7 aylık bebekle boşanıyorum yardım...

Böyle dayakçı adamlar kadınların dengelerini bozanlardır , gelsin depresyon hayat korkusu,güvensizlik ve mutsuzluk ben şaşırmadım kim normal kalabilir ki , konu sahibine neler yaşatmışlar çoğunuda yazmamıştır yazılanlar hep azdır yaşananlardan
Evine sahip mi cikti, annesinin doldurusuna gelip arkanda mi durmadi; bi karar ver.. İki ayri soylemde bulunmussun..

Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor
Sana ne fedakarlik yapmis merak ettim :110:

Sukur kuruluyorum diyecegine ne yapsam mi diyorsun? Adamin elle tutulacak tarafi da yok, allah muhafaza evlat olsa eldivenle sevilir, onsuz aldiginiz her nefese sukredin, arkaniza da bakmayin.
Ya da sizi sevmeyen, istemeyen, sahip cikmayan, doven kocanizla barismaya calisin siz bilirsiniz.

Benim hayatima cok benziyor ayni durumdayiz benim kizimda 1 yasinda ve bosandik bizde de gecimsizlik surekli tartisma ve ailesi herseye karisirdi hamileyken siddet gordum hemde baska bi kadin yuzunden hamileyken bana seni de istemiyorum cocugunuda istemiyorum dedi ailemin yanina gonderdi bir ay arayip sormadi o kadar cok sey olduki ve sonumuzu baska bi kadin bitirdi olan benim cocuguma ve hayallerime oldu o yuzden birak gidiyorsa gitsin zaten yurutmek isteyen adam her turlu fedakarligi yapar

Özle
Benim hayatima cok benziyor ayni durumdayiz benim kizimda 1 yasinda ve bosandik bizde de gecimsizlik surekli tartisma ve ailesi herseye karisirdi hamileyken siddet gordum hemde baska bi kadin yuzunden hamileyken bana seni de istemiyorum cocugunuda istemiyorum dedi ailemin yanina gonderdi bir ay arayip sormadi o kadar cok sey olduki ve sonumuzu baska bi kadin bitirdi olan benim cocuguma ve hayallerime oldu o yuzden birak gidiyorsa gitsin zaten yurutmek isteyen adam her turlu fedakarligi yapar
özelden mesaj atar mısınız daha rahat konuşuruz

Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor

Hani derlerya bekara boşattırması kolay diye bizlere kalsa boşanderiz doğru ama ortada bir bebeğiniz varmış o bebeğin anne babayla büyümek hakkı kendi sorunlarınız için onu idam etmiş gibi birşey olmuşsunuz.Bende eşimle tartışmalar yaşıyorum yaşamıyor değilim bu herkez için geçerli biri bile ben yaşamıyorum derse inanmam allah var yukarıda herkezde birşeyler olur doğru şiddet uygulaması güzel değil ailesi olmadan bir ortama girip güzelce konuşup halletmeye çalışa bilirsin yeri geldimi alttan almak gerekiyor.Kalbinden ne geçiyorsa onu yap derim anneni dinle o ne diyor.Bir bebekle boşanmak kolay değil canım allah yardımcın olsun aynı bu kpnuya benzer bir durum teyzemin oğlunun balına geldi boştan yere karısını boşadı ve bebeğini görmüyor .Allaha dua et her zaman tüm kalbimle aranızın düzelip mutlu olmanızı dilerim..

Kendisine saygısı olan bir kadın olun ve yolunuza bakın . orta yolu bulmayı denediyseniz olamayacağina eminseniz ister 7 ister 17 farketmez .
Bir süre boşluk ve depresyon yaşayıp kendinizi toparliyorsunuz hayata tutunmaya . umarım dediklerimi yaşamazsınız . Hakkınızda hayırlısı olsun

Hani derlerya bekara boşattırması kolay diye bizlere kalsa boşanderiz doğru ama ortada bir bebeğiniz varmış o bebeğin anne babayla büyümek hakkı kendi sorunlarınız için onu idam etmiş gibi birşey olmuşsunuz.Bende eşimle tartışmalar yaşıyorum yaşamıyor değilim bu herkez için geçerli biri bile ben yaşamıyorum derse inanmam allah var yukarıda herkezde birşeyler olur doğru şiddet uygulaması güzel değil ailesi olmadan bir ortama girip güzelce konuşup halletmeye çalışa bilirsin yeri geldimi alttan almak gerekiyor.Kalbinden ne geçiyorsa onu yap derim anneni dinle o ne diyor.Bir bebekle boşanmak kolay değil canım allah yardımcın olsun aynı bu kpnuya benzer bir durum teyzemin oğlunun balına geldi boştan yere karısını boşadı ve bebeğini görmüyor .Allaha dua et her zaman tüm kalbimle aranızın düzelip mutlu olmanızı dilerim..

Bekarım , çocuğum da yok ama çocuğun ayrı ebeveynlerle büyümesi , kötü bir aile(!) ortamında büyümesinden çok daha iyidir. Ayrı olunca da her şey çocuk için çok güzel olabilir yeter ki anne , baba becerebilsin.

Bekarım , çocuğum da yok ama çocuğun ayrı ebeveynlerle büyümesi , kötü bir aile(!) ortamında büyümesinden çok daha iyidir. Ayrı olunca da her şey çocuk için çok güzel olabilir yeter ki anne , baba becerebilsin.

Düzelemicek birşeyse şiddet devam etmesi durumunda zaten buna göz yumulmaz bana göre kadına şiddet acizliktir.Bir yandan herkeze katılıyorum ama minicik masum bir bebek var aile sevgisinde büyümesi gereken.O kadar zaman geçirmiş onunla düzelip düzelmiceğini bilir heralde.Allahım onun için en iyisini eylesin başımıza gelmedende tabiki tam olarak bilemeyiz

Canım başına gelen şeylere üzüldüm..Bebeğin var onun geleceğini düşünmelisin böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı bir birey yetiştirebilirsin.Tavsiyem çalışmıyorsan bir iş bulman yönünde olacak.Bebek konusunda anneannesi destek olabilirse bu süreci daha kolay atlatabilirsiniz.Umarım sizler için her şey güzel olur.

Boşanmanız iyi olacak gibi görünüyor hem kendiniz hem bebeğinizin hayatı için
Bir anne olarak hayatınıza daha güçlü durarak geri adım atmayarak devam edin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 7 aylık bebekle boşanmak kolay değil fakat mutsuz bir evlilik devam ettirmek daha zor özellikle şiddet ve kaynana problemi varsa
Hiç çekmeyin bebeğinizi mutsuz ortamda büyütmeyin..
İnşallah mutlu olursunuz

nekadar surede tanisip evlendiniz

Siddete ugramissiniz nicin af diliyorsunuz? Guclu ve gururlu olun arkaniza bakmayin. 7 aylik bebeginizle elbette zor olur ayrilik ancak yasadiginiz bu yipratici iliski bebek ve sizin icin daha kotu gunlerin geleceginin habercisi. Bebeginizi dusunuyorsaniz barismamalisiniz. Aileniz arkanizdaymis ne guzel, biraz zaman gecsin rahat bir nefes alirsiniz. Anlattiklarinizi okurken ben burda daraldim savas gibi bir evlilik..

Hayata tutunmak zorunda olduğunu aklına sok ve tutun hayata tutunacaksın başka çaren yok bebeğe kim bakacak bulacaksın düzgün işe girip para kazanacaksın eşin de nafaka mı veriyor napıyorsa yapsın hal var hukuk var dön ailenim yanına yeniden başla hayata

X