Görüyorsunuz ki bağırarak hiç mi hiç olmuyor. Her istenen, beklenen şeyi yapamayabilir insan. Kapasite meselesi. Siz 100 kilo kaldirabilirsiniz ama belki eşiniz kaldıramaz? Sınırları zorlamak yerine kabullenmeyi deneyin. Yapamam diyorsaniz da boşanın. Ortası yok ne yazık ki.haklısınız...yapısal olarak sinirli birisiyim ancak evlilik,çocuk bakımı,iş stresi derken eşime hiç tahammül edemiyorum bütün bunlar yetmezmiş gibi tartışma anında bana ben birşey yapmadım demiyor mu işte o an çıldırıyorum bağırıyorum ben bağırdıkça o daha umursamaz oluyor.güzellikle konuştuğumda oldu daha 2 akşam önce konuştuk güzellikle ama yok bağırmadan olmuyor
eşimde kızımızın önünde sürekli tartışmaktan bıktım deyip gitti.ben de istemiyorum ama neden böyle oluyor.çok kitap okudum internetten araştırdım,antidepresan kullandım,başka evlilikleri gözlemledim doğru evlilik nasıl olur araştırdım ama yok olmuyor ne o değişiyor ne ben
bende diyorum ki herhangi bir sebep değil gün içinde yaşanan herhangi birşey.yani bir kadın eşinden birşey istemeyez mi yada rahatsız olduğu birşey olamaz mı bunu dile getirdiğinde eşi tekrar telrar yapsa ne düşünür?eşimin ne sebebi olucak sadece bağırmam benim eşim benden birşey isteyince ben asla bağırtmıyorum ona değer veriyorum sürekli ilgi gösteriyorum ama o bana herhangi birşeyi tekrar tekrar söyletip birde ben ne yaptım deyince ben hiç tahammül edemiyorum.ben kendimi biliyorum ancak yaşanan şeyler günlük olan şeyler en ufak şeyde tartışıyoruz hiç bir şeyi kafasın takmayan bir eşim varBenim dediğimi dinlemiyor olayina takılı kalmissiniz.. fazlasıyla baskın bir karakter gibi görünüyorsunuz. Eşinizin surekli ben birsey yapmadım demesi ne kadar çaresiz kaldigini gösteriyor sırf bağırmayi kesin diye... eşinin suçu ne deniyor siz de beni dinlemiyor takmıyor ben bişey yapmadım diyor diyorsunuz onun açısından bakarsanız siz eşinize sürekli şiddet uyguluyorsunuz bağırarak. Onun sizden ayrılmak için daha cok sebebi var anlattığıniz kadariyla...
Görüyorsunuz ki bağırarak hiç mi hiç olmuyor. Her istenen, beklenen şeyi yapamayabilir insan. Kapasite meselesi. Siz 100 kilo kaldirabilirsiniz ama belki eşiniz kaldıramaz? Sınırları zorlamak yerine kabullenmeyi deneyin. Yapamam diyorsaniz da boşanın. Ortası yok ne yazık ki.
sizdemi şiddetli geçimsizlik yaşıyorsunuzHakkinizda hayirlisi olsun..cocugunuz varmis once onu dusunun..ama sanki bana esiniz blof yapiyormus gibi geldi..yani sizin bagirmaniza bir son vermeniz kendi hatanizi gormeniz icin...
Ama tabiki hicbirsey tek tarafli degildir, ama benim esimde hep bagirir hep sorun cikaran taraf olurdu demekki o da sizin gibi dusunuyormus..ama sahsen ben de kendimi hapsedilmis sanki koseye skms gibi hissediyordum isteklerinden cok bagirmasina odaklaniyorduum...ben de esimden 10 gundur ayriyim, bosanma davasini acmasini bekliyorum.
bende şu an çok üzgünüminsallah hakkinizda hayirlisi olur bosanmazsiniz kardes ya cok uzuldum
Ne yapiyor, ya da ne yapmiyor ki surekli bagirarak istediginizi elde etmeye calisiyorsunuz? Biraz orneklendirebilir misiniz?bende diyorum ki herhangi bir sebep değil gün içinde yaşanan herhangi birşey.yani bir kadın eşinden birşey istemeyez mi yada rahatsız olduğu birşey olamaz mı bunu dile getirdiğinde eşi tekrar telrar yapsa ne düşünür?eşimin ne sebebi olucak sadece bağırmam benim eşim benden birşey isteyince ben asla bağırtmıyorum ona değer veriyorum sürekli ilgi gösteriyorum ama o bana herhangi birşeyi tekrar tekrar söyletip birde ben ne yaptım deyince ben hiç tahammül edemiyorum.ben kendimi biliyorum ancak yaşanan şeyler günlük olan şeyler en ufak şeyde tartışıyoruz hiç bir şeyi kafasın takmayan bir eşim var
hayırlısı olsun ne diyimAyrıca inşallah ayrılmazınız, huzurlu bir yuva olursunuz çocuğunuza...
dedim ki günlük olan şeyler herhangi yaşanan birşey gün içinde benim rahatsız olduğum şeyleri yapıyor.hiç sizlerin olmuyor mu eşinizden istediğiniz yada yapma dediğiniz.en kötüsüde ben sinirliyken bana ben birşey yapmadım demesi.ben mi uyduruyorum yani?doğru dürüst ilgi göremiyorum sosyal faaliyetimiz gayet az.işten çık eve gel çocuğu yatır akşam 9 da uyuya kal.sabah 6 buçukta kalk işe git hep böyleyim.hayatımdan sıkıldım tartışmaktan sıkıldımNe yapiyor, ya da ne yapmiyor ki surekli bagirarak istediginizi elde etmeye calisiyorsunuz? Biraz orneklendirebilir misiniz?
7. yıl sendromu nedirbugün bikaçıncı 7.yılda boşanma konusu okuyorum 7.yıl sendromu dedikleri doğru sanırım
4 ay cok kisa bir sure nasil tukendiniz hemen canim ?Bizde boşancaz galiba 4 aylik evliyim dünden beri annemde kalıyorum. olmuyosa baştan bitirmek en iyisi diye düşünüyorum bide hamileyim o kafamı kurcalıyor. Ama olmuyosa bitmeli bir ilişki cunku bir insan başında neyse sonundada öyle.
Doktora da gidildiyse hala uzlasamadiysaniz belki de ayrilmak en iyisi. Cocuga gunah kavga tartisma ortaminda saglikli yetisemezinanın çok kez denedim doktorada gittim değişmiyoruz değişemiyoruz onun herşeyi normal görmesi benim bağırmam vs. vs. sürekli kavga.çocuğumuz etkileniyor böyle olmaz dedi ve eşyalarını toplayıp gitti.kendimi çok kötü hissediyorum