• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle boşanıyoruz

Evliliğinizdeki sorunlar çözülmeyecek şeyler değil.Kaldı ki sizin öfke kontrol probleminiz boşansanızda sizinle birlikte gelecek ve çocuğunuz yine huzurlu olmayacak.
Karşınızdaki adam sizin çocuğunuz değil,sizin söylediklerinizi yapmak zorunda da değil.30 lu yaşlara gelmiş bir adamı bağırarak eğitmeye çalışıyorsanız çocuğunuzun ergenlik dönemi için üzüldüm açıkçası.
Boşanıp boşanmamanıza birşey diyemem ama gerçekten çocuğunuzun iyiliğini düşünüyorsanız tedavi olmanız şart.
yani tek sorun bende öyle mi demek istiyorsunuz?

yani tek sorun bende öyle mi demek istiyorsunuz?
Hayır öyle söylemiyorum.
Eşinîzin pasif karakterine ve ağır kanlılığına tahammül edemeyebilirsiniz.
Karşınızdaki insanı bağırarak eğitemezsiniz ama.
Bu adamı bu şekilde kabullenemiyorsanız boşanırsınız.
Ama onun karakteri değil sizinki zarar verir çocuğunuza diyorum.
Tedavi olmadığınız sürece boşansanızda çocuğunuza huzur veremezsiniz.

biraz sakin olmaya çalışın en azından çocuğunuz için bence ayrılık fikrine uzaksınız

Bizde boşancaz galiba 4 aylik evliyim dünden beri annemde kalıyorum. olmuyosa baştan bitirmek en iyisi diye düşünüyorum bide hamileyim o kafamı kurcalıyor. Ama olmuyosa bitmeli bir ilişki cunku bir insan başında neyse sonundada öyle.
Daha çok yeni evlisiniz biraz zaman tanıyın evliliğinize derim.Eşinizle durumunuzu en iyi siz bilebilirsiniz ama zaman belki her şeyin ilacı olabilir.

Hayır öyle söylemiyorum.
Eşinîzin pasif karakterine ve ağır kanlılığına tahammül edemeyebilirsiniz.
Karşınızdaki insanı bağırarak eğitemezsiniz ama.
Bu adamı bu şekilde kabullenemiyorsanız boşanırsınız.
Ama onun karakteri değil sizinki zarar verir çocuğunuza diyorum.
Tedavi olmadığınız sürece boşansanızda çocuğunuza huzur veremezsiniz.
evet edemiyorum dinlemediği için bağırma gereği duyuyorum ben de sinirli olduğumu kabul ediyorum ama kızımı babasız bırakmakta istemiyorum nasıl tedavi olucam bilmiyorum

biraz sakin olmaya çalışın en azından çocuğunuz için bence ayrılık fikrine uzaksınız
yani ayrılmayı istemiyor muyum bunu mu demek istediniz?keşke sakin olabilsem ama olmuyor

Birşey değişmiyorsa değişmiyordur yani
İlla evli kalmak zorunda değilsiniz. Belki oda sende çok iyi insanlarsınız ayrı şekilde başkalarıylada mutlu olabilirsiniz. Elinizden geleni yaptınızsa içiniz rahatsa bence olması gerekeni yapın

Birşey değişmiyorsa değişmiyordur yani
İlla evli kalmak zorunda değilsiniz. Belki oda sende çok iyi insanlarsınız ayrı şekilde başkalarıylada mutlu olabilirsiniz. Elinizden geleni yaptınızsa içiniz rahatsa bence olması gerekeni yapın
evet kimse değişemiyor ama kızımla evde tek başıma yapabilir miyim,annemlerde kalsam kalabalıkta yapabilir miyim yada eşimle aynı evde sürekli kavga içinde yapabilir miyim?ben napıcam ki çok kötüyüm sinirlerim çok yıpranık kızımla tek başımayım sürekli kızıma sinirleniyorum çok kötüyüm çok korkuyorum

Senin sinirlerin çok yıpranmış kuzum. Anlattığın kadarıyla dışardan bakan biri olarak gördüğüm tek şey iletişimsizlik. Çözülemez mi? Uğraşmaya değer bence.

Sinirlendikçe eşine patlıyorsun. Bu durumda kızın da nasibini alıyordur. O meleğin hiç suçu yok. İkinize de muhtaç.

Psikolojik destek almaya ihtiyacın vardır belki. Kendini anlamak için desteğe. Düşün bunu. Sonra eşinle güzel güzel konuşarak, olmadı yazışarak iletişim kurun. Bağırmak yerine kağıda yaz demek istediklerini. Söz uçar yazı kalır. Fevri davranma. Boşanmak için çok büyük sebepler var mı sence? İyi düşün.

Senin sinirlerin çok yıpranmış kuzum. Anlattığın kadarıyla dışardan bakan biri olarak gördüğüm tek şey iletişimsizlik. Çözülemez mi? Uğraşmaya değer bence.

Sinirlendikçe eşine patlıyorsun. Bu durumda kızın da nasibini alıyordur. O meleğin hiç suçu yok. İkinize de muhtaç.

Psikolojik destek almaya ihtiyacın vardır belki. Kendini anlamak için desteğe. Düşün bunu. Sonra eşinle güzel güzel konuşarak, olmadı yazışarak iletişim kurun. Bağırmak yerine kağıda yaz demek istediklerini. Söz uçar yazı kalır. Fevri davranma. Boşanmak için çok büyük sebepler var mı sence? İyi düşün.
evet çok sinirlerim yıpranık intihar etmeyi bile düşündüm kendimi hiç sevmiyorum hiç mutlu değilim kızımı çok üzüyorum korkutuyorum hayattan çok korkuyorum tek başıma kalmaktan

evet kimse değişemiyor ama kızımla evde tek başıma yapabilir miyim,annemlerde kalsam kalabalıkta yapabilir miyim yada eşimle aynı evde sürekli kavga içinde yapabilir miyim?ben napıcam ki çok kötüyüm sinirlerim çok yıpranık kızımla tek başımayım sürekli kızıma sinirleniyorum çok kötüyüm çok korkuyorum
bir süre tabiki sıkıntılar çekiceksin. annenlerin yanında belki sığamıcaksın pişmanda olucaksın. ama imkanın nedir bilemem bi süre sabredip sonra iş bulursun ev tutarsın kendini toparlarsın. hem nafaka falanda olmucakmı belki sana yardımcı olur o parada...allah yar ve yardımcın olsun çok zor bi durum

evet çok sinirlerim yıpranık intihar etmeyi bile düşündüm kendimi hiç sevmiyorum hiç mutlu değilim kızımı çok üzüyorum korkutuyorum hayattan çok korkuyorum tek başıma kalmaktan
Evlilikten önce kendi sağlığını düşün. Sen iyi olursan evliliğin kurtulabilir, kızın huzurlu evinde, yuvasında büyüyebilir. Yoksa eşinden ayrılsan bile senin sinirin, stresin bitmeyecek. İyi olmayacaksın. Seni bu hake getiren evlilik değil bence. Kesinlikle profosyonel yardım al. Eşinle paylaş. Sana yarımcı olsun.

Umursamaz deyince aklıma boğa erkeği geliyor ya :KK34:
Nişanlım tipik bir boğa burcu aklınıza boğa ile ilgili hangi özellik gelirse mevcut. Aşırı kıskançlıktan tutun, yemeğe olan düşkünlüğüne kadar. Ama ben hiç umursamazlığına şahit olmadım hatta benim umursamaz olduğumdan yakınır. Yani burçlarla ilişkilendirmemek lazım. Umursamazlık rahat yetiştirilmeyle alakalı diye düşünüyorum.

Nişanlım tipik bir boğa burcu aklınıza boğa ile ilgili hangi özellik gelirse mevcut. Aşırı kıskançlıktan tutun, yemeğe olan düşkünlüğüne kadar. Ama ben hiç umursamazlığına şahit olmadım hatta benim umursamaz olduğumdan yakınır. Yani burçlarla ilişkilendirmemek lazım. Umursamazlık rahat yetiştirilmeyle alakalı diye düşünüyorum.

Gerçekten öyle mi? :KK17:

Kişilik yapısının burçlarla çok ilgisi olduğuna inanmıyorum. Benim eşimde boğa burcu ama hiç öyle umursamaz değil aksine benden daha çok umursuyor çoğu şeyi.

Ne güzel.. Umarım ben de böyle düşünürüm evlendiğimde..:KK17:

Evlilikten önce kendi sağlığını düşün. Sen iyi olursan evliliğin kurtulabilir, kızın huzurlu evinde, yuvasında büyüyebilir. Yoksa eşinden ayrılsan bile senin sinirin, stresin bitmeyecek. İyi olmayacaksın. Seni bu hake getiren evlilik değil bence. Kesinlikle profosyonel yardım al. Eşinle paylaş. Sana yarımcı olsun.
ben hiç iyi değilim sinirim geçmiyor herkese kızıyorum kendimden nefret ediyorum eşime kaç kez söyledim ama ben bağırınca o çok değişiyor

1)sen haklısın kendimi değiştiremiyorum deseydi.kavga bitecekmiydi.
2)eğer sürekli rahatsızlığınız varsa gözünüz çocuk görmez.sağlık taramasından geçin iyi doktorlardan mümkünse özelden
3)bir sefer de siz umursamazlığı deneyin.sizden sebepli bir şey olduğunda kızsa bile ben bir şey yapmadım ki diyin bakalım tepkisi ne olacak.
4)eşiniz gittikçe yada siz bir yerlere kaldıkça. kavga daha da artacak siz ondan uzak kaldığınız için kuracaksınız kendinizi.
5)biraz düşünsün eşyalarını alıp.peki umursamayıp dayanmıyor da eşyalarını alıp gidiyor.onu bir yerden sonra artık umursasa da yoran ne oluyor.her şeyin sebebi siz de olamazsınız. o da olamaz.
6)hayat şartlarınız değişti mi?

Back