eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben çalıştığım halde hergün yemeğimi yaparım :)) o sizizn sorumluluğunuz. aynı saatte eve girirş yapsanız haklısısnız. eşim bana göre çok geç gelir ağır bi işi var ben yaparım

Ya gerçekten merak ediyorum, 2-3 saat süren ne?
Ben çok yavaş bir insanım bence ve hayatımda tanıdığım en becerikli kadınlar listesi yapsam kendimi listenin en sonuna yazarım. Ama 2-3 saati yine de anlamadım.
Makineyi boşaltıp biriken kirlileri yerleştirseniz, tezgahı ocağı silseniz yarım saat sürmez. Hadi süpürüp silmeye de yarım saat diyelim ki bu her gün yapılan iş de değil 2 kişilik evde.
Ya çok oyalanıyorsunuzdur ya çok biriktiriyorsunuzdur.
Biriktirmemeye çalışın. Mesela ocağı pis gördüğünüz an temizleyin. 5 dakikanızı almaz.
Ama her şey günlerce, haftalarca birikip dağ olursa 5 saat de sürer.

hiç normal bulmadım bu kadar yorgunluğu, depresifliği vs. herkesin dönem dönem böyle zamanları olur ama gerçekten anlamıyorum evde olduğunuz halde bu denli yorgunluk hali... evde bir iş yapmıyorsunuz demek istemiyorum ama ne kadınlar var bu forumda ve gerçek hayatta sabahtan akşama çalışıp akşam eve gelip evi toparlayıp hem o akşamın hem ertesi akşamın yemeğini yapan. eşine vakit ayıran vs vs. bi doktora görünün bence. bir de kpss ye hazırlanmak çok güzel ama 6 saat her gün sizi çok boğabilir. ben akşam 7de işten çıkıyorum evim arka sokakta allahtan. eve gelip yemeği yapıp bulaşıkları halledip bi yandan ek işi olarak yaptığım makrome işlerini hallediyorum. ve bu beni çok rahatlatıyor. bence siz de 6 saat ders vaktinizden 1 2 saatinizi yapmaktan hoşlandığınız bi hobiye ayırın. psikolojik olarak çok iyi geliyor. ve bir de şuna inanırım hareket berekettir. siz kendinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. sürekli yatarsanız hep yorgun olursunuz. ama sürekli koşturursanız en fazla haftanın bi günü erken uyumaya ihtiyaç duyup vücudunuzu dinlendirirsiniz ama genel olarak hep enerjik olursunuz. neyse ben eşinizi çok haklı buldum allah kolaylık versin.

Bana işten çıkınca markete gitmek bile zul geliyor. Bir an önce eve gidip rahat bir şeyler giymek, duş almak, rahat rahat bir kahve falan içmek istiyorum. Market 15 dakikamı yiyor Yani eşinize hak vermedim desem yalan olur

Tembellik, uyuşukluk ne ararsanız var maşallah sizin düzenli yemek bu yapma işi de yalan olur, eşinize birşey söyleyip heveslendirmeyin boşuna.

Daha ev çekip çevirmeyi öğrenmemişsiniz, çalışmıyorsanız ders çalışmak İçin de yemek için de zaman olur. çocuk olunca ne yapacaksınız anneblerde mi yiyeceksiniz? Ayrıca zor yemekler yapmaya gerek yok basit kolay şeyler yapın. Zaten tavuk yemeği en basiti. Ayrıca erkekKerim büyük kısmı sebze yemiyor, eşimi yapa yapa alıştırdım. Çocukları da küçüklükten alıştırdım dün patlıcan musakka yaptım çocuklar hemen yedi mesela.

kaynanam yatılı geliyoorr şehir dışındannn ilk gün diyelim tava pilav yaptım 2. gün ne yemek yapıcam ayrıca öğlen ne yapıcammm? kuru ekmekte olsa yerim diyordu kendisi ama

Eşiniz ilgi istiyor sizden biraz daha üzerine düşmeye çalışın

Biraz farklı bir önerim olacak, kan tahlili yaptırın ve değerlerinize baktırın.

Aşırı yorgunluk bitkinlik denince aklıma direkt B12 vitamini eksikliği/kansızlık gibi hastalıklar geldi. Onun dışında depresyon da olabilir, doktor bir incelesin.

Tembellik gibi görünen pekçok durum aslında hastalık karşısında vücudun kendini koruma çabası olabiliyor.

Valla haksizsiniz yemek yapmak zorundasiniz anlamında demiyorum ama güler yüz beklemek hakkı benim eşimin işi çok çok stresli ve beyin olarak çok yorulduğu bir iş ama o gün kolum bile kopsa her akşam kapıda güler yüz ile karşılarım çünkü akşama kadar bir ton egolu insanı çekiyor resmen köpek muamelesi görüp çalışıyor akşam eve geldi mi o güler yüzü görünce kendine geliyor yani öyle diyor bütün yorgunlugum geçiyor der hep derim nasılsın nasıl geçti sorarım kotu bir şey varsa paylaşsın isterim bunlar zor şeyler değil mesela ben suan çalışmıyorum yemeğimi yaparım bütün gün zaten evdeyim adam işten gelince neden yemek yapsın zaten yorulmuş ama haftasonlari olunca der et yada tavuk sote olursa ben yapayım en kotu kahve yapar gelir ben eşinizi haklı buldum eve gelince enerji beklemesi haklı belki çok kötü bir gün geçirdi teselliyi tabi ki sizde bulucak

kaynanam yatılı geliyoorr şehir dışındannn ilk gün diyelim tava pilav yaptım 2. gün ne yemek yapıcam ayrıca öğlen ne yapıcammm? kuru ekmekte olsa yerim diyordu kendisi ama
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler ama sen bir yolunu bulup kaynanana kilitlersin yemeği.

Son düzenleme:
Yemek konusunda saçmalamış, iki lokma yiyeceği şeyi de yapmaya erinmesin ya. Nolmuş, erkekliğine b.k mu sürülmüş yapınca? Geri kalan mevzularda evet, haklılık payı fazla. Siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz?

Valla bıraksalar ben de akşama kadar evde yatarım, ama sabah 7 de kalkıp önce kendim hazırlanıyorum sonra çocuğun kahvaltısını hazırlıyor yediriyor onu giydiriyor okula götürmesi için anneme bırakıyorum ordan işe geçiyorum akşam işten çıkıp çocuğu annemden alıp eve geçiyor bi tencere yemek yapıyorum. Yemek pişerken çocuğun derslerini yaptırıyor sonra da eve geç gelen kocama Güler yüzle kapıyı açıp yemeğini veriyor çocuğu uyutuyorum. Çocuk uyurken ben de uykuya dalmamak İçin kendimi zor tutuyorum uyusam da tekrar uyanıp mutfağı toplayıp çocuğun beslenmesini çantasını hazırlayıp duşa girip gidip yatıyorum. Bu arada eşin napıyor derseniz benden daha ağır işte çalışıp yorulduğu için maalesef çok fazla bir şey yapamıyor. Depresyona girmek de vakit isteyen bir şey

benim de ayni ama esim alisverise gidiyor yemege kadar onu hallediyor, ben bulasik yikarken o da mutfak masasinda cocuga odev yaptiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…