- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
"Eşimle geçinemiyoruz, bu evlendikten sonra değil sadece nişanlılık döneminde de, sevgililik döneminde de vardı." diyen benim amcam mıydı yoksa
biraz öp sev, yumuşıcağından eminim yav. ama için kızgınlıkla dolmuş ve sen konuyu uzattıkça onun da soğukluğu uzuyor işte. ben uzatmıyorum mesela. ilişkimizin başlarında birbirimizi yeterince tanımadığımız için sorunlarımız oluyodu, nasıl ağlıyodum var ya tartışınca. hem başakla tartışmak iğrenç bi şeydir, kendini savunmak için bi cümle kurarsın ordan cımbızla laf seçip ona takılır. bu sefer o kelimenin hesabını vermeye başlarsınşimdiyse bunların geçici huysuzluklar olduğunu bildiğim için boşveriyorum, geçiyo kendiliğinden.
bence hiçbir şey olmamış gibi davranmak en iyi yol bir başağa karşı
bu dediğğimi yapamıyorsan da yapacak bir şey yok, zaten diyorum ya başağı çoğu insan çekemez diyeben sevgilime de diom seni herkes çekemez diye ama beni de herkes çekemez, öyle bi durum var
bana ne kızıyosunuz yahu, yardımcı olmaya çalışıyorum anaatamam napıyosanız yapın ne diyim
sen kendi haline üzül bence şekerim..
bizim sevgililik döneminde bana kendimi dünyanın en mutlu kadını hissettiren bir adam, evlendikten sonra evrimini bir öküze dönüşerek tamamladı.
seninki gibi bir huysuz sevgilinin evlendikten sonra neye dönüşeceğini tahayyül bile edemiyorum.. aman dikkat..
sana kızmıyorum canım kendime kızıyorum. eşimin eski hallerini hatırlatıyorsun. değişime kızıyorum.
ahhhhhh asude aynı durumdayız. bu adam beni dünyanın en mutlu kadını gibi hissettirirdi. şu an dünyanın en mutsuzu gibi hissediyorum.
yahu siz manyak mısınız? insan gibi geldik şöyle olurlar böyle olurlar diye yazdık. yok sen de evlenince seni de görcez, yok sen kendi haline üzül şekerim. benim amacım sadece kendi durumumuz üzerinden kendimce başağı idare edebilmenin yollarını göstermekti, aman ne güzel anlaşıyoruz diye hava atmak değildi ki garip garip tepkiler veriyosunuz.
"kendi haline üzül şekerim" nası bir üsluptur yahu. insan gibi "evlendikten sonra seni de eleştirebilir, dikkat et"yazamıyorsun di mi? sinirim tepeme çıktı yine ya. küfredecem o olacak. yardımcı olmaya çalışanda kabahat zaten
sana tek yazdığım şey: "şekerim" kelimeseydi.
şekerimin karşılığı bu hakaretler mi? bir de pişkin pişkin, küfredeceğim o olacak yazmışsın.. bu ettiğin hakaretler yetmedi mi?
senin adına ben utandım.
konu sahibinin konusunu senin seviyesizliğinle daha fazla bölmemek için polemiğe girmeyeceğim.
arkadaşım kusura bakmada evli olan bir kadın ne olursa olsun evindeki bazı görevleri yapmak durumunda. afedersın b*** götürse yapmam gibilerinden tabir kullanmışsın bunlar ufak şeyler olsa bile büyüyor..ve siz bayansınız sizin eşinizden daha titiz ve düzenli olmanız gerekiyor.. ayrıca 3 ilaç içmek vs yakışmıyor. biraz özeleştiri yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum.. bence sorunlarınız bu ufak şeylerden başlıyor diğerleri ise sadece birer birikim..
ama yinede siz bilirsiniz.. umarım herşey yoluna girer..
yorum yazılmasını istemiyorsun ama ben bi yorum yapmak istiyorum
eşin senden zor bişey istememiş biraz daha tertipli olmanı istemiş zor değil olabilirsin
mutlu olmak istiyorsan çaba göstermelisin aranızdaki çok ufak bi sorun ve bunda inatlaştıkça kötüye gitmiş
daha 11 aylık bir evlilik bu hemen boşanma gibi bi konuşmanın geçmeside çok kötü olmuş
yumuşak başlı olmak zor değil evliliğini yürütmek istiyorsan isteklerine göre davranmalısın inanki eşinden karşılığınıda alırsın
ilaç felan içmende yanlış bence halledilmeyecek kadar büyük bi sorun değil ama sen fazlasıyla abartmışsın olayı eşininde üzerine gelmesi
doğru değil belki ama sen o çabayı göstersen oda sana karşı daha sıcak davranır evlilik bu sorumlulukları büyük ama
insan bunun altından kalkabilecek bi yapıda sen onun huyuna gidersin o senin huyuna gider arada sorun felan kalmaz yeterki isteyin mutlu olmayı
hayal kırıklığı değilki bu cnm eşin sana yalan dememiş ihanet etmemiş sadece biraz daha düzenli ol diyor valla ben evimde
iş yaparken bir hevesle yapıyorum sonra evimi öle temiz toplu görünce çok mutlu oluyorm benim eşimde
çok pimpiriklidir bendede vardı ilk zamanlar tembellik toz kontorlu yapardı resmen baktım sorun yaratıyor hem pis oluyor yapayım dedim
eşimde bende rahat ederim onun azarını işitmektense hem benim görevim bu yapayım dedim şimdi 5 yıl olucak onun ağzına laf vermiyorum yapıyorum temizliğimi 2 günde bir toz alırım evimi 2 günde bir süpürürüm hergün toplarım gözüme dağınık bi yermi ilişti başka işim yoksa yaparım mesala çoraptan bile kavga çıkardı şimdi azda olsa çamaşır atıyorum makineye hep temiz tutuyorum eşyalarını yani bunun için kavga edip aramıza soğukluk girmesini istemem gerekte yok bence sen daha alışamadın evliliğe ama alışırsın zamanla eşine tartışmadan çözün sorununuzu sende onun ağzına laf verme 1 tabağımı kızıyor hemen yıka koy kenara iki bardağamı kızıyor hemen yıka koy eşin senin böle olduğunu görünce daha mutlu olur sende oda mutlu olursunuz cnm evliliklerde olur böle anlaşmazlıklar ama üstesinden gelmek sizin elinizde hemen boşanırım demekle olmaz inş sorununuz ortadan kalkar cnm