- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
Evet surekli sorun cikariyordu esim surekli ters anliyordu beni ..tabi birsure sonra ben se onu ters anlamaya diklesmeye basladim..sinirleniyordu banyodan cik dediginde cikmadiigm icin makyaj yapiyorum diye telefonumu kirdi makyaj malzemelerimi kirdi..sonraki gunler hep tartismalar devam etti..ve en son hala bu eve neden geliosun demesiyle benm evden ayrilmam an meselesi oldu... Ben barismak istemiyorum cunku boyle huzurluyum he mutlu degilim ama mutsuzda degilim..yannindayken surekli negatif doluydum..gerci onunda barismak gibi vir gayreti de yok zaten.1
sizdemi şiddetli geçimsizlik yaşıyorsunuz
Çocuk uyuduktan sonra neden beraber vakit geçirmiyorsunuz? Tavla oynayın, iskambil oynayın, ne bileyim kalkın mısır patlatın film izleyin, sohbet edin... Ölü toprağı serpilmis sanki üstünüze. Siz hareketlendirin o yapmiyorsa?dedim ki günlük olan şeyler herhangi yaşanan birşey gün içinde benim rahatsız olduğum şeyleri yapıyor.hiç sizlerin olmuyor mu eşinizden istediğiniz yada yapma dediğiniz.en kötüsüde ben sinirliyken bana ben birşey yapmadım demesi.ben mi uyduruyorum yani?doğru dürüst ilgi göremiyorum sosyal faaliyetimiz gayet az.işten çık eve gel çocuğu yatır akşam 9 da uyuya kal.sabah 6 buçukta kalk işe git hep böyleyim.hayatımdan sıkıldım tartışmaktan sıkıldım
Ben evli degilim. Uyduruyorsunuz da demedim ama orneklendirseniz disaridan bakan bir goz tarafsiz yorumlayabilir.dedim ki günlük olan şeyler herhangi yaşanan birşey gün içinde benim rahatsız olduğum şeyleri yapıyor.hiç sizlerin olmuyor mu eşinizden istediğiniz yada yapma dediğiniz.en kötüsüde ben sinirliyken bana ben birşey yapmadım demesi.ben mi uyduruyorum yani?doğru dürüst ilgi göremiyorum sosyal faaliyetimiz gayet az.işten çık eve gel çocuğu yatır akşam 9 da uyuya kal.sabah 6 buçukta kalk işe git hep böyleyim.hayatımdan sıkıldım tartışmaktan sıkıldım
evliliklerin 7.yılı tehlikeliymiş dikkat edin diyor evlilik uzmanları7. yıl sendromu nedir
psikiyatriste gittik ikimizde ben antidepresan kullandım fakat değişen birşey olmadı ben aslan eşim başakEvlilik terapistine gittiniz mi? Kesinlikle bir uzman yardımı almadan ayrılmayın derim.
Bir de ikinizin burçlarını merak ettim..
çocuk uyuduktan sonra uyuya kalıyorum kolumu kaldıracak yanım kalmıyor sosyal faaliyetimiz çok azÇocuk uyuduktan sonra neden beraber vakit geçirmiyorsunuz? Tavla oynayın, iskambil oynayın, ne bileyim kalkın mısır patlatın film izleyin, sohbet edin... Ölü toprağı serpilmis sanki üstünüze. Siz hareketlendirin o yapmiyorsa?
ben senin yasadiklarin icin seni anladigim icin uzuldum cnm gercekten benim cocugum yok ama bosanmak bi travmabende şu an çok üzgünüm
ben sakin olmayı denedim bir gün sakin oldum iki gün sakin oldum yine sinirli yapıma döndüm.zaten ne eşim değişti ne ben çok üzgünüm ne den evlilik yürütmek bu kadar zorHata şu noktada.
Değişmedi
Diyorsun. Neden eşini değiştirmeye çalışıyor ya da değişimi ondan bekliyorsun. Herkes değişimi kendisinde yapmalı
Farklı bir çözüm sunayım size.ben sakin olmayı denedim bir gün sakin oldum iki gün sakin oldum yine sinirli yapıma döndüm.zaten ne eşim değişti ne ben çok üzgünüm ne den evlilik yürütmek bu kadar zor
Pardon ama adam ne yapsın o zaman? Madem yorgun oluyorsunuz nasıl sosyal faaliyet bekliyorsunuz?çocuk uyuduktan sonra uyuya kalıyorum kolumu kaldıracak yanım kalmıyor sosyal faaliyetimiz çok az
Bu öneriniz oraya gitmenin hayalini kuranlar için geçerli olabilir ancak. Inanci kuvvetli mi değil mi nereden biliyorsunuz ki, sanki her giden hayatın sirrina eriyor.Farklı bir çözüm sunayım size.
Eşiniz dönerse ona bir şart koşun. En kısa süre sonra 15 günlü vb. bir Umre'ye gitme şartı koyun.
Gidin Umreye Kabeyi ilk gördüğünüzde ikinizde aile saadeti için dua edin.
Çook şey değişecektir.
Elbette sizde oturup beklemeyecek herkes kendisine düşen şekilde davranacaktır.
Şiddetle öneririm. Düşünemeyeceğiniz kadar dünyanız değişecek her olaya huzur ve mutlulukla bakacak mutluluğa adeta boğulacaksınızdır.
İster inanın ister inanmayın....
Elbette inancı olanlaradır çağrım. Sadece konu sahibine değil. tüm okuyanlara...Bu öneriniz oraya gitmenin hayalini kuranlar için geçerli olabilir ancak. Inanci kuvvetli mi değil mi nereden biliyorsunuz ki, sanki her giden hayatın sirrina eriyor.
Ya bişi dicem siz zannediyor musunuz ki herkesin evliliği aynı sizin dediğiniz gibi. Insanlar sıkıntılarını dürüstçe söylenemiyor ki. Misal biz iyi gidrn bi evlilik yaşıyorız eşimle ama oda çoğu zaman yapma dediğim seyi tekrar tekrar yüz kere söyletir. Bazen cinnet gelir resmen tartışırız ama onun barışma kısmı da güzel olur. Aslında evliliği bence fazla masallaştırıyoruz kafamızda. Zannediyoruz ki herkes sindirella bi biz küşkedisiyiz. Bence bir iki gün aramayın eşinizi karşılıklı bi kafa dinleyin sonra ona onu sevdiğinizi bu tarz Tartışmaların ayrılmak için basit olduğunu anlatırsınız.evet huyunu bilerek evlendim bunun hata olduğunu da malesef anladım.ben her kadının eşinden istediği gibi şeyler istiyorum.bir eş olarak şunu yapma dediğimde tekrar tekrar söyletmemesini,değer verdiğini hissetirmesi istemek hakkım değil mi?eşimin benim değişmemi istediği bir huyum yok sadece bağırmamdan rahatsız e ben neden bağırıyorum dinlenilmediğim için o neden dinlemiyor peki böyle kısır döngü içinde kalıyoruz.kafasına hiç birşey takmayan tartışmada ben ağlarken yada sinirliyken bağırırken ben birşey yapmadım diyen eşle ömür nasıl geçer.bazen ortadan çatlıcak gibi oluyorum.ben tamamen değişmesi değilde birazcık dinlenilmek en azından bapırmadan anlaşmak istiyorum ama olmuyor hergün kavga.bende şiddet aldatma olmadan ayrılmak istemezdim ama oda bıktı ki hemen eşyalarını topladı ve gitti
hanımefendi işime verdiğim önemi evime vermediğimi nereden biliyorsunuz?ben bütün gün işte akşama kadar kafamı kaldırmadan çalışıyorum ama eve geldiğimde yada hafta sonları evime özellikle kızıma çok güzel vakit ayırıyorum.eşime bütün sevgimi ilgimi verdim o bana sen şunu yapmadın beni dinlemedin diyemez çünkü hep dinledim ama o aynı şeyi yapmadı.örnek ver diyorsunuz günlük yaşanan birşeyin hangisini örnek vereyim?sizin hiç eşinizden istediğiniz ve onunda tekrar tekrar söylettiği bir durum olmadı mı?olmadıysa mükemmel evliliğiniz var o zaman...Hata esinizde siz bağırmaya başladığınızda ben ne yaptım ki demek yerine yumruğu masaya vuracaktı.fazla ezik davranmış.ne olursa olsun bir kadının bağırması hele de kocasına karşı evliliğe vurulacak en büyük darbe ki siz bunu alışkanlık haline getirmissiniz.sabırla aşkla davranma misiniz işinize verdiğiniz önemi yuvaniza vermemissiniz.hala ornek ver diyenlere vereceğiniz bir ornek yok.mesela bardağı makineye koy diyorsun yapmıyor mu eğer örneklerin boyleyse yazık etmissiniz evlilige
tabiki kimsenin evliliği mükemmel değil ama en azından saygı gerekli.bizde saygıda kalmadı üstünede günlerce küslük.çok özeniyorum sakin tonda tartışıp barışıveren eşleri.bizde sen şunu yaptın sen bunu yaptın ben birşey yapmadım sürekli aynı cümlelerYa bişi dicem siz zannediyor musunuz ki herkesin evliliği aynı sizin dediğiniz gibi. Insanlar sıkıntılarını dürüstçe söylenemiyor ki. Misal biz iyi gidrn bi evlilik yaşıyorız eşimle ama oda çoğu zaman yapma dediğim seyi tekrar tekrar yüz kere söyletir. Bazen cinnet gelir resmen tartışırız ama onun barışma kısmı da güzel olur. Aslında evliliği bence fazla masallaştırıyoruz kafamızda. Zannediyoruz ki herkes sindirella bi biz küşkedisiyiz. Bence bir iki gün aramayın eşinizi karşılıklı bi kafa dinleyin sonra ona onu sevdiğinizi bu tarz Tartışmaların ayrılmak için basit olduğunu anlatırsınız.