Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor