Eşimle aramızda cinsel soğukluk

İstediğini bi sekilde bildirdin mi yada soyledin mi
Siz eşisiniz bunu unutmayın asker arkadaşı değil

Yok söylemedim.hatta isteksiz duruyorum.onun da istememesi beni üzen.

Sizin asıl sorununuz cinsel yaşamdan öte karı koca ilişkiniz, iletişiminiz. Konuşmuyor, anlasın istiyorsunuz. Beğendiği istediği için değil ihtiyacı olduğu için size yaklaşsın istiyorsunuz. Eşinizden utanıyorsunuz.

Erkekler robot değiller ki karşılarında buz gibi duran kadına yaklaşsınlar. Sizi sevişmeye zorlayan bir adam mı isterdiniz karşınızda?

Çoğumuz yapamıyoruz ama bunu açık açık konuşup, harekete geçmek lazım. Gurur yapmak falan çözüm olmuyor malesef ki

Yok söylemedim.hatta isteksiz duruyorum.onun da istememesi beni üzen.
Tamam da bu kadar tabularla yaşarsanız ne bekliyorsunuz ki? Etek altı pijama artık neneler giymiyor benim babanemin evde giydiği elbise senin giyiminden daha canlı. Sebep eşimin gözü açılmasın. Haa ben giyimle kuşamla olduğunu da sanmıyorum ben bu işin. Buzdolabı gibi durduktan sonra istersen çıplak dur. Yok eşle çamaşır mı alınırmış bilmem ne. Eşin sana namahrem değil bilmiyosan hatırlatayım. Ben eşimle herşeyi konuşabilirim, bel altı şakalarımızda olur duysan heralde beni namussuz adledersin. Bu kadar tabuyla yatakta da istekli bi kadın olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal eşin senin hakkında öyle böyle düşünmesin diye kızılayda kan verir gibi yatıyosundur. Sonra eşim beni istemiyor, ben eşimi istemiyorum. İstemezsiniz tabi, askerlik arkadaşı gibi olmuşsunuz.

Bu arada tek sorun sizde değil, eşin de sorunlu. Onun da kendini düzeltmesi, seni bu kadar kendinden uzaklaştırmaması gerekiyor tabi ki. Bu iş karşılıklı. Bize konuyu sen açtığın için sana fikirler veriyoruz doğal olarak ama yuvayı sadece dişi kuş yapmaz, erkeğin de en az kadın kadar evliliği için karısı için çaba sarfetmesi gerekiyor.

beceriksiz demediniz evet ama ima ettiniz.şöyle ki “Ayakta sallamaya alistirmadim” sözünüz diğer annelerin bile isteye alıştırmalarını çağrıştırıyor ve ben insanların çaresiz kaldığı için bu duruma başvurabildiklerini anlatmaya çalıştım. “. Sarip sarmaladim sakinlestirdim gogsume yatirdim mesela” sakinleşince yatağına koymuşsunuz uyumuş demekki,sıkıntılı süreç sona ermiş,hiç ermeyenler var ve ben onu göstermek istiyorum size.“...hemen uyuyor zaten. Insallah bu duzeni de birakmaya niyetimiz yok. Inanilmaz rahatiz. En azindan uyku saati gelince eziyete donmuyor biseyler. Sallamak cok yoruyor insani. Ve birakilmiyor”inanın bilinçli ebeveynlerin tercihi bu değil ama çaresizlik!
sizin ki oldu diye diğerlerine böyle hava atarcasına yazmanızı ayıp karşıladım. Benim 2 çocuğum var ikisini de ben büyütüyorum ancak çocukların ihtiyaçları ve talepleri o kadar farklı ki anlatamam.birini 6 ay ayağımda salladım mesela kolikti çünkü ,diğerini hiç sallamadım çünkü gerek olmadı.demek istediğim bu.

Ay mesajları bir baştan taradım da bırak eşinin soğumasını sen kendinden soğursun bu kadar salarsan. Hayatı bitirmişsin kendin için niye

Evet ben iyi değilim yatakta.bunu daha önce söylemişti.

Simdi neredeyse tum sayfalari okudum. Siz kendinizi cinsel anlamda cekici bulmuyorsunuz, bu sebeplerden en onemlisi. Bir digeri ise evli oldugunuz halde gurur yapiyorsunuz. Ben yaklasmam o yaklassin seklinde inata bindiren sizin kocaniz da olabilir. Bence iki tarafin yaptigi da cok anlamsiz, ve bu tur davranislar iliskiyi ve sevgiyi bitirip icten ice buyuyen bir nefrete donusturuyor. Baska bir sebep de kucuk cocuklar tabi, ama herkes bunun engel olmamasi gerektirdigini iddia etmis. Belki sac nakli yaptirabilirsiniz kendinizle daha cok barismanizi saglar. Esinize direkt cinsellik yasamak icin yaklasmaniz gerekmiyor, ama biraz sevgi gostermekten korkmamak lazim. 20 yasinda iliskiler hakkinda pek bir sey bilmeyen genc kizlar bu kafa yapisinda oluyor genelde, o benim pesimden kossun, ben cinsellik icin ne ugrasicam o yalvarmali kafasinda oluyorlar. Halbuki, bu sekilde davranildiginda o iliski omur boyu cekilmiyor, cok yorucu bir durum. Ve de bu kafa yapisini 30 yasindan sonra artik asmis olmaliydiniz. Kocaniz zamaninda cok pesinizden kosmus, o yuzden onun ilginizi hak etmedigini dusunuyorsunuz icten ice. Ama evlenince bir sure sonra ask bitiyor, dolayisiyla o durumun surekli olmasi mumkun degil, her sey karsilikli. Cinsellik ve sevilmek sizin icin de bir ihtiyac, bundan utanmak yerine kendinizi cinsel anlamda cekici bulmanin yollarini arayin. Aynaya baktiginizda "seksi" oldugunuza kendinizi inandirin, ve inanmanizin onunde ne engel varsa onlari kaldirmaya calisin.

Son düzenleme:
Ay mesajları bir baştan taradım da bırak eşinin soğumasını sen kendinden soğursun bu kadar salarsan. Hayatı bitirmişsin kendin için niye
Bilmiyorum niye.sanirim çocuklar ve ev bunaldim.yaşadığım şehir sevmiyorum.kocamda beni sevmiyor.az biraz o çaba gösterse keşke benim için.

Bir fiziksel sıkıntı olmadığı müddetçe iyi olmak zor değil. Cesur ol, utanma o senin kocan. Aktif ol. Olur yani. Ben bile 5 ayda kaptım işi diye düşünüyorum ki başta acıyo acıyo diye zırlardım

Evet daha önce de soylemisti.yatakta iyi olmadigimi.

Çünkü çok fazla tabun var. Sanki kocandan değil elin adamından bahsediyosun. Rahat olmazsan, iyi hissetmezsen doğal olarak hem isteğin olmaz, hem eşine de o duyguları geçiremezsin. Sen kendini seksi ve güzel hissedeceksin, beğenildiğini arzulandığını hissedeceksin ki arzulayabilesin, aynı şey kocan için de geçerli. Bence eğer boşanma gibi bi niyetin yoksa al karşına konuş ve bazı şeyleri değiştirin. Dediğim gibi bu konuda tüm sorumluluğu sen de gçrmüyorum ben, ikinizin de canlanma vakti. Yoksa öyle kot pantolon giymekle göğüs dekoltesi vermekle olmaz o iş.

Sizce ben eski heveslerden kurtulup bir kendime gelmeliyim dimi? Alışamadım sevemedim ev hanımligini.mizacima uymuyor.bu arada eşimin ailesi beni hor görür saçım yok diye oturup kalkmasını bilmiyormuş um vs.benim yanımda Kürtçe konuşurlar ben az biraz anlarım ama.boyle olucagini bilmiyordum.esimin sevgisine güvenerek evlendim.esimde onu da göremeyince tutunacak salim kalmadı.o yüzden de çok saldım.kendimi sevmiyorum ki..

Katılıyorum sana.cok haklısın.

pıjamayla neden gezıyorsunuz hastamısınız rahatsızlıgınız mı var ?

Biraz önce bana bir mektup yazmasını istedim.ne mektubu dedi biz liselimiyiz.bende dedim hislerini isteyip istemediklerini fln dedim.yazamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…