bir kadının o tek gören gözüne bile yumruk atan, ölmesi için beddua eden kişiler...

Merhaba,

Dirlik, huzur vermiyorlar.
Bahanelerle, iftiralarla huzur bozup, evi terk etmemi hedefliyorlar.
Başardılar da.

Neden yapıyorlar?
Ya Dünya sınavım onlarla ya da nefsleri sadece kötülükle besleniyor.

Tek gözü ile gören, hasta bir kadının o tek gören gözüne bile yumruk atan, ölmesi için beddua eden kişiler...
Kim bunlar? Tabi dua ederiz ama bir eziyet şiddet varsa hukuki süreciniz için öneride bulunur destek oluruz böylece. Sorunlar sadece duayla değil çabalayarak çözülür.

Kim bunlar? Tabi dua ederiz ama bir eziyet şiddet varsa hukuki süreciniz için öneride bulunur destek oluruz böylece. Sorunlar sadece duayla değil çabalayarak çözülür.
Çok yakın aile fertleri ve onların eşleri.

Yıllarca kendi evimi kurabilmek için çalıştım, ama param hastalıklara / hastanelere zor yetişti dolayısıyla evimi ayıramadım.

Kimi kime şikayet edeyim, şer / menfaat birliği kurmuşlar, kim benim adıma şahitlik eder ki?

Biri insafa gelip, şahitlik etse;
kısa süreliğine uzaklaştırma kararı verilir,
en fazla bir iki ay hapis cezası verilir.
Sonra yine beni daha da şiddetli olarak ezerler.

Bir kere savcılığa gidiyorum diye evden çıkarken, inanın yine şiddete uğradım.

Fiziki şiddet sayılı kere oldu ama sayının da bir önemi yok hiç olmaması gerekir.

Çoğunlukla ruhsal, manevi ve maddi şiddet var ve bu şiddet türünü, sizde oluşturduğu zararı / ziyanı raporlayacak ve bunun yargılamasını yapıp, ceza verecek, caydırıcı önlemler oluşturacak bir sistem yok.

Bizim gibi toplumlarda, kendinizi kurtabilmeniz için şans + devamlılığı olan, enflasyona yenilmeyecek bir gelirinizin olması gerekiyor.

İlginiz, yardım talebiniz için çok çok teşekkür ederim, sağ olun, var olun.
Allah razı olsun.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X