Ben sabahtan beri yazıyorum bunu ama inatla pijamanın tüm gün evde giyilebileceğini savunuyor hatunlar.
Çocukluktan gelen alışkanlık bence bu. Annem pijamayla on dakşka dolaştırmazdı beni, günlük giysilerimle yatağa girersem de çok kızardı. Pijama giyilecek, dişler fırçalanacak, ayaklar yıkanacak öyle girilecek o yatağa
Ben sabahtan beri yazıyorum bunu ama inatla pijamanın tüm gün evde giyilebileceğini savunuyor hatunlar.
Çocukluktan gelen alışkanlık bence bu. Annem pijamayla on dakika dolaştırmazdı beni, günlük giysilerimle yatağa girersem de çok kızardı. Pijama giyilecek, dişler fırçalanacak, ayaklar yıkanacak öyle girilecek o yatağa
Abla senin kafa komple gidik. İyi arada sevişmişsiniz de o çocuklar olmuş. Karı koca arasında ne çizgisi yahu? Evlenmişsin hala evlenmeden olmaz ayağı.Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
G
güldürdün beni teşekkür ederim
Adam hiç birşeyi üstüne almıyor.kizim kustu bu akşam.sebebi benim işim.hakli olabilir.cunku çok gerginlim.cocuklar hissediyor hele ki küçük yaslarda.e kkya içimi açayım rahatlatır derken msjlar iyice gerdi beni.dedim ben değil sensin sebebi gerginligimin.bana kızdı kes sesini ne saçmalıyon fln dedi.ne alaka ben fln dedi.oyle ise gitti şimdi.kusesim hiç konusmayasim var onunla.
giyebilirsiniz aslında.namazlığınız varsa hemen atarsınız üstünüze. kapalı değilim ama yazın askılı şort giydiğimde eve biri geldiğinde öyle yapardım.gayet pratik aslında. Fiziğiniz gayet hoş görünüyor. Bence biraz özen göstermelisiniz.Açık şeyler giyinmek bana kendimi huzursuz hissettiriyor.evdr bile olsam çocuklar var balkona çıkıyorum perdeler açık oluyor kapı çalıyor vs.evin içinde şort askılı hiç giymedim.giyememde sanırım.
Kızınız kustu sebebi gerginliğiniz mi? Eşinizle böyle iletişim kuramazsınız, suçlayarak sebebi sensin diyerek olmaz, normal bir zamanda, çocuklar uyuyunca konuşmaya çalışın. Suçlayarak değil, değişmeye açık olarak, birşeyleri düzeltmeye çalışırak konuşmayı deneyin.Adam hiç birşeyi üstüne almıyor.kizim kustu bu akşam.sebebi benim işim.hakli olabilir.cunku çok gerginlim.cocuklar hissediyor hele ki küçük yaslarda.e kkya içimi açayım rahatlatır derken msjlar iyice gerdi beni.dedim ben değil sensin sebebi gerginligimin.bana kızdı kes sesini ne saçmalıyon fln dedi.ne alaka ben fln dedi.oyle ise gitti şimdi.kusesim hiç konusmayasim var onunla.
Canım yeni konu açtım.biraz daha açıklarım.bakarmisin orayaBen o cümleyi sizi kırmak için söylemedim ama çok inatçısınız.
Kimse sizi germeye uğraşmıyor. Gelen bütün önerilere bir bahaneniz var. Hayatınızdan memnunsanız bize bir şey söylemek düşmez ama memnun değilsiniz ki konu açmışsınız. O zaman önerilere bu kadar kapalı olmayın.
Bu duruma gelmenizde kimin daha suçlu olduğunun bir önemi yok şu an. Ama eşiniz zamanında çabaladıysa ve hep eli boş döndüyse şimdi çabalaması gereken sizsiniz.
Önce eş olmaya ve cinselliğe bakış açınızı değiştirerek başlayın. Eşten utanmak, sırf erkek diye hep ondan adım beklemek normal değil.
Bir adım atın ve bu konuyu konuşun. Kendi başınıza çözemeyecekseniz de beraber terapiye gitmeyi teklif edin.
Daha çok gençsiniz. Sandığınızın aksine eşiniz de genç. Böyle hayat geçmez.
Ben o cümleyi sizi kırmak için söylemedim ama çok inatçısınız.
Kimse sizi germeye uğraşmıyor. Gelen bütün önerilere bir bahaneniz var. Hayatınızdan memnunsanız bize bir şey söylemek düşmez ama memnun değilsiniz ki konu açmışsınız. O zaman önerilere bu kadar kapalı olmayın.
Bu duruma gelmenizde kimin daha suçlu olduğunun bir önemi yok şu an. Ama eşiniz zamanında çabaladıysa ve hep eli boş döndüyse şimdi çabalaması gereken sizsiniz.
Önce eş olmaya ve cinselliğe bakış açınızı değiştirerek başlayın. Eşten utanmak, sırf erkek diye hep ondan adım beklemek normal değil.
Bir adım atın ve bu konuyu konuşun. Kendi başınıza çözemeyecekseniz de beraber terapiye gitmeyi teklif edin.
Daha çok gençsiniz. Sandığınızın aksine eşiniz de genç. Böyle hayat geçmez.
Kafam NATO kafa NATO mermerKonu sahibi bizden kocasıyla konuşmamızı ya da sihirli bir formül verip durumu düzeltmemizi istiyor gibi bir his var içimde. Sihirli değnek elinde ama kullanmamakta ısrarcı.
Kafam NATO kafa NATO mermer
Konu sahibi bizden kocasıyla konuşmamızı ya da sihirli bir formül verip durumu düzeltmemizi istiyor gibi bir his var içimde. Sihirli değnek elinde ama kullanmamakta ısrarcı.
Aynen katılıyorumHangi yayından veya hangi yazardan okudunuz bunu bir söyler misiniz? Hiçbir yerde 2 yaşına kadar anne koynunda uyusun veya uyansın yazdığını görmedim. Ben de ogretmenim.. Bunun onla da çok alakası yok benden çok iyi çocuk yetiştiren velilerimi görüyorum çünkü. Ama hiçbir uzmanın sizin dediginizi yazdığını görmedim okumadim. İlk 2 yaş çocuğun özgüveni oluşması açısından önemli ama çocuğunuzu koynunuzda uyutup koynununuzda uyandıran diyen kimler. Yazın biz de okuyalım aaa diyelim hem.
Konu sahibinin bu yorumunu gördükten sonra akıl veren, yol gösteren herkesin boşa çabaladığını fark ettim. Böyle saçma tabuları olan aklı fikri evdeki böyle dolardaki nasıl dedirtmeme derdine olan birine hiç yol gösteremezsiniz. Eşinizle önce eş olmayı öğrenin, yok gurur yaparım, yok eşle seçilmez çizgi olmalı gibi saçma kalıpların sizi bu noktaya getirdiğini fark edin ve gerçekten gelişim. Pes yani pes.Eşle iç çamaşırı seçmek nedir.ayiptir bile benim gorusumce.bir süre sonra der ki evde ki böyle kimbilir disardakiler nasıl.dermi? Acaba?karı koca arasında bir çizgi olmali
Biz iki kişi çocukların hakkından gelemiyoruz.Gel sarılalım olur mu o kadar iyi anlıyorum ki seni zira benimde kemiklerim ağrıyor insanlıktan çıkmış durumdayim ev tasicam 1 aydan rezillik akiyo her yerden ama bebi gözümün yaşı kurumuyor artik cok yoruldum bunaldim çünkü
Dedigin gibi evden cikarken haykirir kucagima alirim markettte hastanede gormen lazim herkese bize bakar o seviyede bagirip cagirir sabrimi zorluyor sürekli kizim ne kadar sosyal uyumluysa bu konularda oglum o derece zorluyor beni
Daha az önce esya toplarken inan bir yeri toplamaya calisiyorum bes yeri halledip çıkıyor tükendim bu sene inan tukendim enerjim cekildi.Senin işin de cok zor ikisi erkek ve küçükler seneye krese gidicekler mi ne yapmayi düşünüyorsun offf col karisik olsu ama icimden geldigi gibi yazdim inan ki
Geçen bir arkadaşım itiraf etti, evde yaz kış saten tiril tiril gecelikle gezermiş.Yurdum kadını bihter ziyagil olmuş. Çok abarttılar. Benim gibi düşünen biri olması çok mutlu etti beni:))
Cinsellik şekille bitmiyor
Yok yahu, bizim evde sürekli bağır çağır sesleri var.Bütün yazılarınızı okudum ve "helal be" dedim. Maşallah sabrinizda takdir edilecek şekilde.
Benimde kızım var daha 3 aylık. Doğduğundan beri 9 da yatar sabaha kadar bir kere falan emmeye kalkardı. Uyku düzeni çok iyi falan derdim.
Iki haftadır aynı şeyleri yapiyorum ama uyumuyor. Gece 1 e kadar kök söktürüyor.
Daha bu aylarda ne uyku eğitiminden bahsediyorlar anlamıyorum. Sakin, uykuyu seven bebekleri olanlar uyku eğitimiyle yaptıklarını sanıyorlar. Her bebek asla aynı değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?