Neyinden daha çok şikayetçisiniz eşinizin?sarılma ilgi oluyor tabiki ben sosyal faaliyetin yanında ilgidende bahsettim elimde olmadan uyuyakalıyorum işe girince daha sorunlar arttı elimden geleni yapıyorum ama en fazla 1 hafta sürüyor 1 hafta sonra yine aynı bağırmakta istemiyorum güzel güzel konuşup halledilsin istiyorum ama olmuyor ters giden birşeyler var eşime göre yok bana göre var yada birbirimizden soğuduk bilemiyorum
eşiniz neden sinirlendiriyor sizi? bide bunu irdeleyin. belki de siz her şeyi kendi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz ve eşiniz sizin istediğiniz kalıba girmek istemiyor??? hakkınızda hayırlısı olsun ama boşanmak çok daha zorlu bir süreç. iyi düşünün lütfengerginliğimin farkındayım fakat durup duruken değil eşim sinirlendirdiği için bağırıyorum sürekli düşünüyorum ne yapsamda eşim değişmiyor bende değişmiyorum şu an ayrıyız boşanma kararı verildi
Ah keske imkanlar elversede o duyguyu tadabilsem ne cok isterdim.butun sikintilarimi atip huzura feraha erebilsem
bende bu şekilde düşünüyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama herşeyi üstlenmekten bıktım ilgi beklemeyi bile eşime ben söylüyorum buda görev gibi oluyor.buda bende gerginlik yapıyorEvlilikte kadına fazla yükleniliyor.
Kadın hem çalışıp hem ev işi yapıyor bir de üzerine çocuk bakımı biniyor. Bunların da üzerine eşinin ilgisini çekmeye, sosyal hayatını düşünmeye mi uğraşacak? Aman ben gerginim susayım mı diyecek? Erkek neden rahatsız olmaz bu durumdan? Bir tek kadın mı ister sarılıp film izlemeyi?
Mesele belki kendi deediği gibi hiç bir şey yapmamasıdır.
eşim beni dinlemediği için,tamam senin istediğin gibi olucak deyip aynı sorunlar devam ettiği için,ilgiyi bile ben söylediğim için,tatışmalarda ben ne yaptım ben birşey yapmadım dediği için sinir oluyorum?ben tamamen değişsin demiyorum ama en azından biraz ilgi,değer yada önem verdiğim şeylerin dikkate alınmasını istemek hakkım değil mieşiniz neden sinirlendiriyor sizi? bide bunu irdeleyin. belki de siz her şeyi kendi istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz ve eşiniz sizin istediğiniz kalıba girmek istemiyor??? hakkınızda hayırlısı olsun ama boşanmak çok daha zorlu bir süreç. iyi düşünün lütfen
en son olan konuyu yazayım o zaman eşime daha önce fatura ödeyince dekontunu atma lazım olur diye 5 defa söylemeşimdir.geçen gün ödemiş ve faturaları atmış ve hesptada karışıklık oldu.ortada fatura yok.ben ne yapayım şimdi söyleyin?güzellikle söyledim anlamıyor bağırdım yine anlamıyor.bu sadece bir örnek daha çok şey.bu basit bir konu evet ama her zaman böyle sorun beni takmaması.siz hiç birşey istemiyor musunuz çoğunuz bu kadar sakin misiniz ben anlamadım ki?nasıl yürür bu evlilik ben beceremiyorum
Evlilikte kadına fazla yükleniliyor.
Kadın hem çalışıp hem ev işi yapıyor bir de üzerine çocuk bakımı biniyor. Bunların da üzerine eşinin ilgisini çekmeye, sosyal hayatını düşünmeye mi uğraşacak? Aman ben gerginim susayım mı diyecek? Erkek neden rahatsız olmaz bu durumdan? Bir tek kadın mı ister sarılıp film izlemeyi?
Mesele belki kendi deediği gibi hiç bir şey yapmamasıdır.
eşiniz çoğu erkekten farksız..evet huyunu bilerek evlendim bunun hata olduğunu da malesef anladım.ben her kadının eşinden istediği gibi şeyler istiyorum.bir eş olarak şunu yapma dediğimde tekrar tekrar söyletmemesini,değer verdiğini hissetirmesi istemek hakkım değil mi?eşimin benim değişmemi istediği bir huyum yok sadece bağırmamdan rahatsız e ben neden bağırıyorum dinlenilmediğim için o neden dinlemiyor peki böyle kısır döngü içinde kalıyoruz.kafasına hiç birşey takmayan tartışmada ben ağlarken yada sinirliyken bağırırken ben birşey yapmadım diyen eşle ömür nasıl geçer.bazen ortadan çatlıcak gibi oluyorum.ben tamamen değişmesi değilde birazcık dinlenilmek en azından bapırmadan anlaşmak istiyorum ama olmuyor hergün kavga.bende şiddet aldatma olmadan ayrılmak istemezdim ama oda bıktı ki hemen eşyalarını topladı ve gitti
benim sorunum birtek bu değil ki bu en son yaşanan olduğu için örnek verdim.bana sarıl,elimi tut,birlikte birşeyler yapalım bunları hep ben söylüyorum.söyleyince yapıyor ama içinden gelmiyor hissediyorum ona söylediğimde ben ilgiliyim diyor.nasıl çözüm bulucam o zaman bu kadar şeyide istemicek miyimçok abartıyorsunuz artık her şey in kaydına ulaşmak çok kolay.antidepresan kullandım diyorsunuz ama sanırım yanlış ya da hafifi bir şeyler kullandınız.neyse uzatmayım.yazık çocuga yazık boşanın.sevgi saygı yok aşk desen yok.
eşinizle konuşmayın zatendeğişemiyorum eşimin hareketlerine vurdumduymazlığına dayanamıyorum artık.kaç kere konuştuk birbirimiz suçlamayalım sen şöylesin böylesin demeyelim diye ama yok akşam tartıştık yine sen kendine bak bağırmandan bıktım vs. vs. hep beni söylüyor kendini hiç söylemiyor.ben eşim beni dinlemiyor diye mi bağırdım yada eşim ben bağırdığım için mi beni dinlemiyor?hangisi bende çözemedim.evde sürekli sinir stres kızım her gün beni bağırırken görüyor bende istemiyorum ama neden benimde diğer insanlar gibi bir evliliğim konuşarak sorunları çözebildiğim bir ilişkim yok?sürekli bunu sorguluyorum
eşimle 7 yıllık evliyiz ve bir çocuğumuz var.bu akşam ayrılma kararı aldık ve eşyalarını toplayıp gitti.sebebi şiddetinde ötesinde geçimsizlik.eşimin sürekli aynı şeyleri söyletmesinden ve ben bir şeye kızdığım zaman ben birşey yapmadım demesinden çok yoruldum sürekli bağırmaya başladım tahammülüm kalmadı oda benim bağırmamdan yoruldu ve ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim.hiç geçinemiyoruz en ufak bir konuda olsa kavgaya dönüşüyor ve günlerce küs kalıyoruz bana ben sana açıklamamı yaptım ne düşünürsen düşün diyor öyle küslük uzuyor gidiyor.ona kalsa hiç sorun yok hep ben bağırıyorum bana hep sen kendine bak önce diyor.onu yap bunu yap demekten yoruldum.sürekli ilgili olan bir eş değil ama özellikle bu sene evliliğimiz çok yıprandı.evlenmeden önce de çok mutlu olduğumuz söylenemez ama sevdiğim için evlendim değişmedi değişmedi.daha önce 2 kere ayrıldık kendisi geldi konuştuk hallettik ama 1 hafta en fazla 1 hafta sürüyor.bir gün barışıksak ertesi gün kavga.çok yoruldum napıcam bilmiyorum..
istiyorsan elde et,karşıdan beklemebenim sorunum birtek bu değil ki bu en son yaşanan olduğu için örnek verdim.bana sarıl,elimi tut,birlikte birşeyler yapalım bunları hep ben söylüyorum.söyleyince yapıyor ama içinden gelmiyor hissediyorum ona söylediğimde ben ilgiliyim diyor.nasıl çözüm bulucam o zaman bu kadar şeyide istemicek miyim
çok teşekkür ederim haklısınız karşıdan düşünebilirsiniz bir dekont diye ama sorun eşimin beni dinlememesinde.hayatımı hep eşime şunu yap bunu yap diyerek geçiremem ki hayatım zaten zor özellikle çalışrken çocuk bakımı beni çok yıprattı birde eşime katlanamıyorum işe gireli 1 yıl olucak ama evimizde huzur kalmadı akşamları ne faaliyet var ne başka birşey erkenden uyuyakalıyorum,iletişimsizlik,günlerce küs kalma,benim bağırmam,eşimin beni suçlaması yıprandık her zaman şükrederim ne eşler var ama insan kendi yaşadığı sorunu kendi biliyor.sizin ayrılmaktan ziyade deşarj olmaya ihtiyacınız var gibi geldi bana
mesela eşiniz dekontu atmış ne olmuş yani,sorun cıktı,düzelse de düzelmese de olan oldu
eşiniz bunu atmış bir kere,huyu da böyle,ee o zaman neden uğraşıyorsun ki kabul et gitsin
tüm eşyalarınız yansa ne olur dünya malı,hiç değer vermemek lazım
kendinizi yıpratmayın
eşiniz sorumsuzsa iyi tarafından bakın,aşırı kuralcı,disipli ve titiz erkekler,çalışan kadından daha çok şey bekliyorlar
tabiki daha iyi eşler vardır ama daha kötüleri de vardır
dünya hayatında kendinden daha kötülere bakmak lazım
yiyecek yemeğin var mı
giyecek giysin var mı
sıcak evin var mı
şükret nefes al ve hayata yeniden başla
kendinize bir hobi edinin derim,boş vakit yaratın,sevdiğiniz bir uğraş keşfedin,bırakın ev pis kalsın,bırakın o evde sadece makarna yenilsin...
tabiki sizi anlayamam,içinde bulunduğunuz durumu tam bilmiyorum
sadece yazdıklarınızın bana hissettirdiklerine karşılık bunları yazdım
ve spor çok önemliii,bol bol dua edin
inşallah her şey sizin için en hayırlısı ve güzeli olur
hayırlı günler
yaptım kaç kere yaptım hep ben ilk adımı atıyorum onun yanına gidiyorum sarılıyorum şunu yapalım bunu yapalım diyorum ama hep ben hep ben.bir kaç gün yapmayayım yine eski haline dönüyor çünkü içinden gelmiyor ben anlıyorum.ilgi yok,değer yok,söylediklerimi takması yok,beni suçlaması eee ben ne yapayım olumlu tarafı nerede o zaman bu evliliğin sadece şiddet ve aldatma mı boşanmaya sebep?istiyorsan elde et,karşıdan bekleme
elini mi tutmak istiyorsun o zaman tut
sarılmak mı istiyorsun sarıl
benim anladığım eşinize cok odaklanmışsınız,sürekli onun yaptıklarını sorguluyorsunuz
bırakın eşiniz ne yaparsa yapsın,onu özgür bırakın..siz de istediğiniz gibi hareket edin özgür bir ruh olun..
bir söylüyorum iki söylüyorum sonunda çok bağırıyorum akşam o kadar bağırdım ki sesim kısıldı komşular duymuş kocasına bağırıyor demiş.eşim eşyalarını topladı gittiBagiran kisinin yaptigi ; aslinda karsidakine bir turlu anlatamadigi seyleri busekilde" sabrim tasti anla artik" dercesine anlatma cabasidir. Ama karsidaki daha cok dinlemiyir resmen kulak tikıyor bagirildiginda. Bi de dışarıda, tanidik veya tanimadik olsun baska insanlarin yaninda bagirmamak gerek .. ben de sinirlenince ve sabrim tasinca bağırıyorum.. karsidaki "bukadar çileden çıkmış neyi var bukadinin "demek yerine daha cok kaçıyor ve kulak tikiyor umursamiyor. Bu farkettim ve artik kendimi tutmaya çalışıyorum. .. eger barisirsaniz acikca eşinize soyleyin SAKİNCE artik bagirmamaya calisacagim ama sen de beni anlamaya calis .şöyle şöyle yapma gbi... hayat zor çocuk, is, evisi, kv hele de kit kafali koca gercekten sinirleri yipratiyor .. erkekler sorunlari yok saymayi tercih ediyor. Yok sayinca yok oluyir sanki bence daha da buyuyor kadinin icinde ..
Bence evlilik terapistiyle falan kurtarmaya çalışın olmuyosa yapacak bisey yok