- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye mektup? Direkt konuşsanız. Çocukları yatırn yapın bi kahve geçin karşılıklı konuşun. Bu iş böyle gitmez diye girin konuya.Biraz önce bana bir mektup yazmasını istedim.ne mektubu dedi biz liselimiyiz.bende dedim hislerini isteyip istemediklerini fln dedim.yazamam dedi.
Konusmuyorda eşim.istemiyor konuşmak.of ben slklldlm zamanında çok konuştuk vs.diyor.Niye mektup? Direkt konuşsanız. Çocukları yatırn yapın bi kahve geçin karşılıklı konuşun. Bu iş böyle gitmez diye girin konuya.
E o memnun mu halinden? Düzelsin istemez mi evliliği? Öyleyse bile sen çekmek zorunda mıymışsın bu yaşta bu evliliği bu şekilde? Yoksa senden ümidi mi kalmamış zamanında düzeltmeye çalıştı mı?Konusmuyorda eşim.istemiyor konuşmak.of ben slklldlm zamanında çok konuştuk vs.diyor.
O ugrasmiyor artik.evet zamanında cabaladi.E o memnun mu halinden? Düzelsin istemez mi evliliği? Öyleyse bile sen çekmek zorunda mıymışsın bu yaşta bu evliliği bu şekilde? Yoksa senden ümidi mi kalmamış zamanında düzeltmeye çalıştı mı?
Ay o zaman sen çabala artık. İçime dert oldu geçmez bu hayat böyleO ugrasmiyor artik.evet zamanında cabaladi.
Benimde içimden gelmiyor.sihirli değnek değsin eşim beni eskisi gibi sevsin istiyorumAy o zaman sen çabala artık. İçime dert oldu geçmez bu hayat böyle
O ugrasmiyor artik.evet zamanında cabaladi.
Eşin haklı o zaman. Şimdi düzeltmeye çalışma sırası sende gibi gözüküyor. Tabi düzelsin istiyorsan. Bence eşin senin değiştiğini görürse o da adım atacaktır.Benimde içimden gelmiyor.sihirli değnek değsin eşim beni eskisi gibi sevsin istiyorum
Zahmet edip ailntiladiginiz hicbir cumlemde ben yine beceriksizlik falan ima etmemisim. Kimseye de hava atmadim. Annelik ustunluk saglanacak bir konu degil benim gozumde. Herkes kendine gore en iyi annedir. Israrla cumlelerimi carpitmissiniz. Bence gereksiz caba sarfetmissiniz. Yazdiklarim sadece benim dusuncelerim ve yaptiklarim. Dogru buldugum seyleri yazarken "aaa acaba hava atmak gibi olur mu?" diye mi dusuneyim yani.beceriksiz demediniz evet ama ima ettiniz.şöyle ki “Ayakta sallamaya alistirmadim” sözünüz diğer annelerin bile isteye alıştırmalarını çağrıştırıyor ve ben insanların çaresiz kaldığı için bu duruma başvurabildiklerini anlatmaya çalıştım. “. Sarip sarmaladim sakinlestirdim gogsume yatirdim mesela” sakinleşince yatağına koymuşsunuz uyumuş demekki,sıkıntılı süreç sona ermiş,hiç ermeyenler var ve ben onu göstermek istiyorum size.“...hemen uyuyor zaten. Insallah bu duzeni de birakmaya niyetimiz yok. Inanilmaz rahatiz. En azindan uyku saati gelince eziyete donmuyor biseyler. Sallamak cok yoruyor insani. Ve birakilmiyor”inanın bilinçli ebeveynlerin tercihi bu değil ama çaresizlik!
sizin ki oldu diye diğerlerine böyle hava atarcasına yazmanızı ayıp karşıladım. Benim 2 çocuğum var ikisini de ben büyütüyorum ancak çocukların ihtiyaçları ve talepleri o kadar farklı ki anlatamam.birini 6 ay ayağımda salladım mesela kolikti çünkü ,diğerini hiç sallamadım çünkü gerek olmadı.demek istediğim bu.
Valla bende yazacaktim da en son fikir belirttigimde hava atiyor oldum cesaret edemedim yazmaya Tum gun evde giyilen seyle yataga yatilmaz ki ya. Yemek kokusu, ter kokusu, bebek kusmugu falan.. Cok garip.pijama yatakta giymek icindir, evde pijama giyilir mi yaa
Valla bende yazacaktim da en son fikir belirttigimde hava atiyor oldum cesaret edemedim yazmaya Tum gun evde giyilen seyle yataga yatilmaz ki ya. Yemek kokusu, ter kokusu, bebek kusmugu falan.. Cok garip.
güldürdün beni teşekkür ederimPijamayı uzun eteğin altına giydiği için pek kirlenmiyordur bence
Mantikli ama ya ustPijamayı uzun eteğin altına giydiği için pek kirlenmiyordur bence
Valla bende yazacaktim da en son fikir belirttigimde hava atiyor oldum cesaret edemedim yazmaya Tum gun evde giyilen seyle yataga yatilmaz ki ya. Yemek kokusu, ter kokusu, bebek kusmugu falan.. Cok garip.
Adam hiç birşeyi üstüne almıyor.kizim kustu bu akşam.sebebi benim işim.hakli olabilir.cunku çok gerginlim.cocuklar hissediyor hele ki küçük yaslarda.e kkya içimi açayım rahatlatır derken msjlar iyice gerdi beni.dedim ben değil sensin sebebi gerginligimin.bana kızdı kes sesini ne saçmalıyon fln dedi.ne alaka ben fln dedi.oyle ise gitti şimdi.kusesim hiç konusmayasim var onunla.
Benim 3 yaşında ki kızım da öyle yatma saati deyince dolabına gidip pijamalarını alıyor, giydirmem için :) bana garip geliyor tüm gün giydiğin pijamayla yatağa girmek, kimse normalliğini kabul ettiremez bana :)Ben sabahtan beri yazıyorum bunu ama inatla pijamanın tüm gün evde giyilebileceğini savunuyor hatunlar.
Çocukluktan gelen alışkanlık bence bu. Annem pijamayla on dakşka dolaştırmazdı beni, günlük giysilerimle yatağa girersem de çok kızardı. Pijama giyilecek, dişler fırçalanacak, ayaklar yıkanacak öyle girilecek o yatağa