• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

Dusunsene canim bir yabanci kadin esinize icini dokuyor oturup yaninda agliyor ve siz hala esnizle konusamiyorsunuz. Bu kadar mesafe koyma esinle araniza. Neden bu kadar cekiniyorsun, konus icindeki herseyi dok, gerekirse neden o kizla gorusuyorsun ve niye benim haberim yok diye hesab sor ama aranizi duzelt. Elden gidiyor adam, yanlis anlama ama bu kiz senin elinden alacak esini eger birsey yapmazsan.

Son düzenleme:
canım benim gerçekten sıkıntılıir durum gerçekleri bilememek.
eşinle konuşman mümkün değilmi bence eşin senin en yakının olmalı bir başkasını eşinden daha yakın görmen hata. yani demekki siz eşinle yeterince yakın dost arkadaş olamamışsınız. önce bunu aşmak için evlilik danışmanına gitmeyi önerebilirsin. o arkadaşınada söylersin biz evlilik danımanına gidicez artık bizim için uğraşmana grek yok falan dersin. bu kız sözlüsünden ayrılmış ya çok tehlikeli olmuş işte bu biran önce bi sevgili bulmasını umarım

Faydadan çok zarar veriyor kısmını yazmayın.Bilmesin böyle olduğunu.Sadece sizin çözmek istediğinizi bilmesi yeterli.​

bence de "hatta aramızda olumlu gelişmeler var yardımların için sağol,iyiki varsın" gibi birşey yazıp kızın kafasını karıştır ki o da eşinle eğer yakınlaşma vb varsa sorun yaşayıp araları bozulsun.

eşimin facebook hesabına girdim.
şifresini değiştirmemiş.
o hiç korkmadan şifresini bile değiştirmiyor bense hesabını kurcalıyorum :(
üni. arkadaşına yazmış şimdilik çok iyi değiliz ama düzelecek inşallah diye.
hesabında az öz kişi vardır ve doğumgünlerini fln takip etmek için ya da eski arkadaşlarını bulmak için sık kullanır facebooku.
XX mesaj atmış bir sürü.
eşimden ona giden 2 tane var.
kısa kısa hepsi.
Allahım....

birini açtım..
....
"anlamıyorum zaten burda değil geliyorum almaya konuşalım"
....
ben art niyetli miyim?

Koca senin kocan al karşına konuş ,aralarında bir şey vardır yoktur bilemem ama neden bu kadar samimi olmalarına müsade ediyorsun arkadaş olunabilir (bana göre olunmaz ) hadi diyelim sen bilmiyor musun kocanla dürüm yemeyi nasıl iş bu ya acil el atın eşinizle konuşun ona göre zaten aralarında varsa duygusallık ortaya çıkar yoksada uzak durması gerektiğini söyleyin..

bence de "hatta aramızda olumlu gelişmeler var yardımların için sağol,iyiki varsın" gibi birşey yazıp kızın kafasını karıştır ki o da eşinle eğer yakınlaşma vb varsa sorun yaşayıp araları bozulsun.

Evet,bu da mantıklı.Ama asla onun yüzünden huzursuz olduğunuzu bilmesin.Boşuna yine ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.​

rainforest süpersin

şifresini değiştirmemiş.
hesabında az öz kişi vardır ve doğumgünlerini fln takip etmek için ya da eski arkadaşlarını bulmak için sık kullanır facebooku.
XX mesaj atmış bir sürü.
kısa kısa hepsi.
Allahım....

birini açtım..
....
....
ben art niyetli miyim?

Eşinize sahip çıkın ,ilgi gösterin yabancılaşmayı bırakın bence ...

kızlar.
n'olur "eşinizi kapmış"
"olan olmuş" gibi yaorumlar yapmadan önce kendinizi benim yerime koyun.

biz eşimle knouşan düşünen paylaşan bir çifttik.
ama zaman zaman durgun ve soğuk dönemlerimiz olurdu
genelde ben şımarık ve hareketl olan taraf olduğum için bana yetişemezdi
ben de beni sevmiyor musun diye şımardıkça şımarırdım kğserdim falan filan.
ama çevremizde örnek gösterilen bir çifttik.
hala öyle miyiz acaba?
yoksa cidden eşim elden gitti mi?

şifresini değiştirmemiş.
XX mesaj atmış bir sürü.
kısa kısa hepsi.
Allahım....

birini açtım..
....
....
ben art niyetli miyim?

amaan aç gitsin oku hepsini ne bekliyorsun büütün mailleri falan oku işte. hem eğer aranız düzelirse gizliniz saklınız olmasın. eşinin şifrelerini bil o da seninkileri bilsin lazım olur artık birbirinize daha yakın olmalısınız

kızlar.
n'olur "eşinizi kapmış"

hala öyle miyiz acaba?

amacım kırmak değildi,kusura bakmayın
ama ben böyle gördüm

kızlar.
n'olur "eşinizi kapmış"

hala öyle miyiz acaba?

ama aşk olmadığını hissederdim faka şikayet edemezdim.
ne zaman ki etmeye başladım sessizliğe büründü
.

aşkı hissetmediğinize göre demekki eksik olan bişeyler varmış hayatınızda... yukarıdaki yorum size ait...

bence eşine ya da o kıza belli etme bu şüphelerini, iyice kötü olur durum.

eşinle konuşmayı düşünmüyor musun, biraz yakınlaş, iyi davran, konuş sorunları. senin yerine o kız bunu bahane ederek eşine yaklaşıyorken sen kendini geri çekme. bana art niyetli olan eşin değil de, o kız gibi geldi..

kızlar.
n'olur "eşinizi kapmış"

hala öyle miyiz acaba?

Eşinizin üniversite arkadaşına yazdığı mesaj dikkatimi çekti.Eğer farklı şeyler olsa düzelmesine dair olan umudundan sanıyorum ki bahsetmezdi.Ama şifresini bildiğinizi biliyor sanırım bunun içinde olabilir belki.Ama eşinizi siz tanıyorsunuz böyle oyunlar düşünür mü?
Duyabileceğiniz her şeye hazırlayın kendinizi ama iyice de yıpratmayın.Sonuçta 'kesin' bir durum yok ortada.​

canım bence de eşine ilgi göster,boşlukları akbabaların doldurmasına izin verme.Gör bak barışınca daha iyi olacaksınız ama bir daha araya kimseyi koyma.Bazı insanlar her zaman iyi niyetli olmayabilir.Bence bu kız eşini elde etmenin yollarını arıyor,eşinin sorunlarını kendi faydasına kullanıyor.Herkes biliyor erkekler hep en iyi konuştukları,derdini anlattıkları bayanların yanında mutludur.Bu kız da bunu bilip zayıf noktasını kullanıyor.ve sen eşin için adım atmazsan geç olabilir.Belki eşin istemiyordur ama senden ilgi görmeyince bu da fırsatları kollayınca bu kızı yakın hissedebilir.Erkekler çocuk gibidir arkadaşım.Gurur vb yapıyorsan bırak ve eşin için adım at.Bu kadar kolay mı evliliği zedelemek.

halamın bir söz vardır sevgilini eşini 50 tane erkek arkadaşınla tanıştır samimiyetlik kurdur 1 tane bayan arkadaşınla samimiyet kurdurma %90 birgün başın ağrır

işler inadına süper yoğun.
o beni arıyor.
onda bir değişiklik yok.
dönüşüme göre yemek ayarlayacakmış.
ama arkadaşım alo bile demiyor.

eşim neden hesabını kapatmamış?
yıllarca hiç bakmamışımdır, ban hala güveniyor olsa gerek.

eşimden ona 2-3 tane mesaj var.
Julia bunu sever mi yazmış taa ilk zamanlar; ikimizin bir resmini yollamış, herhalde çerçeveletecekti fln.
bir de "şimdi değil ofiste görüşeceğiz anladın mı?"
ne demek bu şimdi?
genelde daha yakın uzun zamandır görüştüğüm arkadaşlarımla konuşmaları var.
hal hatır sormuş iş konuşmuş düzeleceğiz inş. yazmış.
ama XX'e çok yazmamış.

günlüğü dursa masanın üstünde açıp okumazdım.
o da aynı şekilde.

ne hale geldik.

ben çok mu şımardım acaba?
aşık değilsin svmiyorsun vs vs

halbuki bambaşka zevklerimiz olduğu halde hep benle vakit geçirmeye özen gösterirdi.

bu ayrı kalışta çok özlemiştim. şımarmayacağım artık demiştim.
4 gün boyunca 1 kere konuşmuştuk.
"neden yapıyorsun bunu? bana ilk açılan sendin diye mi? halbuki ben seni kırmaktan deli gibi korktuğumdan kaçmıştım. ıssız adam gibi...."

evliliğinde sorun yaşayan bir erkek ve gökten zembinle inmiş son derece anlayışlı bir bayan...etrafımda arkadaşlarımda da oldu...erkek bir süre sonra kızın onunla ilgilenmesini dert dinlemesini kar sayıyor...ve şunu da düşün belki arkadaşın seni korumuyordu....EŞİN>>>> bana böyle davranıyor dediğinde ARKADAŞIN>>>> inanamıorum sana nasıl böyle davranır.bir bayan böyle olmamalı gibilerinden fitnelik yapabilir....hepiniz bayanız ama Yüce Mevlam şeytan kılıklı bayanlardan hepimizi korusun...sen gelişmelerden haber verdikçe sana yardımcı olmaya çalışırız...mesai bitiyor.:(((

Back