eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim de ayni ama esim alisverise gidiyor yemege kadar onu hallediyor, ben bulasik yikarken o da mutfak masasinda cocuga odev yaptiriyor.
Saolasun benim eşim de elinden geleni yapıyor ama baya geç geliyor maalesef.
Benim sorunum aslında vakit, özellikle kışın günü kurtarıyoruz işte.
Konu sahibi en iyisini yapıyor belki de
Ya kendinden çok ödün vermeden her şeyi dengeli yapmak lazım. Anlayış çok önemli

annemlere gitme sebebim sebze yemeği yemek. çünkü eve sebze almıyoruz yenmiyor diye ben kendime özenmiyorum açıkçası, eşim gelecek diye yemek yapıyorum yapsam bile

Siz şu fazlasıyla cimri olan üyeydiniz, yemeği bedavaya getirmek için annenize gittiğinize yemin edebilirim ama ispat edemem

Ben de kpss çalışıyorum. Eşim bazen akşam yemeğini dışarda giyiyor geç geleceği zaman . Ama ben yine de hep yemeği hazır tutarım dolapta isterse hemen çıkarır hazırlarım. Sonucta yemek çöpe gitmiyor o gün yenmezse ertesi gün yenir. Bu kadar basit. Eşiniz haklı zaten çalışıyor yorgun

Bulasik makinan olmasa bile 2 kisinin bulasigi, tezgahi, masayi silmesi 3 saat surmez, 15 dakika bile sürmez, her seferinde mutfak dolaplarini bosaltip icini mi siliyosun? Dolapta ki butun bulasiklari bastan mi yikiyosun, 3 saat mutfakta neyi bu kadar siliyosun da bitmiyo

Agirsin sen ben anladim seni, ondan tahtayi yikarken adama fenalik geldi, bana da gelir yapi o da degismez, sure tut mutfagi 30 dakka da temizlicem de, hizlanma egzersizi yap

Ben çalışırken bile aramızda 1 saat vardı o 1 saate bilr yemek yapar sofraya koyardım sadece 1 anlaşmamız vardı haftada 1 gün kahvaltılık bende o gün çamaşır fln hallederdim şehir değişikliği olduğundan ben işi bıraktım şimdi üniversite okuyorum sınava az kaldığından harıl harıl çalışıyorum evde gündüz önce kalkar yemek yapar işler bitince derse otururum eşimi karşılar yemek yer çay faslı sohbet iki şakalaşma bitti. Adam belli sizden ilgi alaka istiyor .tabi her gün aynı havada olmazsınız ama demekki siz her zaman böylesiniZ ki adamın gözüne batmış yoksa bende üşengecim emin olun tembelim yani. Ama eşimle uğraşmayı severim :)

ayni seyleri yazmisim okurken icime fenalık basti, mutfagin yerden tavana fayansini camini silse 3 saat sürmez

Aşırı benziyoruz aşırı. Farklar şöyle, benim çok yaramaz bir bebeğim var ve eşim kendi yemeğini yapmaz ya yer gelir ya da dışarıdan söyleriz ya da bekler ben yaparım. Onun dışında ben de senin gibi yorgun ve enerjisiz olabiliyorum normal bu ya

Aranızda iletişim problemi olmuş ne siz ne de o hatalı değil.
Sınava hazırlandığınız için beyniniz yoruluyor. Kendinizi bitkin hissediyor olabilirsiniz. Sınava çalıştığım dönemde evli değildim annem sağolsun yemeğimi yaptı hep. Sadece haftada 2 gün kurs veriyordum yine de yoruyordu beni.
O da yorgun geldiği için hazır yemek istiyor olabilir. Ama açık açık söylemeli. Bugün yoruldum yemek hazırlar mısın demeli.
Tavırla söylemesi hatalı düzgün söyleyebilirdi.

Çocuksuz iki kişinin yaşadığı evde zaten hergun sıl şupur olmuyordur. Hergun çamaşır da cikmiyordur. Demek ki hergun yapılan işiniz yok. Ev isi olmadığı günler yemeği iki günlük yapın.

Valla eşim 3 çocuğa bedel. Akşam kuruyemiş merasimimiz oluyor bakıcam yarın nerelerden çıkacak. Halıyı seremiyorum üzerine serdiğim gün çay dökecek.
Kendine yemek hazırlar salça domates fayanslar ve yerdedir. Ayağıyla her yer bulaştırmadıysa ne mutlu ona
O yüzden 2 kişilik ev gibi düşünmeyin her evi

Ay o ne ya. Gözün kapalı olsa o kadar dağılıp kirletemezsin bir evi ben sizin çocuğunuz olduğunda o evi dusunemiyorum,net

Sürekli yorgun veya hasta hissediyorsanız atandığınızı ve çalıştığınızı düşünemedim.
60 yaşındaki annem söylemiyor bunları ve halen çalışıyor.
Adam haklı, evdesiniz ve geldiğinde yemek yok. Herzamanda erken gelmiyormuş. Annemde takılıyorum diyorsunuz gelirken adamada yemek getirin ozaman. Yemek yapmak bilmeyene çok zor, ama yaptıkça el pratikliği oluşuyor. Ne yapacağını bilirsen 1 saatde 3çeşit yemek artı salata yaparsın. Tabii deneye deneye zamanla oluyor.

Ay çok guldum.
Benim koca kafada aynı en çok da banyo ve salonu batırır.
Bigün salonun o halini foto çekip ailesine attım. Ne oldu oraya öğrencilerini evemi getirdin dediler on çocuğa bedel kardesiniz dedim ama mutfak da yemek yaparken temizdir hakkını yemeyim şimdi koca kafanin

Yemek yapar sofrayı güzel kurar ay ne güzel oldu dersin mutfağa gidince hüsran
Bulaşıkları yıkar ama işte o sıçrattıkları kalır yerinde

Eşinin eve geleceği günlerde mutlaka yemek yapmalısın, geldiğinde elini yüzünü yıkayıp sofraya oturmalı. Bu hem aradaki sıcaklığı, hem de sohbeti artırır. Ben 2 yıldır evliyim, eşim işten her geldiğinde soframız hazır olur, öğlen gezmeye gidip tok olsam bile sofraya oturur bir iki lokma yerim, eşimle günün kritiğini yaparız. O bana yaptığım yemeklerden dolayı teşekkür eder, daha sonra beraber sofrayı toplarız.

Açıkçası eşiniz iyi sabırlıymış, benim eşim asla tüm gün evde olduğum halde akşam gelip yemek yapmaz. Hasta olurum, yorgun olurum, canım sıkkın olur, o gün yemek yapmamı istemez dışarıdan söyler. Ama gelip kendi yemeğimi kendim yaparım demesini hiç görmedim, yok anacım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…