7 aylık bebekle boşanıyorum yardım...

anlaşmalı derken
seni 7 aylık bebekle ortada bırakan adamın insafına bırakma maddiyatı

sonuçta tek başına zevk alarak yapmadın
donuna kadar al çirkinleş

düzelir diye evlendim

Sorunlu evliliklerin ilk siradaki lafidir zaten. Daha nikah memuru imzalari attirmadan "evlenince duzelmez" seklinde bir kamu spotu yayinlamali.

Olur yeaa hallederiz yeaa duzelir yeaa diyen ebeveynlerin cezasini kim cekiyor bilin bakalim. Olan yine kime oluyor bilin bakalim.

Birincisi sizi döven şiddet gösteren bi adamdan neden bi şans daha istiyosun ailen arkandaymis maddi manevi bu kadar korkmayın girip bi işe çalışmaktan yapicagin bu çalışmak ve ayaklarının üstünde durmak bu adam seni öldürür sonra 3. Sayfa haberi olursun neyin barışmasi düzelmesi anlamadım şu pozisyonda senin boşanmak için can atman gerek adam seni iligine kemigine kadar kullanmis Ohh dovmus canı istemiş sevmis bide babalık duygusunu tattirmissin al çocuğunu Arkana bakmadan kaç o evden bu kadar ezik olmayın

Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor
Slm arnızda yeniyim.senin bu soruna en iyi yanıt bende sanırım.saygı görmediğin yerde durmıycaksın!çocuğun küçük olması boşanmalarda avantaj bence çünkü şu anda hiç bi şey anlamıyor.sana tek tavsiyem ayakta durabilecek durumun varsa maddi ,manevi ,bir dakika bile durma derim.ve şunu düşün böyle bir kaosun içinde küçüçük beğeni nasıl büyüteceğini.bu durumda ne çocuğuna ne kendine istediğin kadar sevgi veremezsin.sevgiyle kal .şansın açık olsun

Konunun başında hakaret şiddet bağırma sinir ve öfke sorunu var yazıyor.
Son kısımda çok iyi baba bana fedakarlık yaptı evine sahip çıktı yazıyor.
Birde üzerine eşinizden şansta istemişsiniz vermemiş.
Eşinizi daha ne kadar yücelteceksiniz? Kendinizi daha ne kadar aşağı çekeceksiniz?
Yapmayın lütfen. Kendinize güvenin. Bu adamsız hayata daha iyi tutunursunuz.

Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor
Sana şiddet uygulayan birinden nasıl şans isteyebilirsin ki?yanlıs anlama lütfen seni yargılamıyorum ancak bu şiddet eğilimi varsa hep devam eder,adam nasıl etkisi altına almışsa seni kendinin hatalı olduğuna inanıp şans istemişsin

Bi insani ssvmiyorsam her hareketi bana batar. Oturmasi, kalkmasi, konusmasi ve giderek tahammulum azalir. Siddete yonelmesini kesinlikle kiniyorum ama ofke nöbetleri sevgisizlik yuzunden. O yuzdrn sana donmesinin bi anlami yok.

Sana şiddet uygulayan birinden nasıl şans isteyebilirsin ki?yanlıs anlama lütfen seni yargılamıyorum ancak bu şiddet eğilimi varsa hep devam eder,adam nasıl etkisi altına almışsa seni kendinin hatalı olduğuna inanıp şans istemişsin
Aynen çok haklısın şu anda o mağdur bütün hata bende modunda belki zamanla öğrenir anlar hatalarını karşısında dik duramadım... kendime olan güvenimi mahvetti ama her şey güzel olacak

Aynen çok haklısın şu anda o mağdur bütün hata bende modunda belki zamanla öğrenir anlar hatalarını karşısında dik duramadım... kendime olan güvenimi mahvetti ama her şey güzel olacak
Tabiki dw herşey çok güzel olacak ,en azından şöyle düşün,sen elinden geleni yaptın hatta herseye rağmen şans bile istedin ama o istemedi..tabiki de yine son karar senin ama daha yolun çok başındasın ve hiç bir şeyi için gec değil..

Psikolojik yardım almalı mıyım sizce
Kesinlikle almalısınız...
Sizi döven, istemeyen adamdan tekrar bir şans istediğiniz içinnn.Eninde sonunda boşanacaksınız zaten , süreyi uzatmanın bir anlamı yok.

Ayrıca çocuğunuz küçük iken ayrılmanız daha hayırlı .

Doğru karar vermeniz umudu ile Saygılarrr...

Bir erkek soguduysa ve istemiyorum diyorsa o evlilik bitmiştir erkekler kolay kolay evliliği bitirmezler biz bayanlar gibi değiller biz sürekli arada kalırız ama onlar öyle değil keşke duzelse evliliginiz bebek var sonuçta bol bol dua et Allah yardımcın olsun

Ne kadar şüphesisiniz burada ayrıntılara giremiyorum yinede özel mesaj atınca sizin e mail adresiniz telefonunuz kredi kartı şifreniz kopyalanmıyor asıl siz çok alemsiniz siz atmayın zaten

Evine sahip çıkıyor ama annesinin ufak tefek dediği laflar aklının köşesinde kalıyor ikimizin arasında gidip geliyordu yani
Bi erkek ya sahip çıkar ya çıkmaz; net.. Oyle iyi davranip sonra annesinin bi lafiyla şiddet gosterecek seviyeye gelebiliyosa, ne huzur olur ne guven..

X