- Konu Sahibi QWERTY2641
-
Aynı evde değiliz. Aldatma yok kötü hiçbir yön tek sebep aileye az gitme inanmayacaksınız amaAyni evdeyseniz hala bakara suresini sesli bir sekilde okuyun ya da dinleyin. Ya vedud esmasini cekin bol bol. Bosanma nedeniniz ne bilmiyorum ama umarim duzeltilebilir birseydir
Hatamı telafi ederim ama benden ben senin ailene gitmem diyor. Bunu kabul etmediğim için barisamiyoruz. Ailemi çok severdi ama senin ailene çok gittik benimkileri az diyor ki ailesi 15 saat uzaklıkta benimki 2 saat. Kendini doldurmuşDuadan ziyade hatalarınızı telafi etmeye çalışırsanız daha iyi olur. Huzuru mutluluğu kaçırıp sonra dua edeyim düzelsin aramız olmaz maalesef. Yine dua de edin tabiki.
Önce ailenizi kurtarın sonra kendi ailenizi düşünürsünüz. Gitmek istemiyorsa gitmesin. Siz de istemiyorsanız gitmeyin.Hatamı telafi ederim ama benden ben senin ailene gitmem diyor. Bunu kabul etmediğim için barisamiyoruz. Ailemi çok severdi ama senin ailene çok gittik benimkileri az diyor ki ailesi 15 saat uzaklıkta benimki 2 saat. Kendini doldurmuş
Öfff leş erkek egosu işte, kendi içinde ezilmiş, belki çevresinde hanımköylü karı k*peği falan diyen olmuştur.Hatamı telafi ederim ama benden ben senin ailene gitmem diyor. Bunu kabul etmediğim için barisamiyoruz. Ailemi çok severdi ama senin ailene çok gittik benimkileri az diyor ki ailesi 15 saat uzaklıkta benimki 2 saat. Kendini doldurmuş
Bunu kabul etmiyor. Sen gideceksin ben gitmeyeceğim diyor.esim asla kötü birisi değil ama şuanda ne oldu bilmiyorum yaaaÖnce ailenizi kurtarın sonra kendi ailenizi düşünürsünüz. Gitmek istemiyorsa gitmesin. Siz de istemiyorsanız gitmeyin.
İnanılır misiniz ailesinden çok desteğim oldu ama ailesini mağdur görüyor ki ailesinin de öyle bi isteği yokÖfff leş erkek egosu işte, kendi içinde ezilmiş, belki çevresinde hanımköylü karı k*peği falan diyen olmuştur.
İşte olay burda. Ezilmiş kendi içinde. Ezikliği ile başbaşa bırakın, suratına bakan olmayınca g.tüne baka baka geri gelir.İnanılır misiniz ailesinden çok desteğim oldu ama ailesini mağdur görüyor ki ailesinin de öyle bi isteği yok
Oldu paşam deyin o zaman. Bu kafadaki adamı ne yapacaksınız salın ipini gitsin.Bunu kabul etmiyor. Sen gideceksin ben gitmeyeceğim diyor.esim asla kötü birisi değil ama şuanda ne oldu bilmiyorum yaaa
Çözümü bu iste ben senin memleketine gitmem sen gideceksin benim memleketime. Aslında ailesine söyledi ailesi arkasında olduğu için tekrar barışmak istemiyor gibi.Bahane gibi geldi. Kafasına koymuş belli ki. Oturup çözüm aradınız mı birlikte. Ortak bir karara varabilirsiniz. Gün belirlemek gibi. Rest çekmeyin sıcağı sıcağına ters teper.
Kimin düğünü?Benim tek hatam düğüne gitmek istemem oldu ama kırgındim. Sonrasi hastalık durumu oldu ailesinde eşyamı aldığım gibi gittim ama o hala o 4 gün gitmek istemedin burnumdan getirdin diyo. Kirgindim diyorum. Bunun sonucu düğüne gitmemek olmamalıydı diyor.Sevgisiz büyümüş biri olarak güçlü olamıyorum. Acizim. İlk sevgilimdi o. Bağlandım
Ailem bisi yapmadı. Yemeğini önüne koydular. Hizmet ettiler. Tek ailemi asla suçlanıyor suclayamaz kiOldu paşam deyin o zaman. Bu kafadaki adamı ne yapacaksınız salın ipini gitsin.
Ha aileniz adamı bezdirmiştir orasını bilemem tabi
Amcasının oğlununKimin düğünü?
Bilmiyorum ki saf biriyimdir ben olabilirAltını deşin icinden başka şey çıkmasın.
Amaaan kardeşi falan sandım. Çocuk kaç yaşında? Boşanası varsa boşansın yahu, zorla eve döndürüp mutlu olamazsın.Amcasının oğlunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?