- 16 Kasım 2022
- 115
- 50
- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
Evim düzensiz değildi. Hatta baya dikkat ediyordum. Ama ben şöyle olduğunu düşünüyorum eşim o evde tek yaşıyordu. Kedi ile ben geldim. Haliyle eski düzeni bozuldu. Evi topladım yemeğimi temizliğimi yaptım. Eşim ‘kendi’ evinde birden değişikliği kabul edemedi bence. Ben de alttan almadım o 1 dediyde ben de dedim. Yani koltukta bıraktığım kremime bile takmıştı kaldır diye. Ama benim düzenimde öyle maalesef. Kendisi evliliğin bütünlüğünü idrak edemedi onun düzenini uymamı bekledi. Ben de bekar yaşarken yemek yapan biri değildim ama her gün yemek temizlik yaptım bunlar görülmedi hakkım yenildi.Konu sahibine bir soru sordum yorumumda cevap yazmadı.
Evin çok mu düzensizdi, kedi bahanesi mi oldu acaba adamın…..
(Ben çok yakın arkadaşımda şahit oldum. Arkadaşımın evi ciddi anlamda pis, düzensiz…. ütü mütü hak getire zaten.
Kocası doluyor doluyor bir şeyden patlıyordu…
Eğer böyle bi durum varsa bilemiyorum.
Hepimiz çalıştık ama bi düzen oturttuk bu da bizi wow yapmadı olması gerekini yaptık.)
Olayın burada yazılmayan perde arkasi varsa ….
Ben kaç yıllık evliyim ailemi hiç bir olayımın içime sokmam, annem bazı olaylara kendini can hıraş atmak ister asla müsade etmem, baktı o da olmuyor bu sefer eşimin yanında beni olmadık konuşmalarla alta çeker eşimde tepkisizce yüzüne bakar o da patlar elinde. Tabi bunlar hep acı tecrübelerle edinildi.Evlendiğimiz günden itibaren, ne ben ne eşim ikinizde ailelerimize ne olursa ne yaşanırsa yaşansın sır vermeyiz.
Konu sahibi ve kocası koştur koştur gitmiş ama bir ömür buz gibi soğuk açılan ve kapanmayacak kapıyı açmışlar…
Aileleri ben de karıştırmak istemezdim. Ama o ailesini karıştırdı sen de ara diye üstüme gelince sahipsiz miyim dedim ve olaylar bu hale geldi. Belki eşim ve ailesi ailemin bu kadar arkamda duracağını düşünmediler.